Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gnaydın bilgiciim nediim allah yardımcın olsun bgnde geçeer:)kızlar herkesler günaydınlarr.
bugün çooookk işiiim varrr
selam kızlar ben bugun anamdaydm..
seldacım nasılsn yahu senınle konuşamayınca boşluk olyor hayatımda alışmısım
tabı dığer kızlarlada ole ama burası cok boş kaldı artıkk bılgıcım ıyıyız sukur yaa seldanın dediği gbı anne gunumdu bugun:)))
nasılsnz bakalım talha bı haftadr gecelerı cokcırkın uyuyor yaa saat bası uyanıyor cok uykusuzum..
kızlar herkesler günaydınlarr.
bugün çooookk işiiim varrr
gnaydın bilgiciim nediim allah yardımcın olsun bgnde geçeer:)
diğer kızlar szler nasılsınız seldacım ceylancım szler oğluşlarınız nasıllar?
ya gülsen nerelerdee hala taşınmadımıı
merhaba rana cım h.g
buca kadın doğum çok güzel bir hastane,bence çok iyi bir seçim yapmışsın.
ALlah sağ salim kucağına almayı nasip etsin yavrunu inş.sağlık sehhatle.
sünneti Tahir bey yapmaz canım çocuk cerrahları var sünneti yapan,ama Buca Kadın doğum öyle hemen yapıyormu onu bilmiyorm,biz de çok küçükken olsun istemiştik,2 aylık falandı gittik sıraya koyuyorlarmş,beklicekmişiz,oğlum 8.ayın içinde hala bize dönene olmadı,zaten artık çok geç.drumuz önermiyo,çocuk yaşta diyor.
sizin için hayırlısı olsun cnm,iyi geceler.
sağol canım inşallah hayırlısıyla kucağıma alırım, ayrıca cevabın için de teşekkürederim. peki başka nerde sünnet yaptırabilirim izmirde bildiğiniz bir yer var mı acaba ben çeşmede olduğum için buralara pek güvenmiyorum. 8 ay neden geç oluyormuş merak ettim yani herhangibir dönemleri falan mı oluyor?
rica ederim canım ne demek,elimizden geldiğince yardımcı oluruz tabii.
valla bebekken sünnet istenirse 6.ayına kadar yapılması gerekliymş,6.aydan sonra olmazmış,yani yaptıran çok var da bizim drumuz önermedi.hatta bebekken hiç önermedi.o ucundaki fazlalık onu idrar yollarınından herhangi bi mikroba karşı koruyo ALlah tarafından etrafı deriyle kaplanık demişti bize.
6.aya kadar olursa çabuk iyileşirmş,sonrası daha zor olur dedi.ozaman en uygunu çocuk yaşında sünnet eskilerden bildiğimiz gibi dedi.biz de hak verdik ve vazgeçtik.ben çok istemiştim ama şuan 8.ayında diye düşünmüyorum dediğim gibi.
benim bi arkadaşım Gazi Hast.de yaptırmıştı,600 TL ye falan sanırım memnun kalmıştı.
başka da inan hiç bilmiyorum bebek sünneti için.
dediğim gibi hayırlısı olsun canım bebek için.[/
çok teşekkürederimcanım ya bak bilmiyordum öyle olması gerektiğini. kendi doktoruma sorduğum zaman geçiştirdi daha vakti var dedi sinir olmuştum hiç açıklama falan yapmadı bak iyi oldu öğrendiğim sağol tekrar.
merhaba kızlar..yaa offf evde birilerinin olması çok zormuş yaaa...şimdi kayınvalidem var..bi ay annem bir ay o bakıyor kızıma..kendi düzenim kalmadı hiç..çok sıkıldım yaa..galiba depresyondayım(
valla bebekken sünnet istenirse 6.ayına kadar yapılması gerekliymş,6.aydan sonra olmazmış,yani yaptıran çok var da bizim drumuz önermedi.hatta bebekken hiç önermedi.o ucundaki fazlalık onu idrar yollarınından herhangi bi mikroba karşı koruyo ALlah tarafından etrafı deriyle kaplanık demişti bize.
6.aya kadar olursa çabuk iyileşirmş,sonrası daha zor olur dedi.ozaman en uygunu çocuk yaşında sünnet eskilerden bildiğimiz gibi dedi.biz de hak verdik ve vazgeçtik.ben çok istemiştim ama şuan 8.ayında diye düşünmüyorum dediğim gibi.
benim bi arkadaşım Gazi Hast.de yaptırmıştı,600 TL ye falan sanırım memnun kalmıştı.
çok teşekkürederimcanım ya bak bilmiyordum öyle olması gerektiğini. kendi doktoruma sorduğum zaman geçiştirdi daha vakti var dedi sinir olmuştum hiç açıklama falan yapmadı bak iyi oldu öğrendiğim sağol tekrar.
önemli değil canım
sen yine de bi araştır istersen,bi drun dediği diğerini tutmuyor bilirsin,biz kanaat ettik ve geç de kaldık diye yaptırmayız artık.bu aylarda düşünmedm zaten hiç.
görüşürz.
rica ederim cnm ne demek.
sen yine de bi araştır istersen,bi drun dediği diğerini tutmuyor bilirsin,biz kanaat ettik ve geç de kaldık diye yaptırmayız artık.bu aylarda düşünmedm zaten hiç.
görüşürz.
merhaba kızlar..yaa offf evde birilerinin olması çok zormuş yaaa...şimdi kayınvalidem var..bi ay annem bir ay o bakıyor kızıma..kendi düzenim kalmadı hiç..çok sıkıldım yaa..galiba depresyondayım(
günaydın cnm,hayırı cumalar,hayırlı işler,güzel hafta sonları şimdiden.
biz iyiyiz tatlım şükür,pazara gitcz birazdan ana-oğul:)
siz de iyisiniz dimi ana-kız:))
evet topikte kimsecikler yok,nerde bu kızlar yaa,dövelim bulunca