• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir de doğum yapacak ya da yapanlar burada buluşalım

benım drum manısadaydı doğum yaptıgımama suan ızmırdeymıs burdan hastneden basedılmıs özel denız hastane ıoranın dru sinan Kızılkaya tavsıye ederım ıyı bır drdur

bu doktor hakkında iyi seyler duyuyorum bende ona ilk kez gidicem bu haftasonu. umarım memnun kalırım. bilgin için tşkler:16:

bu doktor hakkında iyi seyler duyuyorum bende ona ilk kez gidicem bu haftasonu. umarım memnun kalırım. bilgin için tşkler:16:

memnun kalırsın ılgılı ıyı bır dr güler yüzlü bend eona gidcektımde hastane olarak cok teferruatlı bır yer degıl dıye gıtmedım

Kızlar 4bucuk aylık hamileim ve olurda allah nasip ederse sezeryan düşünüorum ve kordon mete beye doumumu yaptırıcam . Ama doum şeklimi hala konuşmadık tabi doktorumla kendi kendime gelin güvey oluorum yani anlıcağın :D
ilk dogumunmu normal doğumu ıstege bağlı yapmıyolarya artık kordon klınıkte normal doğum yapıyolarmıs sanırım ama mete bey deniz hstde flnda doğuma gıdıyormus dıye duymustum
Bende 17 haftalık hamıleyım. Kahraman kolday'a gidiyorum. O un tek anlaşmalı yeri kent sanırım. Mecbur orda olucak. Normal dogumu cok istiyorum ama epiduralden cok korkuyorum. Ya hareket edersem sabıt duramazsam kendımı cekersem diye :(

epidurallı sezeryan yaptım ben ılk doğumumu bend ekorkuyoprum o dedıgın olaydan kı ben hafıf kımıldadadım Allahtan bırsey olmadı bende yıne tedırgınımcünkü tam uygularken bırden elektrık carpmıs gıbı oluyor ınsan kıpırdayabılıyor ama bunun bılıncınde olursan kıpırdamazsın zaten bır kışı ıyıce bacaklarına bastırıyor sende öyle bır hıs oalcagını bıl ben bılmıyordum belkıde oan ondan cok az kıpırdadaım anestezıst cok kızmisıtı bu sefer söylicem zaten tam onu takarken haber versinler sımdı takıyorum kıpırdama dıye:52:

ilk dogumunmu normal doğumu ıstege bağlı yapmıyolarya artık kordon klınıkte normal doğum yapıyolarmıs sanırım ama mete bey deniz hstde flnda doğuma gıdıyormus dıye duymustum

epidurallı sezeryan yaptım ben ılk doğumumu bend ekorkuyoprum o dedıgın olaydan kı ben hafıf kımıldadadım Allahtan bırsey olmadı bende yıne tedırgınımcünkü tam uygularken bırden elektrık carpmıs gıbı oluyor ınsan kıpırdayabılıyor ama bunun bılıncınde olursan kıpırdamazsın zaten bır kışı ıyıce bacaklarına bastırıyor sende öyle bır hıs oalcagını bıl ben bılmıyordum belkıde oan ondan cok az kıpırdadaım anestezıst cok kızmisıtı bu sefer söylicem zaten tam onu takarken haber versinler sımdı takıyorum kıpırdama dıye:52:[/
QUOTE]

Nerde yapmıstın sen doğumu? Doktorun kimdi? Valla doğumdan korkmuyorum epiduralden korktugum kadar. :(

Hayatta yaşayabileceğiniz en güzel heyecanı tattığımız zaman tanıştığımız Mete Beye çok teşekkür ederim harika bi doktor iyiki mete beyi tanıdık çok memnun kaldık hiç tereddüt etmeden tavsiye ederim... anlaşmalı hastanesi HAYAT HASTANESİ... Hastane güven vermiyo gibi gözükebilir asla öyle düşünmeyin muhteşem bi kadrosu var ilgi alaka ve bilgileri hayran bıraktı hiç düşünmeyin derim......

Hayatta yaşayabileceğiniz en güzel heyecanı tattığımız zaman tanıştığımız Mete Beye çok teşekkür ederim harika bi doktor iyiki mete beyi tanıdık çok memnun kaldık hiç tereddüt etmeden tavsiye ederim... anlaşmalı hastanesi HAYAT HASTANESİ... Hastane güven vermiyo gibi gözükebilir asla öyle düşünmeyin muhteşem bi kadrosu var ilgi alaka ve bilgileri hayran bıraktı hiç düşünmeyin derim......
canım bende metebeye yaptırıcam eşi benzeri olduğunu düşünmüorum o doktorun ..1.5 senedir tanıorum gidiorum temmuzda ameliyat oldum ona şimdi 5 aylık hamileim . eçen sordum doumla ilğili fiiyat falan ..dediki hayat hastanesini almışlar şuan gydiriliomuş hastane lüx olucakmış senin doumun ilk haline denk geldi heralde kadrosuyla ilğili zaten asla şüpem yok ... 2 aya kadar giydirilcekmş hastane daha yeni alınmış sayılır .mete bey hastane tamamlansın ondan sonra konuşuruz doumu fiyatı dedi ....

