SAOL TATLIM ALLAH SENİNDE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN MÜTHİŞ BİR DUYGU.TELEFONDA PEK FİYAT BİLDİRİMİ YAPMIYOLAR BENCE EĞER İMKANIN VARSA HASTANELRİ GEZ GÖR ONA GÖRE KARAR VER BENCE. BASMANE ŞİFADA BERRİN HANIM,MİNE HANIM VAR İYİ DİYOLAR,EGEPOLDE ŞÜKRAN HANIM,MEDİCALDE KİME GİTYODUN BİLMİYOM AMA EĞER ORAYI DÜSÜNÜRSEN ÇİĞDEM KARaS SÜPER Bİ DR.BENDE ÇOK ARASTIRDIM EGEPOLÜ GİTTİM GEZDİM GÖRDÜM GÜZEL TEMİZ AMA MEDİCAL DAHA İYİ GELDİ ORDA DOĞDU OĞLUSUM .KARAR VERMEK ZOR OLUYO ALLAH YARDIMCIN OLSUN SORMAK İSTEDİĞİN BİŞEY OLURSA YARDIMCI OLURUM.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İzmir de doğum yapacak ya da yapanlar burada buluşalım
- Konu Sahibi milen
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?sağol canım bebeğini güle güle büyüt inşallah allah bağışlasın Medical güzel hoş ama biraz pahalı geldi bana yoksa memnundum birkaç özel hastaneyi daha aradım ama telefonda ücret bilgisi veren yok maalesef. şifayı da araştırayım bakalım teşekkür ederim canım.
epidural normal düşünüyorum demissin tatlım ağrı acı hissetmiyosun nst ye bağlıyolar sancının sıklıgına göre ıkınıyosun dikişleri bile hissetmiyosun
- 15 Aralık 2012
- 304
- 15
- 68
- 38
merhabalar
bende egepol şükran hanıma gidiyorum
çook memnunum başka hastanelere de gittim daha önce ama ondan o kadar memnunum ki
fiyat arkadaşın dediği gibi:normal yada sezeryan refakatçi bir gece fotoğraf ve video çekimi bebek muayenesi 3 gün sonra işitme ve görme muayenesi fiyata dahil
orada hakan bey var onuda çok tavsiye ediyorlar fakat şöyle bir durum var ki takipli doktorun değil kim nöbetçiyse o giriyor doğuma
Egepol hakkında baya bir fikrim oldu çok teşekkür ederim cnm ilgin için hayırlı doğumlar dilerim sana da
- 15 Aralık 2012
- 304
- 15
- 68
- 38
SAOL TATLIM ALLAH SENİNDE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN MÜTHİŞ BİR DUYGU.TELEFONDA PEK FİYAT BİLDİRİMİ YAPMIYOLAR BENCE EĞER İMKANIN VARSA HASTANELRİ GEZ GÖR ONA GÖRE KARAR VER BENCE. BASMANE ŞİFADA BERRİN HANIM,MİNE HANIM VAR İYİ DİYOLAR,EGEPOLDE ŞÜKRAN HANIM,MEDİCALDE KİME GİTYODUN BİLMİYOM AMA EĞER ORAYI DÜSÜNÜRSEN ÇİĞDEM KARaS SÜPER Bİ DR.BENDE ÇOK ARASTIRDIM EGEPOLÜ GİTTİM GEZDİM GÖRDÜM GÜZEL TEMİZ AMA MEDİCAL DAHA İYİ GELDİ ORDA DOĞDU OĞLUSUM .KARAR VERMEK ZOR OLUYO ALLAH YARDIMCIN OLSUN SORMAK İSTEDİĞİN BİŞEY OLURSA YARDIMCI OLURUM.
