İzmir Bulusmasi

Simdi mutekebbirhatun yazinin basinda pazar denmis sonu cumartesi gorusuruz ile bitmis :) hangi gun net olarak anlamadim o yuzden arayacagim gun icerisinde cumartesi olursa uygundur pazar icin net birsey yok maalesef

Yaaaa cumartesi mi pazar mi kafan karisti iyice cumartesi olursa okeydr pazar sallantida net degil maslesef cunku es durumu var

Yaaaa cumartesi mi pazar mi kafan karisti iyice cumartesi olursa okeydr pazar sallantida net degil maslesef cunku es durumu var

selam pazar günü buluşulcak c.tesi çalışanlar varmıs normalde benimde pazar günü zor olurdu ama eşim bu pazar çalışıyor ondan gelebiliyorum ben çalışayım sen gez demeye başladı şimdiden

Simdi mutekebbirhatun yazinin basinda pazar denmis sonu cumartesi gorusuruz ile bitmis :) hangi gun net olarak anlamadim o yuzden arayacagim gun icerisinde cumartesi olursa uygundur pazar icin net birsey yok maalesef
Haha iyi ki söyledin düzeltmiştim ben onu demek ki yazının sonunu atlamışım düzeltiyim hemen kesin ve net olarak pazar günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…