İzmir Buluşması - Yeniyıl Özel :)) 4 Şubat Ctsi

ben size yarın kesin cewp vericem ama eğer tmm derse ksk dışında biryer olabilrmi acaba biraz ters düşüyor diyede hyr diyebilr konak brnva gibi mesela ?

kızlarrr ikna oldu ama ALSANCAK KIBRIS ŞEHİTLERİ uygunmu sizin için ? tamamsa orda bir yer belirliyelim yada sevincin önünde buluşup karar verelim olurmu ? ancak orası olursa izin veriyo ( ksk bana biraz uzak kaldığı için! orası orta da kalıyo die tercih ettim kusr bakmyın kızlar sorun olursa ben gelmem sorun diil )

tatlm bana uyar.yarın herkes geliyosa alsancak sevincin önünde buluşalım tamam mıdır millet? o zaman saat 14.00te sevinç önünde.kimler geliyor herkes net olarak yazsın ama.

Ben Çiğli tarafından geleceğim ama benim için farketmez.Alsancak en merkezi yer gibi duruyor.Herkese uyacak bir yer ve oturulacak çok mekan var

yarın saat 14.00te sevincin önündeyim.
siyah giyimli,kırmızı saçlı,uzun boylu,çantasının askısı çok uzun çapraz boynuna asılı bi hatun görürseniz o benim.dibimde bitin.benden bu kadar.

haftaya buluşmayacak mıydık kızlar yarın da nreden çıktıı şimdi ben gelemem yarın dün akşam 4 şubat diye konuşunca ben yarın için plan yaptım

evet yaa 4 şubat yarın degil ben de allak bullak oldum kafam şaştı :26:
kim dedi ki yarın diye
kızlar haftaya ctsi yani 4 şubatta saat 14.00te sevincin önünde toplanıyoruz.
karışıklık olmasın.

kızlarrrrr hospppssss durumu ele alıyorum hemen buluşma yarın diğil haftaya c.tesi olcak 4 şubat yani karışıklık olmasın alsancakta olur farketmez ama karıştırmayın haftaya olcak buluşma msj okuyan kızlar cvp verin tamammıdır anlaştıkmı ???

eed fıstıkçım anlaştık

kızlarrrr nerdesiniz yahuu buluşma ayarlandı diyee herkezz biyeremii kaçtııı aaaaaaa çıkın ortayaaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…