• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

bende forumdan takip ettiğimde tahir beyden çok bahsedilince bucanın anasayfasına baktığımda hala doktorlarının arasında görünüyor ama dediğin gibi nezaman güncellendiğini bilmediğim için daha önce tahir beye gidenlerden bilgi alamak istedim yada hala giden varsa yada siz giderseniz banada bigi verirseniz sevinirim çünkü kıbrısta oturuyorum gelme sansım şimdilik yok gibi kısa süre içinde

Bugün özeline cuma günü için randevu aldım Allah nasip ederse gidicem Gidince sorucam size de bilgi weririm..

Bugün özeline cuma günü için randevu aldım Allah nasip ederse gidicem Gidince sorucam size de bilgi weririm..

çok teşekkür edrim ua 35 yardımcı olrsan çok sevinirim. doğuma kesin tahir bey mi giriyo yoksa normal doğumda sıra kimdeyse o gün sansımıza kim gelirse omu giriyo doğuma bu konuyuda öğrenirsen sevinirim senin meleğin kaç haftalık buarada benin daha doğuma çok var gerçi ama şimdiden araştırmak gerekli

sunuak ve ciceklara çok teşekkür ederim sizler bucada doğum yapmış olan anneler olarak nasıl önerirmisiniz ben çok karasız kaldım kıbrısta oturuyorum ve doktorumdan çok menunum ama hem maddi olarak hemde manevi olarak izmirde doğum yapmak istiyorum çünkü ailem izmirde annemin yanımda olmasını istiyorum

merhaba bayanlar acaba bana buca kadın doğum hastanesindeki anestezi uzmanlarından bahsedermisiniz. ben epidural anesteziden çok korkuyorum . felç klama gibi risklerden bahsediyorlar genel anestezide istemiyorum ilk çocuğumu öyle dünyaya getirdim ama onda çok zorlandım yardım ederseniz sevinirim :16:

sunuak ve ciceklara çok teşekkür ederim sizler bucada doğum yapmış olan anneler olarak nasıl önerirmisiniz ben çok karasız kaldım kıbrısta oturuyorum ve doktorumdan çok menunum ama hem maddi olarak hemde manevi olarak izmirde doğum yapmak istiyorum çünkü ailem izmirde annemin yanımda olmasını istiyorum

canım günaydın.
öncelikle şunu belirteyim bende sunuakta bucada doğum yapmadık.
ama ben tahir beyin gözetimindeydim 9 ay boyunca ve tahir bey doğumumu çınarlı da yaptırdı.
ama bucada doğum yapan bi kaç arkadışımız var onlar memnun kaldılar..
sanırım normal ve acil doğumlarda tahir bey değilde o gün nöbetçi doktor kimse o giriyor doğuma.
sormak istediğin şeyler olursa buralardayım ben canım.
gün içinde bi çok kez uğruyorum.. bu arada kaç haftalık hamilesin.

merhaba bayanlar acaba bana buca kadın doğum hastanesindeki anestezi uzmanlarından bahsedermisiniz. ben epidural anesteziden çok korkuyorum . felç klama gibi risklerden bahsediyorlar genel anestezide istemiyorum ilk çocuğumu öyle dünyaya getirdim ama onda çok zorlandım yardım ederseniz sevinirim :16:

günyadın canım.
bucada doğum yapmadıgım için ordakiler hakkında hiç bir bilgim yok.
ama çınarlı dersen inan koluma takılan serum daha çok canımı yakmıştı.
epidurali hiç anlamadım bile.
gerçi epiduralle başlayan doğum normalle bitti epidurlden hiç bişi anlamadım :1: :1:
doğumun ortasında çok panik yapınca ben mecbur uyutmak zorunda kalmışlar.. :1::1:

gunaydın kızlar nasılsnz
bılgıcım gunaydın nasılsn ecrın nasıl ıyısnzdr umarım sen doğumunu cınarlıdamı yaptın nasıldı doğumun bılgıcım merkettm smdı.normaldoğummu yaptnayy cok ıcıme oturdu normal yapamadım dıye yaa
bu arada tuncaylin ua35 hoşgeldınz aramıza bebışlerınıze sağlıklakavusun ınşallah..
bucada doğumyapanlar cok memnun gulsen olsakeşke anlatrdı:))