quote_icon.png
edsofi kullanıcısından alıntı
Kızlar 4bucuk aylık hamileim ve olurda allah nasip ederse sezeryan düşünüorum ve kordon mete beye doumumu yaptırıcam . Ama doum şeklimi hala konuşmadık tabi doktorumla kendi kendime gelin güvey oluorum yani anlıcağın :D

yok tatlım yeni hastane aldılar mete beye ben deniz hastanesinde kist ameliyatı olmuşttum ama temzlik konusunda deniz hastanesi hiçbeğenmedi ben ve ailem . ama hemşireleri falan iyi kadrosuda . sadce temizliğe önem vermiolar odalara girip bi ihtiyacınız varmıdie soran yok hele ben gece kaldım . gece lambası bangır bangrbağrıo bozuk biz çıkardık kmse ilğilenmedi habervermemize ragmen . 1.5 gn kaldık 1tane temizlikçi gelmedi yemeğinideyemedm .sırf mete bey için o hastanede ameliyat oldum .

rahım agzı gebelıgıymıs benımkı.yumurta rahıme degılde rahım agzına yerlesmıs dun aldılar kucuk bır operasyonla.moralım cok bozuldu.ılk gebelıgımı kendım ıstemedım dıye sonlandırdım.ıkıncısını ısteyerek kaldım ama boyle saglıksız gebelık oldu.dogum kontrol hapını bıraktım ıkıncı ay hamıle kalmıstım hemen yanı ama boyle saglıksız genelık oldu.ınsallah bıdahakıne saglıklı olur.ben omer sudekana gıdıyorum onuda tavsıye ederım cok ıyı bır doktor

Hiç üzülmemeni tavsiye ederim her şey hayırdır.Bu önceki mesajı okuyunca çok kızdım ne demek önceki bebeğini sonlandırmanın bir bedeli budur demek.İnsanları yaşadıklarını bilmeden eleştirmeyin bence çok güzel bebekleriniz olacak inşallah,denemekten vazgeçmeyin.

merhaba kızlar ben 38+1deyim bu carsamba dogum var ege unvde olacagim mert kazandı yapacak dogumumu. Çift rahimliym ve plasentam aşağıda. romatizma da geçirdim baya sıkıntılı geçti hamileligim ama yolun sonuna geldik bugunlere gelebilmem mucizeydi:) epidural sezaryen yapilacak. 1 gece yogun bakımda kalabilirsin dedi insallah hemen odaya alınırım :( 3 kilo 86 gram ve 49.5 cm olmus yavrum. cok acayip hisler içindeyim bugun tarihi ogrendigimde basim döndü heyecandan:) son 4 gün!

Merhaba bende mert bey e gitmek istiyorum ama kararsızım benim de bir düşüğüm var riskli bir gebeyim biraz bahsedebilir misin güvenenilir miyim mert beye? Şimdiden teşekkür ederim:)

Merhaba bende mert bey e gitmek istiyorum ama kararsızım benim de bir düşüğüm var riskli bir gebeyim biraz bahsedebilir misin güvenenilir miyim mert beye? Şimdiden teşekkür ederim:)
selam canim evet guvenilir biri. Çok sakin biri. isini biliyo. yalnız parasini alir. muayene ücreti 200 lira muayenehanesinde cok para degil. özelde 3bin dogum ucreti oluyo. dogumunu da ozelde veya egede de yapiyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam canim evet guvenilir biri. Çok sakin biri. isini biliyo. yalnız parasini alir. muayene ücreti 200 lira muayenehanesinde cok para degil. özelde 3bin dogum ucreti oluyo. dogumunu da ozelde veya egede de yapiyo

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için artık paradan geçtim güvenebileceğim ve bana iyi gelebilcek bilgili bir doktor arayışındayım ve sanırım mert bey olabilir... Ben aslında Fuat akercan, Sermet Sağol ve Mert Kazandı arasında kaldım üçüde ege den ve perinatoloji uzmanı artık üçü arasından biri olucak:) Sana da iyi şanslar diliyorum doğumunda Allah yardımcın olsun:)

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için artık paradan geçtim güvenebileceğim ve bana iyi gelebilcek bilgili bir doktor arayışındayım ve sanırım mert bey olabilir... Ben aslında Fuat akercan, Sermet Sağol ve Mert Kazandı arasında kaldım üçüde ege den ve perinatoloji uzmanı artık üçü arasından biri olucak:) Sana da iyi şanslar diliyorum doğumunda Allah yardımcın olsun:)
bizm kiz bugun sabah itibariyle 3. ayina girms olcak :)) dogum coktan oldu:))

Aaaaa ne güzel ömürlü olsun, şansı bol olsun siz çarşamba doğuma gidiyorum yazınca ben tarihe bakmadan yorum yapmışım:)) neyse sağ salim doğmuş ya ne mutlu size.

