• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Bulusmasi

kıme haber vercez ıletısıme gecelım faceten falan:KK3:
Canım özelden mesaj attım sana

Saat bese kadae calisiyorym cnm cumartesi
İş çıkışı bize katılabilirsin aslında belki ufak bi rica ile erken çıkabilirsin yok ikisi de olmaz diyorsan bi sonraki hafta tekrarını yaparız o zaman sadece pazar günü çıkabilecek olan arkadaşlar da katılır başka orta yol bulamadım ben :KK35:

Son düzenleme:
Canım özelden mesaj attım sana

İş çıkışı bize katılabilirsin aslında belki ufak bi rica ile erken çıkabilirsin yok ikisi de olmaz diyorsan bi sonraki hafta tekrarını yaparız o zaman sadece pazar günü çıkabilecek olan arkadaşlar da katılır başka orta yol bulamadım ben :KK35:
Saat birbucuktan kaca kadar birlikte oluncakk ki ona gore ayarlamaya caliacam kendimi

Ya bayanlar gelicem gelicem diyorsunuz da nerde gelecek olanlar? Eğer buluşma gibi bir maksadınız varsa neden siteye arada girip kontrol etmiyor ya da mesajlarımı görmezden geliyorsunuz buluşmaya katılmak istemiyorsanız lütfen rica ediyorum yazmak için yazmış bulunmayın yarınki buluşma için hala net değiliz bu 2. erteleme olucak bu gidişle. Yağmur çamur gibi bir derdimiz yokken havalar hala iyiyken buluşamıyorsak daha ertelemenin de bir mantığı yok konuyu kapatalım gitsin. 10-15 kişi olamayız bir kerede eğer bunu bekliyorsanız boşuna beklemeyin, ertelettirmeyin bana da , 4-5 kişi garanti olsak şükredin bence.
Bu akşama kadar kesin bir sonuca varamazsak yarınki buluşma iptal.

Anlasilan herkes bos atip atiyi bulusma gerceklesmiyo galiba anladigim kadariyla kimse bisey yazmamis.anlamiyorum sizi bulusma olsun diyosunuz kimseden ses yok nasil bulusmayi dusunuyosunuz bilemedim

selam keske daha onceden gormus olsaydim enazindan sabah görmüs olsaydi burayi hemencik atlar gelirdim bende izmire gelin gelenlerdenim cok yanlızım cok sıkılıyorum :KK51:

Anlasilan herkes bos atip atiyi bulusma gerceklesmiyo galiba anladigim kadariyla kimse bisey yazmamis.anlamiyorum sizi bulusma olsun diyosunuz kimseden ses yok nasil bulusmayi dusunuyosunuz bilemedim
Tatlım ben 2 haftadır uğraşıyorum burda görüyorsunuz önceden de yazdığım gibi 2 haftadır planlarımı erteleyip buraya yoğunlaşıyorum gelicem diyip de gelmeyen çok, ben özelden herkese numaramı bırakmama rağmen kimseden çıt yok ne siteye girip takip ediyorlar ne gelemeyeceğim kusura bakma diye önceden haber veriyorlar (istisnalar hariç).
O nedenle buluşmak isteyen özelden numarasını ya da facebook adresi gibi herhangi bir iletişim adresini yazar bana ulaşırsa ben de ona göre organizasyonu yaparım onun dışında insanları organize etmek çok zor, çok zahmetli. Ben arkadaşlarımla buluşacağım günlerin tüm organizasyonlarını üstlenip hiç bir zorluk çekmeden buluşmaları gerçekleştirebiliyorum fakat burda bunu mümkün kılmıyorlar ne yaptıysam başaramadım buluşmaya getiremedim kimseyi, sanki adam yiyoruz. Açık alanda herkesin güvenli bir ortamda buluşup kaynaşabileceği bir ortam hazırlamama rağmen kimsenin ilgisini çekmiyor ya da yalandan ortaya yem atıyor sonra kendini geri çekiyor insanlarımız. Bir önerin varsa dinleriz elbette, herkes en azından uygun gün ve saatlerini yazarsa ona göre bir plan çerçevesinde ilerleriz ama dediğim gibi çok doluyum bu buluşmaya taş koyanlara yine de buluşmaya niyetli olan ve GERÇEKTEN GELECEK OLANLAR varsa özelden yazsın bir zahmet bana çok zor değil bu ismime tıklayıp özel mesaj at diyeceksiniz altı üstü iletişim adresinizi verin ki ben de ona göre iletişime geçeyim sizinle bu sözüm herkese lütfen yanlış anlayıp bazı isyankar sözlerimi üstüne alınma hakikatten çok dolu içim bu kadar emek verip, uğraş verip başa dönmek benim için sinir bozucu artı üzücü bir durum.

