• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir de doğum yapacak ya da yapanlar burada buluşalım

Evet yasemin hanım, ege doğum hastanesinden se eşrefpaşayı tercih ettim

ben hala hastane ve doktor arastırmasındayım özellerde ciddi paralar istiyorlar,tepecik hastanesine gitmemeye yeminliyim yeşilyurt düşünüyorum orasıda cok kalabalık ve uzak bana ben bornovada oturuyorum. Siz memnunmusunuz hastaneden hangi doktora gidiyorsunuz.

ben hala hastane ve doktor arastırmasındayım özellerde ciddi paralar istiyorlar,tepecik hastanesine gitmemeye yeminliyim yeşilyurt düşünüyorum orasıda cok kalabalık ve uzak bana ben bornovada oturuyorum. Siz memnunmusunuz hastaneden hangi doktora gidiyorsunuz.

Dr. Ercan KORU ben şahsen memnunum, daha yeni hamilesiniz sanırım. Gidip kendinizin görmesinde fayda var diye düşünüyorum. Bana iyi gelen size gelmeyebilir yada size iyi gelen bana gelmeyebilir. O yüzden evraklarınızla birlikte gidip kendiniz teşhis etmelisiniz diye düşünüyorum.

Dr. Ercan KORU ben şahsen memnunum, daha yeni hamilesiniz sanırım. Gidip kendinizin görmesinde fayda var diye düşünüyorum. Bana iyi gelen size gelmeyebilir yada size iyi gelen bana gelmeyebilir. O yüzden evraklarınızla birlikte gidip kendiniz teşhis etmelisiniz diye düşünüyorum.

peki hastane nasıl yogunluk ve temizlik acısından falan odaları falan gördünüzmü? Birde ercan beye herzaman muayene olabiliyormuyuz?

Çınarlı doğum hastanesini düşünüyorum ekip ve tecrübe yönünden hakkında iyi yorumlar duydum hep. Sizin bilginiz varmı ⁉️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben kordon kadın doğumda gonca aksoy bilici gittim 2 sene önce gitmez olaydım 34 haftalık hamileyim normal muayneye gittim hiçbir sıkıntım sancım yoktu kalkıp bana senin sancın çıkmış dedi yok sancım dediğim halde oğlum 34 hafta ben biliyorum hesaplıyorum kalkıp bana 37 haftalık dedi eğer dedi normal doğum düşünürsen vagumla çekmek zorunda kalırım oda bebeğin beyninde hasar oluşur dedi ama sezeryan düşünürsen seni şimdi alacam 20 dk içinde düşün karar ver dedi şok oldum ya ağrım yok bişeyim yok bebek 34 haftalık ciğerleri bile gelişmemiş ne ağladım ya eşime yok ben başka doktora da görüncem bu ne böyle dedim o kafaylada ani bi karar versem bebeğimi kaybetmiş olabilirdim bucaya dr tahir özgüdere gittim sancın gerçekten yok dedi dediğin gibi 34 haftalık bebek dedi ciğerlerinin gelişmediğini doğum yapsaydım belki ölebileceiğini söyledi o saaten sonra ben doktor araştırdım hayat hastanesine gittim murat polat 39 haftalıkken beni doğuma aldı gittiğimde bile sancım yoktu sezeryan oldum bunlar nasıl insanlar ya gonca aksoy bilici cinsiyetini bile bilemedi kesin kız dıyo kesinmi dıyorum kesın kesın kıyafetlerını almaya basla dıyo 3 hafta sonra gidiyorum kafama takılan birşey var diyor yandakı doktor mete beyi çağırıyor sapına kadar erkek ne kızı ya diyor bana kalkıp kafasında büyüklük var dedi mongoldan şuphelenıyorum dedı nasıl korktuk ya mete beyı gene cagırdı ne mongolu sapasağlam dedi keşke ozamanlar değiştirseymişim mete beye gitseymişim yada en başından mete beye gitseymişim şuan gene bebek yapmayı düşünüyoruz ve sanırım bu sefer mete beye gideceğim tek sorun doğum yerinin olmaması ama sorun dil hastane seçenekleri mevcur mete bey gerçekten iyi bir doktor güleryüzlü önemlisi insan canıyla oynamıyor bilgili tafsiye ederim

Herkese merhaba, güncel hastane, doktor tavsiyeleri istiyorum. Paylaşan arkadaşlar fiyat bilgisi verirlerse çok sevinirim. Haftaya 2li tarama yaptırmam lazım. Hala karar veremedim...

Back