• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

merhaba aranıza yeni katıldım aslında çok uzun süredir takip ediyorum forumu ama bugune kısmetmiş yazmak. bende 21+2 günlük hamileyim ve doğumu bucada yapmayı düşünüyorum ama ben eşimin görevi dolayısıyla izmir de oturmuyorum ama aslen izmirliyimve ailem orda doğumu izmirde yapmayı istiyorum . takip ettiğim kadarıyla tahir beyden herkes çok memnun ama hala bucadamı bunu takip edemedim. yada önerebileceğiniz başka birisi varsa bana bukonuda yardımcı olursanız sevinirim

mrb.tatlım,
eminim çok zordur haklısın bunalmakta,zaten çalışıyorsun.
kayınvelden neden lendi evinde bakmıyor Doğa ya? annen de öyle,ozaman daha iyi olmazmı?
canım ne yazık mki ikisi de izmir de oturmuyor.biri mersinde biri çanakkalede..daha eylüle kadar sabretmek zorundayım..çok canım sıkılıyor bu dururma ama yapacak bişeyim yok:5:
ahh kıyamam canım yaa
benim kayınvalidem bize oturmaya geldiğinde böyle dolaştığı zaman bile sinir oluyorum ne bileyim mutfaga girdiği zaman sen birde evi emanet edip çıkıyosun.
bir ay derken yatılıda kalıyolarmı umarım kalmıyorlardır.
Allah sabır versin canım sana. ama napalım doğa prenses için sabretmen lazım başka çare yok:50:

amin canım çok sağol...uzaktan geldikleri için mecburen kalıyorlar..şimdi birde kayınbiraderim geldi..offf offf.aramız iyi hepsiyle ama evde sürekli birilerinin olması çok can sıkıcı..allah bana sabır versin...

SİZE İYİ GEZMELER CANIM ÇOK ŞÜKÜR BİZDE HERŞEY YOLUNDA.
KÖPEK DİŞLERİMİZ HARİCİNDE SANIRIM DÖRDÜ BİRDEN GELİYO.
Bİ TANESİ PATLADI DARISI DİĞER ÜÇÜNÜN BAŞINA İNŞALLAH.
EN ZORU BU KÖPEK DİŞLERİYMİŞ YAA YAVRUM BİR AYDIR SIKINTISINI ÇEKİYO. Allah'ın izniyle biz atlatmak üzereyiz
DARISI SİZİN BAŞINIZA İNŞALLAH.

çok geçmiş olsun..kolayca çıkarıveriri inşallah..

merhaba aranıza yeni katıldım aslında çok uzun süredir takip ediyorum forumu ama bugune kısmetmiş yazmak. bende 21+2 günlük hamileyim ve doğumu bucada yapmayı düşünüyorum ama ben eşimin görevi dolayısıyla izmir de oturmuyorum ama aslen izmirliyimve ailem orda doğumu izmirde yapmayı istiyorum . takip ettiğim kadarıyla tahir beyden herkes çok memnun ama hala bucadamı bunu takip edemedim. yada önerebileceğiniz başka birisi varsa bana bukonuda yardımcı olursanız sevinirim

hoşgeldin canım..tahir bey buc kadın doğum ve çocuk hastanesinde çalışlıyor.şirinyer de de muayenehanesi var..inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini...

çok tşk ederim cnm ben suanda yurtdışında olduğum için kısmetse nisanda geldiğimde hem tahir beyin kendi kliniğine ve hastaneye gidip bakamk istiyorum herkes çok ii dedi buca için amam bilemiyorum tam karar veremedim doğum yapan arkadaşlardan fikir lamak istiyorum açıkcası birde özel oda falan varmış galiba hastanede bunula ilgili bilgisi olan varsa cvplarsa sevinirim