Slm kızlar
21 şubatta deniz hastanesinde sezeryanla doğum yaptim doktorum melek hanımdi. Çok sorunlu geçirdim. Hastaneyi hijyen ve kadro açısından hiç tavsiye etmiyorum.sezeryandan 15 gün sonra kan pihtilasmasindan kurtaja girdim kurtajdan 3-4 gün sonra Karnım şişti ve ağrı başladı. Defalarca kendi doktorum a gittim hiçbişey olmadığını söyleyip başından savdi daha sonra egepol dahil birkaç doktora daha gittim bilemedim. En son Buca kadın doğum hastanesinde Enis Arif bey i tavsiye ettiler uzman doktor çok güzel ilgilendi sağolsun.doktor karnından bakar bakmaz gördü bişeyler olduğunu sonra alttan ultrason baktı bana da ekrandan gösterdi bişeyler olduğunu bebeğin eşinden bişeyler olduğunu söyledi kan tahlili yaptırdı ilk adette atabilecegimi söyledi.enis beyi şiddetle tavsiye ediyorum.dogumla ilgili kesinlikle deniz hastanesini tavsiye etmiyorum.zaten duyduguma göre melek Hn su hospital gecmis deniz hastanesi de batı göze satılmış

Merhaba kızlar umarım güzel paylaşımlar olur. Ben 27 haftalık hamileyim doğum yaklaştıkça bir telaş sardı. Sizlere sorum hangi hastaneye gidiyorsunuz? hangi doktor? 2014 doğum ücretleri gibi bilgilerimizi burada paylaşalım mı birbirimize yardımcı oluruz. ben sgk ya bakan özel bir hastane arıyorum. şimdiye kadar medical park a gittim ama doğum ücretleri biraz pahalı geldi bana bu yüzden bu konuyu açma ihtiyacı hissettim yardımcı olursanız çok sevinirim. :34:

Canım öncelikle hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah.Ablam doğumunu çınarlı da yapmıştı.Doktoru da Hatice Aktan'dı.Biz çok memnun kalmıştık.Hiç sıkmayan ve işini çok iyi yapan bir doktor.Alsancakta Kadomer de çalışıyor.O kadar güzel bi doğum oldu ki anlatamam.Bir ara sor bakalım SGK anlaşması var mı diye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aaaaa ne güzel ömürlü olsun, şansı bol olsun siz çarşamba doğuma gidiyorum yazınca ben tarihe bakmadan yorum yapmışım:)) neyse sağ salim doğmuş ya ne mutlu size.

heyecan dorukta mi:) son gun hele uyku tutmaz:) ben sezaryen olmustum acayip gergindim sonra hungur hungur agladim kizimin aglayisini duyunca:)

Selam kızlar.. Bende izmirde doğum yapıcam kısmetse..
Hamileliğin başından beri egepolde hakan beye gidiyorum.. Çok yoğun bir dr ama bir o kadar ilgili.. İlk zamanlar muayeneler kısa sürüyor diye rahatsızdım bu durumdan ama kafama takılan her türlü şeyde yardımcı olduğu içinde memnundum. Şimdi 35 haftalık hamileyim ve gayet memnunum.. Hastane gayet güzel odaları çok temiz ve bakımlı..
Hayırlısı bakalım az kaldı :)

merhaba egepolde doğum fiyatları hakkında bilgi alabilirmiyim?

Arkadaşlar merhaba, izmirde doğum fotoğrafçılığı yapıyorum. Normalde düğün ve doğum günü çekimleri yapıyorum.Hamileligimden sonra doğum fotoğrafçılığına başladım. Ege iletişim mezunuyum.Dogum fotoğrafçılığı eğitimimi Nuray Uysal Lauerden aldım. Şubat ayı annelerinin doğum fotoğraflarını ücretsiz çekmeyi düşünüyorum. Mesaj atarak ulasabilirsiniz.

merhaba,fiyatlarınız hakkında bilgi alabilirmiyim?

Neden illa özel hastaneler arastırıyorsunuz. Eşrefpaşa belediye hastanesi, Ercan KORU bey var giden herkes ayrıca cok memnun

Back