gunaydın kızlar nasılsnz
bılgıcım gunaydın nasılsn ecrın nasıl ıyısnzdr umarım sen doğumunu cınarlıdamı yaptın nasıldı doğumun bılgıcım merkettm smdı.normaldoğummu yaptnayy cok ıcıme oturdu normal yapamadım dıye yaa
bu arada tuncaylin ua35 hoşgeldınz aramıza bebışlerınıze sağlıklakavusun ınşallah..
bucada doğumyapanlar cok memnun gulsen olsakeşke anlatrdı:))

slm ceylancım sağol biz Rabbim'e çok şükür iyiyiz siz nasılsınız oğlusun nasıl.
atlaattı dimi hastalığını aman tekrarlamaz inşallah.
bizde köpek dişlerini çıkarmaya çalışıyoruz canım biri patladı da darısı diğer üçünün başına inşallah.
evet canım ben çınarlı da yaptım.
normal değil sezeryan oldu ayrıca bugün yine doğuracak olsam yine sezeryan derdim hiç pişman değilim sezeryan olduguma canım.
ben istege bağlı sezeryan istediğim için özelde yaptırdı tahir bey ee benim hamilelik birazda riskliydi o yüzden hayatım.
bu arada çok sık gelmiyosunuz artık buralaara....

kızlarrrrrrrrrrrrrr
çok özledim sizi ama hala internetim bağlanmadı
biz çok iyiyiz şimdi hatay pazarına gitmek için arkadaşıma geldik
sonra yine uğramaya çalışırım
çoookkkkk öptüm hepinizi

gelıyorum bılgıcım ama kımse bışey yazmıyor bnde yazmadan gdıyorum:((
evet sezeryan rahat oluyo sonrasndakı ağrılar harıç ama ben oyle bı adapte olmuşumkı normaldoğuma sezeryana ağlayarak grdım resmen hıç ıstemıyodum yani ama kısmet napalım.
senden yenı haberler beklıyoruz zaten en kısa zamnda yenı bebış haerıver bıze:))
ahanda gulsen dedım geldı:))
yağmur yağıyo kıss gülsenn yağmur camur demeden gezıyosun haa..

gelıyorum bılgıcım ama kımse bışey yazmıyor bnde yazmadan gdıyorum:((
evet sezeryan rahat oluyo sonrasndakı ağrılar harıç ama ben oyle bı adapte olmuşumkı normaldoğuma sezeryana ağlayarak grdım resmen hıç ıstemıyodum yani ama kısmet napalım.
senden yenı haberler beklıyoruz zaten en kısa zamnda yenı bebış haerıver bıze:))
ahanda gulsen dedım geldı:))
yağmur yağıyo kıss gülsenn yağmur camur demeden gezıyosun haa..

canımm kaza kurşunu olmazsa benden yaz sonuna kadar beklemeyin haber.
hatta belkide aralık ocak ayına kadarr.
şu borçları biraaz daha temizlememiz lazım.

çok teşekkür edrim ua 35 yardımcı olrsan çok sevinirim. doğuma kesin tahir bey mi giriyo yoksa normal doğumda sıra kimdeyse o gün sansımıza kim gelirse omu giriyo doğuma bu konuyuda öğrenirsen sevinirim senin meleğin kaç haftalık buarada benin daha doğuma çok var gerçi ama şimdiden araştırmak gerekli

devlet hastanesi olduğu için hangi doktor nöbetçiyse o gireceğini duymuştum ama tekrardan sorucam gittiğimde Benim meleğim 35 hafta 4 günlük ewet araştırmanda fayda war sezeryan olsa tahir beyin gününe denk getirebiliriz..

:41:
canım günaydın.
öncelikle şunu belirteyim bende sunuakta bucada doğum yapmadık.
ama ben tahir beyin gözetimindeydim 9 ay boyunca ve tahir bey doğumumu çınarlı da yaptırdı.
ama bucada doğum yapan bi kaç arkadışımız var onlar memnun kaldılar..
sanırım normal ve acil doğumlarda tahir bey değilde o gün nöbetçi doktor kimse o giriyor doğuma.
sormak istediğin şeyler olursa buralardayım ben canım.
gün içinde bi çok kez uğruyorum.. bu arada kaç haftalık hamilesin.

22 haftalık hamileyim cnm bende çınarlıyı istedim ama emekli sandığı ile anlaşması yok eger o parayı verceksem zaten burdada doğum yaparım diye düşünüyorum burda doktorumdan çok memnunum . ben hem maddi olarak bana faydası olsun istiyorum hemde ailem izmirde onların yanımda olmasın çok istiyorum o yüzden buara karar değiştirdik gibi. ben ancak akşamları girip cvp verebiliyorum çalıştığım için gün içinde giremiyorum ancak sabahları belki girebiliyorum.

Back
X