Merhaba arkadaşlar ben bucada doğum yapmak istiyorum yorumlarnı okudum tahir beyden herkes memnunmuş tahir beyin özel muayene nosu varsa yazarsanız çok sevinirim

http://www.bucadogumcocuk.gov.tr/brans_detay.php?id=2 sayfasında tahir bey doktor olarak gözüyor ama en son ne zaman sayfayı güncellediklerini bilmiyorum

bendeforumdan takip ettiğimde tahir beyden çok bahsedilince bucanın anasayfasına baktığımda hala doktorlarının arasında görünüyor ama dediğin gibi nezaman güncellendiğini bilmediğim için daha önce tahir beye gidenlerden bilgi alamak istedim yada hala giden varsa yada siz giderseniz banada bigi verirseniz sevinirim çünkü kıbrısta oturuyorum gelme sansım şimdilik yok gibi kısa süre içinde

SİZE İYİ GEZMELER CANIM ÇOK ŞÜKÜR BİZDE HERŞEY YOLUNDA.
KÖPEK DİŞLERİMİZ HARİCİNDE SANIRIM DÖRDÜ BİRDEN GELİYO.
Bİ TANESİ PATLADI DARISI DİĞER ÜÇÜNÜN BAŞINA İNŞALLAH.
EN ZORU BU KÖPEK DİŞLERİYMİŞ YAA YAVRUM BİR AYDIR SIKINTISINI ÇEKİYO. Allah'ın izniyle biz atlatmak üzereyiz
DARISI SİZİN BAŞINIZA İNŞALLAH.

hadi bakalım hayırlısıyla çıkarsın inş.çabucak.
amin cnm valla biz artık diş beklemekten helak olduk,çıkartırız inş.bigün biz de:))

günaydın seldacım nasılsın.
hayırlı haftalarımız olsuun inşallah canım.
tuna paşa nasıl sende iyisindir umarım..

canım ne yazık mki ikisi de izmir de oturmuyor.biri mersinde biri çanakkalede..daha eylüle kadar sabretmek zorundayım..çok canım sıkılıyor bu dururma ama yapacak bişeyim yok:5:

anladım tatlım,ozaman dediğin gibi yapacak bişey yok,siz tayin olduğu için buradasınız sanırım.hayırlısı arkadaşım ne diyelim.bak az kalıyo,büyüyo işte prenses,az daha sabır.
yarın hastane günüm,sana da uğrayım diyorum oralarda olursan,nasip olursa inş.

Merhaba arkadaşlar ben bucada doğum yapmak istiyorum yorumlarnı okudum tahir beyden herkes memnunmuş tahir beyin özel muayene nosu varsa yazarsanız çok sevinirim

487 57 75 canım sekreteri hülya hanım ile görüşürsen sana yardımcı olacaktır.
sevgiler...

günaydın seldacım nasılsın.
hayırlı haftalarımız olsuun inşallah canım.
tuna paşa nasıl sende iyisindir umarım..

canım benim iyiyiz biz şükür Allah a sen nasılsın? Ecrin Naz nasıl? dişler zorluyomu daha kuzuyu
bizimki aynen devam,çıkacağı yok bu dişlerin Bilgi yaaaa:((
:52::50::43:

bu arada yeni gelen arkadaşlar tuncaylin ve ua sizler de hoşgeldiniz canlar
Allah sağ salim kucaklamayı nasip etsin bebişlerinizi inş.

[sıze="2"][/sıze]
merhaba aranıza yeni katıldım aslında çok uzun süredir takip ediyorum forumu ama bugune kısmetmiş yazmak. Bende 21+2 günlük hamileyim ve doğumu bucada yapmayı düşünüyorum ama ben eşimin görevi dolayısıyla izmir de oturmuyorum ama aslen izmirliyimve ailem orda doğumu izmirde yapmayı istiyorum . Takip ettiğim kadarıyla tahir beyden herkes çok memnun ama hala bucadamı bunu takip edemedim. Yada önerebileceğiniz başka birisi varsa bana bukonuda yardımcı olursanız sevinirim

canım öncelikle hayırlısı olsun rabbim sağ salim kucağınıza almaya nasip etsin inşallah.
Ben hamilelik kontrollerimi ve doğumumu tahir bey ile yaptım .
Kesinlikle tavsiye ederim canım.
Muaynanesini arayarak istediğin bilgiyi hülya hanımdan alabilirsin canım..
Hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden

canım benim iyiyiz biz şükür Allah a sen nasılsın? Ecrin Naz nasıl? dişler zorluyomu daha kuzuyu
bizimki aynen devam,çıkacağı yok bu dişlerin Bilgi yaaaa:((
:52::50::43:

evet seldacım yaaa 12 tane dişin nasıl çıktıgını anlamadık maşallah ama bu köpek dişleri denilen kadar varöış bir tanesi patlamış diğerleride bayagı bi kabarık.
onlarda bi patlasa geriye pek bişi kalmıyo işte ama dur bakalım.
tuna hala cıkarmadı demek bak görürsün onun ilki bi patlasa arkası patır patır gelecek onun da....

ilki bi patlasa ..... :)))

evet seldacım yaaa 12 tane dişin nasıl çıktıgını anlamadık maşallah ama bu köpek dişleri denilen kadar varöış bir tanesi patlamış diğerleride bayagı bi kabarık.
onlarda bi patlasa geriye pek bişi kalmıyo işte ama dur bakalım.
tuna hala cıkarmadı demek bak görürsün onun ilki bi patlasa arkası patır patır gelecek onun da....

ilki bi patlasa ..... :)))

aman maşallah kuzuya,inş.kalanları da aynı kolaylıkla çıkar.
inş.dediğin gibi biz de işlki bi çıkarsak hayırlısıyla:)

her geçen gün daha tatlı oluyolarmış yaa.
Tuna artık oturuyo,alkış yapıyo,gel gel yapıyo,şarkılara da aa aaa diye eşlik ediyo kzuzum aları uzatarak,o da söylüyo aklınca:)) çok tatlı oldu maşallah yakışıklım benim.:))

aman maşallah kuzuya,inş.kalanları da aynı kolaylıkla çıkar.
inş.dediğin gibi biz de işlki bi çıkarsak hayırlısıyla:)

her geçen gün daha tatlı oluyolarmış yaa.
Tuna artık oturuyo,alkış yapıyo,gel gel yapıyo,şarkılara da aa aaa diye eşlik ediyo kzuzum aları uzatarak,o da söylüyo aklınca:)) çok tatlı oldu maşallah yakışıklım benim.:))

demi seldacım yaaa çok haklısın valla..
esk,i huysuzlugu yok galiba maşallah. aman olmasında.
benimki dün beni hapşururken gördü taklidi yapıyo zilli.
hadi kızım hapşur bakalım diyorum. numaradan bi hapşurusu var görmen lazım canım o kadar tatlı oluyo ki..
Rabbim nazarlardan saklasın cümlemizinkini..

haa unutmadan birde oynayısı var selda böyle omuz kırarak kalça sallayarak.bi görmen lazım yaa.Maşallah koca insan gibi ( Allah'ım sen nazarlardan koru)
serdar ortaç ve tarkan hastası gözünü ayırmadan izliyo kliplerini hangi şarkısı olursa olsun seslerinden tanıyo ikisinide.

maşallah ona yaa,ALlah korusun nazarlardan.
valla öyle bişeyler öğrendikçe büyüdükçe tatlılaşıyorlar.
Tuna daha iyi gibi,çok ağrısı olursa ozaman çok bağırıyor gün boyu ama her gün her gün değil Allah a şükür.inş.uslanır daha da yaa diyorum ya ağrısından yapıyo herhalde yavrum yoksa neden bağırsın el kadar bebeler dimi:)
Allah sağlık versin hepsine...

maşallah ona yaa,allah korusun nazarlardan.
Valla öyle bişeyler öğrendikçe büyüdükçe tatlılaşıyorlar.
Tuna daha iyi gibi,çok ağrısı olursa ozaman çok bağırıyor gün boyu ama her gün her gün değil allah a şükür.inş.uslanır daha da yaa diyorum ya ağrısından yapıyo herhalde yavrum yoksa neden bağırsın el kadar bebeler dimi:)
allah sağlık versin hepsine...

amin canım benim amin hepimizinkine inşallah...

Back