bende izmirde yapıcam ama daha fiyat ve yer kınuşmadık doktorumla kızlar
doktorun kim canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende izmirde yapıcam ama daha fiyat ve yer kınuşmadık doktorumla kızlar
doktorun kim canım?
Mete tarcan tatlım
Egepol hakkında baya bir fikrim oldu çok teşekkür ederim cnm ilgin için hayırlı doğumlar dilerim sana da
merabalar forumda yeniyim daha.. ben izmirde reşat bozoklara gidiyorum çok da memnunum... alsancakta özel muayenehanesi var muayene ücreti 100 lira ama özel doktorlar gibi paragöz değil, mayıs da düşük yaptım çok destek oldu şu anda da merak ettiğim herşeyi sormadan anlatıyo, ama kesinlikle ilaç yanlısı değil herşeyi doğal almayı öneriyo ben 13. haftamdayım sadece demir ilacı kullanıyorum, tabi sıkı birde beslenme verdi... çınarlı hastanesine de başlamış galiba ama tam emin değilim. doğum konusunda daha erken diye konuşmadık ama ben çınarlı diye düşünüyoruö
Ben çınarlıda Güngör Beye gidiyorum daha bir kez gittim gerçi şimdilik memnunum. Sıramı beklerken Reşat Beyin odasını gördüm ayrıca hastanenin sayfasında da adi var doktorlar bölümünde muayene ücreti 45 tl doğum ücretini henüz konuşmadık ama 1300 - 1500 arası diye duydum.
Çınarlı hakkında olumsuz birşey duymadığım için tercih ettim ve uzun zamandır sadece bu isi yapıyor olmaları ilk tercihim yaptı. Yoksa medical'i seçmeyi planlıyordum ama olumsuz yorumlardan dolayı kafam karıştı. Hakkımızda hayırlısı.
ewet tatlım kis ameliyatımıda ona oldum maşşlh doktoruma :):):):) çok memnunum :)anladım canım kordon kadın doğumda dimi?
ewet tatlım kis ameliyatımıda ona oldum maşşlh doktoruma :):):):) çok memnunum :)
Kızlar çınarlı hakkında kimse yorum yapmamış. Çınarlı hastanesinde dr resat bozoklu ya gidiyorum deneyimi olan var mı
reşat bozokların mı muayene ücreti 45 tlydi ben özel gidiyorum 100 tl doğum ücretlerihakkında hiç bir fikrim yok... güngör beye ben de gitmiştim ama hamilelikle ilgili değil adet sancım çoktu onun için gitmiştim memnun kalmıştım ama reşat beyden şu anda çok memnunum
ben daha 1 kez gittim öncesinde başkent hastanesine gidiyordum evime yakın diye ama doğum için çınarlının iyi olduğunu düşünüyorum başka bir arkadaşımın tavsiyesi ile Güngör beye başladım haftaya 2li testim olacak tekrar gidicem. çınarlının muayene ücreti 45 tl ben bağkurdan bakılıyorum netten bir bakarsan doktorunu bulabilirsin hastanede. başkent hastanesinde çok ilgi alaka görmedim ama Güngör bey aklınızdaki bütün soruları yanıtlıyor eşim bayan doktoru tercih ettiği halde memnun kaldı.bakalım tekrar gidicem bu seferde memnun kalacakmıyım sen kaç haftalıksın?
güngör beye ben de gittiğimde memnun kalmıştım ama yaklaşık 3 yıl önce falandı şimdi reşat beydende memnunum onun çınarlıda başladığını duymuştum ama muayene ücreti hakkında bilgim yoktu özele devam ederim şimdilik ama doğumu reşat beylede konuşup çınarlıda düşünüyorum epidural düşünüyorum ve bende doğumla ilgili hiç sıkıntı duymadım çınarlı ile ilgili... başkent hastanesinide eşim araştırmıştı ordan bi dr önermişlerdi ama cep telefonu vermiyo demişler vazgeçmiştik bu yüzden. 14 haftalık canım senn kaç haftalık?
ben 11 haftalık hamileyim canım bakalım reşat beyide duydum ama olumsuz yorum okuyunca tavsiye edileni seçtim hakkımızda hayırlısı. çınarlı bence çok iyi bende bu yüzden seçtim inşallah memnun kalırız ben henüz doğumu konuşmadım bu pazartesi gidince konuşmayı planlıyorum odaları gezip doğum hakkında düşüncelerini öğrenicem bakalım.
başkentte mesut beyi öneriyorlar ama çok yoğun ve ilgi biraz az bence Çınarlıdaki gibi değil ve hastaneyi beğenmedim o yüzden seçmedim arkadaşım orda doğum yaptı gördüğüm kadarıyla hoşuma gitmedi.
doğrudur canım biz doğum için konuşmadık daha ama komşun çınarlıda mı gidiyomuş reşat beye özel muayenesine mi? bide normal mi 1200 sezeryan mı bilgin var mı?
aynen başkentte ilgi azmış... reşat beyle ilgili olumsuz ne duydun canım? umarım memnun kalırız çınarlı ile ilgili bişey öğrenirsen yaz ben de yazarım
Biraz paraciymis diye duydum kisiden kisiye degisiyor yorumlar onemli olan memnun kalman. Gungor beye giden vardi o yuzden bende o nu tercih ettim hakkimizda hayirlisi. Pzt 2li teste gidecegim 45 tl muayene 50 tl test ucretiymis bu bilgiyide paylasayim. Ayrica baskenti kimseye tavsiye etmiyorum ilgi az hasta cok.