epidural normal düşünüyorum demissin tatlım ağrı acı hissetmiyosun nst ye bağlıyolar sancının sıklıgına göre ıkınıyosun dikişleri bile hissetmiyosun
Aminnn canımm inşallah. medical de merve hanıma gidiyorum doktorum iyi çok şükür.Birde doktorların sezeryan yanlısı olmalarından korkuyorum bir kaç kez merve hanımın normal doğuma girdiğine şahit oldum o yüzden ona bu konuda güveniyorum. Yinede gezip görmek lazım diğer hastaneleri de. Canım nst ye kaçıncı haftada bağladılar seni ilk olarak sende mi epi normal yapmıştın doğumunu. birde son zaman ne sıklıkla gittin hastaneye her gittiğinde muayene ücreti verdin mi? Of baya çok oldu ama yardımcı olursan çok sevinirim
- 15 Aralık 2012
- 304
- 15
- 68
- 38
Ben doğum için acil hastaneye gittiğimde beni takip eden doktorum doğumuma girsin istiyorum bu yüzden doktor seçimimi özenle yaptım çok araştırdım ve Bornova da Maya kadın doğum merkezinde dr Hasan yıldız ı tercih ettim doktorum istediğim hastanede doğumumu gerçekleştirebileceğini söyledi Kent yada Çınarlı düşünüyorum.hepimize sağlıklı doğum yapmak nasip olur inşallah.
Amin canım inşallah
Aminnn canımm inşallah. medical de merve hanıma gidiyorum doktorum iyi çok şükür.Birde doktorların sezeryan yanlısı olmalarından korkuyorum bir kaç kez merve hanımın normal doğuma girdiğine şahit oldum o yüzden ona bu konuda güveniyorum. Yinede gezip görmek lazım diğer hastaneleri de. Canım nst ye kaçıncı haftada bağladılar seni ilk olarak sende mi epi normal yapmıştın doğumunu. birde son zaman ne sıklıkla gittin hastaneye her gittiğinde muayene ücreti verdin mi? Of baya çok oldu ama yardımcı olursan çok sevinirim
canım bende ilk merve hanımla basladım tüm kontrollerimi takibimi o yaptı son doğum kontrolumde doktorumu değistirdim oda merve hanımın iş yoğunluğu sebebiyle ciğdem hanımı tercih ettim ve doğumuma ciğdem hanım girdi ve cok memnun kaldım doru bir karar oldu benim içn ama merve hanımdaykende normal doğm yapcamı söyleişti.endişe etme bence normal gelen bir bebeği sezeryanla alamazlar 36 haftada alyolar nstye ve son haftalarda haftada 2 kez bile gittiğim olyodu sık sık cağırdılar.evet epidural la yaptım doğumu normal doğum oldu ve ilk bebeğim cok korkuyodum ama hissetmiyosun.evet son haftaya kadar ücret alyolar son hafta almıyolar .ben egepolü gezdim cok beğenmiştim sonra esim burayıda görmemi söyledi tereddütlü gitmeme rağmen cok memnun kaldım hastane.doktor.personel.ebeler vs.hersey çok iyiydi tatlım insallah sende memnun kalcan yeri bulursun sağlıkla alırsın bebişini kucağına.buarada merak ettim bebişin cinsiyetini?? herkonuda yardımcı olurum tatlımm
- 15 Aralık 2012
- 304
- 15
- 68
- 38
canım bende ilk merve hanımla basladım tüm kontrollerimi takibimi o yaptı son doğum kontrolumde doktorumu değistirdim oda merve hanımın iş yoğunluğu sebebiyle ciğdem hanımı tercih ettim ve doğumuma ciğdem hanım girdi ve cok memnun kaldım doru bir karar oldu benim içn ama merve hanımdaykende normal doğm yapcamı söyleişti.endişe etme bence normal gelen bir bebeği sezeryanla alamazlar 36 haftada alyolar nstye ve son haftalarda haftada 2 kez bile gittiğim olyodu sık sık cağırdılar.evet epidural la yaptım doğumu normal doğum oldu ve ilk bebeğim cok korkuyodum ama hissetmiyosun.evet son haftaya kadar ücret alyolar son hafta almıyolar .ben egepolü gezdim cok beğenmiştim sonra esim burayıda görmemi söyledi tereddütlü gitmeme rağmen cok memnun kaldım hastane.doktor.personel.ebeler vs.hersey çok iyiydi tatlım insallah sende memnun kalcan yeri bulursun sağlıkla alırsın bebişini kucağına.buarada merak ettim bebişin cinsiyetini?? herkonuda yardımcı olurum tatlımm
Canım gerçekten çok aydınlattın beni medical konusunda çok teşekkür ederim umarım kısa zamanda bende bir karar vereceğim söylediğin gibi bebişimize gelince Allah nasip ederse bir kızımız olacak inşallah benimde ilk bebişim çok heyecanlıyım. Aklıma takılan birşeyler olursa yine sana sorarım olur mu canım çok teşekkürler ilgin için.
