• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Bulusmasi

Arkadaşlar mrb yorumlarn hepsni okuyamadm ufak bi bebegm war malum. Münkünse biri özet geçeblrmi naptınız ne ettiniz uygun olursa weya hafta sonu bende gelmek istyorum minigmi babasna bırakcm

noldu buluşma ses seda yok hiç:KK69::KK22:
Haber bekliyoruz :KK43:
Arkadaşlar mrb yorumlarn hepsni okuyamadm ufak bi bebegm war malum. Münkünse biri özet geçeblrmi naptınız ne ettiniz uygun olursa weya hafta sonu bende gelmek istyorum minigmi babasna bırakcm
Merhaba öncesinde bir buluşma gerçekleşti. Ama katılamayanlar oldu ve tekrar buluşacağız.Yasemin organize edecek ondan haber bekliyoruz.:)

noldu buluşma ses seda yok hiç:KK69::KK22:

Haber bekliyoruz :KK43:

Merhaba öncesinde bir buluşma gerçekleşti. Ama katılamayanlar oldu ve tekrar buluşacağız.Yasemin organize edecek ondan haber bekliyoruz.:)

merhaba herkese unuturmuyum hiç unutmam tabi :KK66: haftaya perşembe 7 gibi buluşalımı ozaman ne dersiniz ?

Hafta içi oldugu için ben söz weremiyorum ama eşim işten erken gelirse bende gelmeye çalışcam çok istiyorum bu arada benim gibi bebegi olan warmı kimler ewli kimler bekar

Back
X