Tatlım ben 2 haftadır uğraşıyorum burda görüyorsunuz önceden de yazdığım gibi 2 haftadır planlarımı erteleyip buraya yoğunlaşıyorum gelicem diyip de gelmeyen çok, ben özelden herkese numaramı bırakmama rağmen kimseden çıt yok ne siteye girip takip ediyorlar ne gelemeyeceğim kusura bakma diye önceden haber veriyorlar (istisnalar hariç).
O nedenle buluşmak isteyen özelden numarasını ya da facebook adresi gibi herhangi bir iletişim adresini yazar bana ulaşırsa ben de ona göre organizasyonu yaparım onun dışında insanları organize etmek çok zor, çok zahmetli. Ben arkadaşlarımla buluşacağım günlerin tüm organizasyonlarını üstlenip hiç bir zorluk çekmeden buluşmaları gerçekleştirebiliyorum fakat burda bunu mümkün kılmıyorlar ne yaptıysam başaramadım buluşmaya getiremedim kimseyi, sanki adam yiyoruz. Açık alanda herkesin güvenli bir ortamda buluşup kaynaşabileceği bir ortam hazırlamama rağmen kimsenin ilgisini çekmiyor ya da yalandan ortaya yem atıyor sonra kendini geri çekiyor insanlarımız. Bir önerin varsa dinleriz elbette, herkes en azından uygun gün ve saatlerini yazarsa ona göre bir plan çerçevesinde ilerleriz ama dediğim gibi çok doluyum bu buluşmaya taş koyanlara yine de buluşmaya niyetli olan ve GERÇEKTEN GELECEK OLANLAR varsa özelden yazsın bir zahmet bana çok zor değil bu ismime tıklayıp özel mesaj at diyeceksiniz altı üstü iletişim adresinizi verin ki ben de ona göre iletişime geçeyim sizinle bu sözüm herkese lütfen yanlış anlayıp bazı isyankar sözlerimi üstüne alınma hakikatten çok dolu içim bu kadar emek verip, uğraş verip başa dönmek benim için sinir bozucu artı üzücü bir durum.
Tm kuzum skma canini gorusurus elbet bak yukarda vi arkadas daha var bikackisi olsakta olur sknti degil.

O nedenle buluşmak isteyen özelden numarasını ya da facebook adresi gibi herhangi bir iletişim adresini yazar bana ulaşırsa ben de ona göre organizasyonu yaparım onun dışında insanları organize etmek çok zor, çok zahmetli. Ben arkadaşlarımla buluşacağım günlerin tüm organizasyonlarını üstlenip hiç bir zorluk çekmeden buluşmaları gerçekleştirebiliyorum fakat burda bunu mümkün kılmıyorlar ne yaptıysam başaramadım buluşmaya getiremedim kimseyi, sanki adam yiyoruz. Açık alanda herkesin güvenli bir ortamda buluşup kaynaşabileceği bir ortam hazırlamama rağmen kimsenin ilgisini çekmiyor ya da yalandan ortaya yem atıyor sonra kendini
geri çekiyor insanlarımız. Bir önerin varsa dinleriz elbette, herkes en azından uygun gün ve saatlerini yazarsa ona göre bir plan çerçevesinde ilerleriz ama dediğim gibi çok doluyum bu buluşmaya taş koyanlara yine de buluşmaya niyetli olan ve GERÇEKTEN GELECEK OLANLAR varsa özelden yazsın bir zahmet bana çok zor değil bu ismime tıklayıp özel mesaj at diyeceksiniz altı üstü iletişim adresinizi verin ki ben de ona göre iletişime geçeyim sizinle bu sözüm herkese lütfen yanlış anlayıp bazı isyankar sözlerimi üstüne alınma hakikatten çok dolu içim bu kadar emek verip, uğraş verip başa dönmek benim için sinir bozucu artı üzücü bir durum.

selam canim bosver sen kendini sıkma bence ortak gün ve saat koy isteyen gelsin isteyen gelmesin böylelikle insanlarin ne kadar samimi olduklari ortaya cikar

Back
X