Bende bornovada Hasan Yıldıza gidiyorum bir kaç hastane var doktorum oralara da geliyor aylık kontroller çok güzel gidiyor memnunum yani zaten ablamın doğumunu da hasan bey yaptırmıştı hiç bir sorun çıkmadığı gibi çokda memnun olduk her konuda çok yardımcı oluyor önemli olan her problemde hemen ulaşabilmem ve çok tecrübeli olması sağolsun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İzmir de doğum yapacak ya da yapanlar burada buluşalım
- Konu Sahibi milen
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Aralık 2012
- 304
- 15
- 68
- 38
tabiki sorabilirsin seve seve yardımcı olurum güzel haberlerini alırız insallah ilk bebek ilk heyecan cok baska oluyo allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin tatlım
Canım sana birşey daha sormak istedim sen medicale gidiyordun nst için ayrı bir ödeme yaptın mı alıyorlar mıydı birde alıyorlarsa ne kadardı bilgi verebilir misin yakında nst ye gireceğimde :) :26:
Canım sana birşey daha sormak istedim sen medicale gidiyordun nst için ayrı bir ödeme yaptın mı alıyorlar mıydı birde alıyorlarsa ne kadardı bilgi verebilir misin yakında nst ye gireceğimde :) :26:
Soruna cevap gelmeyince bende yazayım dedi bugün gittim muayene ücreti aldılar sadece nst için para almadılar
canım kusura bakma yeni gördüm msjını nst için ücret almıyolar muayene ücreti ödüyon sadece .nst girmeye basladıgında sık sık cağırcak doktorun ve her muayene öncesi gircen eşinle birlikte gitmeni tavsiye ederim cok güze bisey cünki.
- 15 Aralık 2012
- 304
- 15
- 68
- 38
canım kusura bakma yeni gördüm msjını nst için ücret almıyolar muayene ücreti ödüyon sadece .nst girmeye basladıgında sık sık cağırcak doktorun ve her muayene öncesi gircen eşinle birlikte gitmeni tavsiye ederim cok güze bisey cünki.
Soruna cevap gelmeyince bende yazayım dedi bugün gittim muayene ücreti aldılar sadece nst için para almadılar
Teşekkür ederim kızlar az kaldı valla ne yapacağız bilemiyorum Allah yardımcımız olsun :18:
Selam forumda yeniyim ben de 6 haftalık hamileyim. Eşim özel karataş hastanesi nde çalıştığı için beni ordaki Osman Çelik'i önerdi. Görümcem polip ameliyatı olmuştu memnun kalmıştı ben de ilk kontrolüme gittim tatlı dilli anlayışlı bir doktor. Mesai arkadaşlarım da Alsancak'ta Ahmet Güler'e gidiyorlar özel muayenehane. Çınarlı da da part time çalışıyor. SGK ile anlaşmalı yerler sezaryen için 750 den fazla almamalılar bilginiz olsun en azından şimdilik
Evet canım baya uzak ama uygunmuş gerçekten muayene ücreti medicale göre
Medicalde nekadar muayene ve her kontrolde o ücret ödeniyor mu öğrenmem mümkünmü bende arastırıyorumda
- 15 Aralık 2012
- 304
- 15
- 68
- 38
Medicalde nekadar muayene ve her kontrolde o ücret ödeniyor mu öğrenmem mümkünmü bende arastırıyorumda
medicalde 78 tl canım muayene ücreti ilk zaman ayda bir gelmeni istiyorlar bu yüzden her gittiğinde veriyorsun 10 gün içinde 2 kez gidersen 2. de vermiyorsun sadece
- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- 363
Giden herkesin yorumu farklı oluyor onemli olan senin memnuniyetin bence istekler dusunceler beklentiler farkli nede olsa ben bu geçen zamanda doğal doğum yöntemini duydum bu yöntemi uygulayan doktorla gorustukten sonra karar vericem zormuş hamilelik :)tam tersine canım hiç paracı değil sadece aylık kontrollerde ücret alıyo arada her hangi bişey olursa da gidersen almıyo ki ben geçen sene düşük yaptım kalan parçalar vardı kürtajıda çok uyguna yaptı biz daha fazla bekliyoduk... ama özel muayene sonuçta ortalama bi ücret alıyo... başkente ben gitmedim ama hep olumsuz şeyler duydum
doum yapanlar vea yapacak arkadaşlarbunu biliomusuuunnnuuz
anti toxoplazma IGM sonuç : 3.0(negatif)
anti rubella IGG sonuç: 124 (pozitif)
anti CMVIGM sonuç: 5.2 (negatif )
kızlar sonuç bunlar yaptıran var mı?? nasıllllllllll )
Çoktan ogrenmissindir sanirim ama negatif cikan sonuçlar o seye bagisikligin yok pozitif ise bagisikligin var demek doktorun gerekli aciklamayi yapar.
merhaba kızlar ben 38+1deyim bu carsamba dogum var ege unvde olacagim mert kazandı yapacak dogumumu. Çift rahimliym ve plasentam aşağıda. romatizma da geçirdim baya sıkıntılı geçti hamileligim ama yolun sonuna geldik bugunlere gelebilmem mucizeydi:) epidural sezaryen yapilacak. 1 gece yogun bakımda kalabilirsin dedi insallah hemen odaya alınırım 3 kilo 86 gram ve 49.5 cm olmus yavrum. cok acayip hisler içindeyim bugun tarihi ogrendigimde basim döndü heyecandan:) son 4 gün!
