İzmir Burun Estetiği Doktor Tavsiyesi?

selam kızlar,ben ekol kbb den prof.dr.halis ünlü ile görüşmeye gittim geçen gün.Çok ilgiliydi anlatılanların aksine uzun uzun konuştu benimle detayları anlattı fakat benim ameliyatımı yapamayacağını plastik cerrahına gitmemi söyledi ve başka bir doktora yönlendirdi.Yönlendirdiği doktorla görüşemedim ama interntten yaptığı ameliyatlara baktım ve hiç beğenmedim

Neden yapamıypmuş ki ne var senin burnunda

Neden yapamıypmuş ki ne var senin burnunda
kaburgadan kıkırdak alıp eklemek gerekir ve bunu estetik cerrahlar daha iyi yaparlar ben yapamam dedi ama ben okadar büyük bir değisim istemiyorum burun deliklerimdeki asimetri düzelsin yeter benim için ki ilk ameliyat olduğum doktor 15 20 dakikalık bi işlemle hallederim onu demişti sadece fazlalık duran kısmı kesip çıkarıcam demişti ama ben pek güvenemediğim için başka doktor aramaya başladm.Bir de burun sırtımda sadece sağ tarafta minik bi kemik var.

şuan ufuk bilkay ve fahri mola hakkında araştırma yapıyorum.aslında ufuk bilkay gördüğüm ve duyduğum kadarıyla estetik konusunda çok iyi,fahri mola hakkında da güzel şeyler duydum çok kararsız kaldım

Benim doktorum Bora Karaali onu da düşünebilirsin memnun olan hastası çok. Bende şimdilik memnunum bantlarımı yarın çıkarcam şiş burnum baya ama buna rağmen o koca burnumu nasıl minicik yaptı şaşkınım

Kizlar 2500 3000 tl civari isinde basarili doktor yok mu su koca izmir de buradan fiyatlari duyuyorum 2500 3000 diye, bir hevesle doktorlara sordugumda farkli fiyat soyluyorlar, biktim bu durumdan. Ekol kbb ye fiyat sordum iki kez farkli yerlerden, birinde 3000 3500 arasi degisiyorlar dediler, sonrasinda da fatih uygurun 4000 tl dediler tamamen ticarete donmus olay.sikildim artik.

Canım Bora Karaali var instagramdab bak yaptıklarına bende varım ordaaa ihhih. Bandımı bikaç saat önce çıkardım ilk garip geldi ama şuan aynaya bakıp bakıp sırıtıyorum koca burnu nasıl minik ve doğal yapmış makyaj yapıp dışarı çıkmalıyımmmm :) umarım bu memnunluğum hep devam eder çok araştırdım memnun herkes yıllar sonrada :) çok ilgili tatlı bi doktor aklımda bulunsun derim ekol den efes kbb geçti yeni

canımsevindim senin adına geçmiş olsun, fotolarını bekliyorum bantlar çıktıysa

valla benim ödem oluştu kemerin alındığı yerden hem orasıiçin hem diğer bölgler için 3 aylık masaj önerdi daha 1 bucukay dada yapacam
Acıyo mu yaparken benim kavisin old yerde ödem yok ucunda diye mi vermedi ki yılbaşından sonra kontrolüm var biraz masaj yapıyomuş galiba acıyomuş :/ ay nelere katlandık onun acısına mı katlanamıcaz dicem de insanoğlu düşünüyo bu estetikte de dert bitmiyo hem önce hem sonra

aynen haklısın valla,benim bantlar ilk alındığında doktor yapmıştı masajbaya acımıştı sonra ben devam ettim, tabi zamanla alıştım artık ama benim burun derim kalın olduğu için hem fazla ödem oluştu, hem de siliklerin dinmesi uzun zaman alacak

Benimde derim kalın sabır işi ya

istanbuldaki drlarla görüşmeye gitmeden ilk bir bora karaali ile görüşmeye gideceğim bakalım ne diyecek.
ben izmirdekilere pek güvenemedim nedense ve yüksek ihtimalle istanbula mushammet dilbere gideceğim.sorunlu bir burnum var ve cok korkuyorum

Benimde çok problemli burnum var diye gittim Bora Bey hiçte öyle değil dedi :) şuan 10. Günüm ve memnunum bakalım bu fotoğraflar 8. Günden bantımı çıkarır çıkarmaz ona rağmen beğenildi bide 6 ay sonrasını düşünemiyorum umarım aıkıntı yaşamam herşey yolunda gider, sende öyle

sağolasın canım benim.bayıldım burnuna çok güzel olmuş güle güle kullan :) inşallah hiç bir sıkıntın olmaz ileride ve mutlu mesut yaşarsınız :)
inşallah ben de bora beye karar verebilirim.çünkü şehir dışı maddi manevi gerçekten cok zahmetli :)

Çok teşekkür ederim inşallah ikimizde :) zorlu bi süreç öncesi de, seçim aşaması vs ... Bi konuş bakalım ilgili tatlı bi doktor instagramdan bak yaptığı burunlara iletişime geç olan kişilerle :) izmirin en iyilerinden olduğunu düşünüp bikaç kişiyle iletişime geçtim ve gidip ameliyat günümü aldım dediğim gibi umarım bu memnuniyetim hep devam eder 8 günlük bi buruna göre çok iyi 3 aylık burun gibi va diyolar bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…