• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Buluşması - Yeniyıl Özel :)) 4 Şubat Ctsi

isteğiniz üzerine buluşma yeri kararlaştırılınca ilk mesajı editledim arkadaşlar. dikkatle okuyup ona göre zıplayın yanlış yerlere şeolmasın sonra herkeşler :23:

eee hadii kızlarr şampiyon belli 2. kim diyen arkdşlr !! kesinn gelcem diyenler nooollldu valla bravo size yaa sizin ipinizle kuyuya inilmezmiş bidaha kimse bana buluşma demesin :20:resmen ektiniz ! kusura bakmayn ama okadr çok bekledimki winefromtears dışında gelen giden olmadı hani dicem ki insanlık hali olabilir bi problem çıkmıştır bişi olmuştr ama kimse buraya gelemicem deme zahmetinde bile bulunmamış harikasınız bidaha yapamaıcağınız işlere kalkışmayın lütfen!:19: ha bu arada winefromtears a tşk edrim bu güzel gün için :16:

eee hadii kızlarr şampiyon belli 2. kim diyen arkdşlr !! kesinn gelcem diyenler nooollldu valla bravo size yaa sizin ipinizle kuyuya inilmezmiş bidaha kimse bana buluşma demesin :20:resmen ektiniz ! kusura bakmayn ama okadr çok bekledimki winefromtears dışında gelen giden olmadı hani dicem ki insanlık hali olabilir bi problem çıkmıştır bişi olmuştr ama kimse buraya gelemicem deme zahmetinde bile bulunmamış harikasınız bidaha yapamaıcağınız işlere kalkışmayın lütfen!:19: ha bu arada winefromtears a tşk edrim bu güzel gün için :16:

valla bizde bugün yaptık istanbulda 12 kişiydik ama 4 kişi olduk 1 arkadaş cidden mazareti çıktı ama diğer arkadaşlar haber bile vermedi malesef:(((

artık hiç önemi yokk :19:gelen de gelmiyen de kendisi bilirr böyle durumlarda herşeye zıplamamak gerektiğini öğrenmiş oldular!:33: tabii biz de herkese güvenip onların ağzıyla yola çıkılmıcağını öğrendik:45:

Son düzenleme:
ben kendi adıma çok özür dilerim ..her ne kadar gelememe sebep olan haklı nedenlerim olsa da özrüm geçersiz biliyorum..
fakat mamamiya önce söyleyeceklerini tart ondan sonra konuş..haklıyken kendini haksız konuma düşürüyorsun söylediklerinle..

Çok kızmışsın canım belli kii.. Biz İstanbul Beylikdüzü olarak toplaştık 4şubatta. 12 kişiyken s.d.34'ünde dediği gibi sadece 4 kişi geldi. Çok güzel vakit geçirdik ama gelicez deyip gelmemek üstelik açıklamada bulunmamak çok kırıcı. İnsan kendini kötü hissediyor :(

valla bizde bugün yaptık istanbulda 12 kişiydik ama 4 kişi olduk 1 arkadaş cidden mazareti çıktı ama diğer arkadaşlar haber bile vermedi malesef:(((

ama güzel vakit geçirdik değil mi canım :16:

Çok kızmışsın canım belli kii.. Biz İstanbul Beylikdüzü olarak toplaştık 4şubatta. 12 kişiyken s.d.34'ünde dediği gibi sadece 4 kişi geldi. Çok güzel vakit geçirdik ama gelicez deyip gelmemek üstelik açıklamada bulunmamak çok kırıcı. İnsan kendini kötü hissediyor :(

ama güzel vakit geçirdik değil mi canım :16:

evet cnm yine görüşürüz mutlak inş.ayarlarız bir ara yine

aynen öyle (aptal yerine konulduğunu düşünmek kötü hisettiriyor)bu saatten sonra kimsenin bişi yazmasına GEREK KALMADI! . ve ne hikmetse buluşma günü hiç sessi çıkmıyan o arkdşlar şimdi pek bir takipe almışlar yazılanları ))yazmayın bişi kardeşim güzel parmaklarınızı yormayın o malum gün geçti artık

ama güzel vakit geçirdik değil mi canım :16:[/QUOTE
ewet ama hava süperdi mis gibi günlük güneşlik iyi oldu temiz hava almış olduk ;):1:

Son düzenleme:
Back