8 haftalik hamileyken gecen hafta kurtaj oldum bebegimin kalp atislarini duyamadik 3 farkli doktora gittim en son medical park da zekeriya beye gittim o yapti kurtajimi bakalim artik bir sonraki gebeligimde de meficali dusunuyorum siz de varsa onerilerinizi yazar misiniz lutfen
- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.686
- 248
merhaba kızlar ben 38+1deyim bu carsamba dogum var ege unvde olacagim mert kazandı yapacak dogumumu. Çift rahimliym ve plasentam aşağıda. romatizma da geçirdim baya sıkıntılı geçti hamileligim ama yolun sonuna geldik bugunlere gelebilmem mucizeydi:) epidural sezaryen yapilacak. 1 gece yogun bakımda kalabilirsin dedi insallah hemen odaya alınırım 3 kilo 86 gram ve 49.5 cm olmus yavrum. cok acayip hisler içindeyim bugun tarihi ogrendigimde basim döndü heyecandan:) son 4 gün!
Allah sağlıkla , hayırlısıyla yavruna kavuşmayı nasip etsin inşallah canım. .
- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.686
- 248
Arkadaşlar, rahim filmi çektirmek isteyenlere, zorunda olanlara bu mesajım.geçen hafta tepecik kadın doğum da (izmir ege kadın doğum araştırma hast.yeni adı), rahim filmi çektirdim.hemen verdiler filmi.4.kattaki doçente de yorumlattım.iyi ki de dışarda çektirmemişim.boşuna param sokağa gidecekti.3 dk sürdü işlem.ilaç verilirken biraz adet ağrısı gibi ağrı oluyor. Çekilmicek bir ağrı değil. Hiç öyle anesteziye falan gerek yok.sonra kalkıp gidiyorsun.çok az kanama oluyor.biraz şişkinlik.sonra bitti.herkese şiddetle tavsiye ederim.
ayyyyy çok heycanlıııııı sonunda büyük gün geldiii :) alah kolay doum nasip etsin orda bi allahla sen kalıomuşun artık snunda miniğin kucağında olcak :):)merhaba kızlar ben 38+1deyim bu carsamba dogum var ege unvde olacagim mert kazandı yapacak dogumumu. Çift rahimliym ve plasentam aşağıda. romatizma da geçirdim baya sıkıntılı geçti hamileligim ama yolun sonuna geldik bugunlere gelebilmem mucizeydi:) epidural sezaryen yapilacak. 1 gece yogun bakımda kalabilirsin dedi insallah hemen odaya alınırım 3 kilo 86 gram ve 49.5 cm olmus yavrum. cok acayip hisler içindeyim bugun tarihi ogrendigimde basim döndü heyecandan:) son 4 gün!
aman canım ya ne bilim onunkızamıkçık olduğunu çok korktum hepsi güzel çıktı tabi çokoldu :):):):)c.tesi 2li testGiden herkesin yorumu farklı oluyor onemli olan senin memnuniyetin bence istekler dusunceler beklentiler farkli nede olsa ben bu geçen zamanda doğal doğum yöntemini duydum bu yöntemi uygulayan doktorla gorustukten sonra karar vericem zormuş hamilelik :)
Çoktan ogrenmissindir sanirim ama negatif cikan sonuçlar o seye bagisikligin yok pozitif ise bagisikligin var demek doktorun gerekli aciklamayi yapar.
sagolasin canim uyuyamiyorum yine bas agrisi basladi son bi kac gündür stres yaptım galiba. sezaryeni düşünüp duruyorumAllah sağlıkla , hayırlısıyla yavruna kavuşmayı nasip etsin inşallah canım. .
evet canim sonunda kavusuyorum eşim heyecani atıp endişe hissetmeye basladi geçim düşünceleri falan.. erkek olmak bunu gerektiriyor galiba.benim endisem ise emzirrbilmekte. insallah sorunsuz yarasız emzirebilirimayyyyy çok heycanlıııııı sonunda büyük gün geldiii :) alah kolay doum nasip etsin orda bi allahla sen kalıomuşun artık snunda miniğin kucağında olcak :):)
ayyy çok haklılar vala ya tek maaş kolaymı ben bile düşünüorum ama çok büyükbi bereketle de gelebilir:) özelde mi yapıcan canımevet canim sonunda kavusuyorum eşim heyecani atıp endişe hissetmeye basladi geçim düşünceleri falan.. erkek olmak bunu gerektiriyor galiba.benim endisem ise emzirrbilmekte. insallah sorunsuz yarasız emzirebilirim
yok canim egede yaptiricam.ama prof oldugundan bicak parasi alicak. ben aylardir çalışmiyorum romatizmadan dolayi is hayatim 4. ayimda bitmişti. simdi yeni bir dönem başlıyor masrafi bol bir donem ve uykusuz:) allah hepimize kolayliklar versin.ayyy çok haklılar vala ya tek maaş kolaymı ben bile düşünüorum ama çok büyükbi bereketle de gelebilir:) özelde mi yapıcan canım