Canım gerçekten çok aydınlattın beni medical konusunda çok teşekkür ederim umarım kısa zamanda bende bir karar vereceğim söylediğin gibi bebişimize gelince Allah nasip ederse bir kızımız olacak inşallah benimde ilk bebişim çok heyecanlıyım. Aklıma takılan birşeyler olursa yine sana sorarım olur mu canım çok teşekkürler ilgin için.
tabiki sorabilirsin seve seve yardımcı olurum güzel haberlerini alırız insallah ilk bebek ilk heyecan cok baska oluyo allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin tatlım
- 15 Aralık 2012
- 304
- 15
- 68
- 38
tabiki sorabilirsin seve seve yardımcı olurum güzel haberlerini alırız insallah ilk bebek ilk heyecan cok baska oluyo allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin tatlım
Amin canım teşekkürler
Selam herkese bende 7 haftalık hamileyim, ilk muayeneme medicalparkta Vedat beye gittim. Ultrasona bakıp haftaya kalp atışını görecez ve bazı tahliller isteyip gönderdi. Ne beslenmem hakkında ne günlük hayatımda nelere dikkat edeceğimi hiç bir konuda bilgi vermedi. tahlillerimi sonuclarımı göstermeye gittigim de ise ultrasona alalacele bakıp, kese var ici boş ama ılerde bakarız kurtajlik durum olabilir dedi. Bizde o üzüntü ile hasta ziyaretine gittik k.yaka devlet hastenesine, esim orada kadın dogum doktorlardan biri bulup ultrason resimlerini gösterdi durumu anlattı. Devlet hastanesindeki doktorda birde ben bakayım deyip (Allah razı olsun) ilk önce normal ultrason sonrada vajinal ultrasondan bakıp kalp atışını bana izletti. Maşallah Herseyin yolunda olduğunu söyledi. O gun bizim için Medicalpark bitti. Şimdi bugünkü araştırmam da Alper Gümüşalan i gördüm aranızda giden veya duyum alan biriniz var mı bilgi verebilirseniz cok sevinirim inşallah bu doktordan memnun kalırım şimdiden teşekkürler :)
- 15 Aralık 2012
- 304
- 15
- 68
- 38
Günaydın Medicalpark sgklı dogum ücreti 1 gece kalma oda süsü vs hepsi 2400 tl ama ben doktorumu yukarı anlattığım gibi medicalden seçmiştim dışarıdan doktor getirtilirse bilmiyorum
Canım ben medicale gidiyorum sgk lıya normal 1974 sezeryan 2400 dendi bunun içinde senin söylediklerin ve refakatçi var dendi.
- 15 Aralık 2012
- 304
- 15
- 68
- 38
ben olursa en yüksek fiyatı sormuştuk sizinde dediğiniz gibi 1900 - 2400 arası değişiyo dedi bize 2400 ü de herşey dahil bebek sepeti vs. süslemeler fiyatı idi :) siz hangi doktora gidiyorsunz kaçıncı haftanız
Anladım canım doğrudur ben merve hanıma gidiyorum 28 in içindeyim :18:
Anladım canım doğrudur ben merve hanıma gidiyorum 28 in içindeyim :18:
Allah tamamına erdirsin maşallah :) Merve hanımın methini duymuştum :)
- 15 Aralık 2012
- 304
- 15
- 68
- 38
Allah tamamına erdirsin maşallah :) Merve hanımın methini duymuştum :)
Amin canım sizinkini de Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla
hepınıze hayırlı doğumlar dılerım kızlar milencım senın gebelik ılerlemıs egepole gıdeceksen acele et derım yanlış hatırlamıyosam 28.haftadan sonra almıyoalrdı yenı hasta öyle okumuştum ınternette belkı 28 degıldır ama ılerlemıs haftalarda oldumu almıyolardı kendılerı takıp etmek ıstıyorlardı bende 28.haftadan sonra drumu degıstırmıstım
Son düzenleme: