• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

canım biliyosun orda en son pln doğum yaptı ve 600 tl ödedim demiştii
bilgin olsun.

doktoruna ödedi canım benim,isteğe bağlı sezeryan olduğu için doktoruna ödüyorsun sadece.
hastane hiçbir ücret almıyo Ceyda nın da dediği gibi.
öyle istekle sezeryana da almıorlar son ana kadar bekliyorlar normal için,aksi bi durum olursa ozaman sezeryana alıyorlar ve yine para ödemiyorsun,ama illaki kendi drum girsin ve sezeryan olsun dersen ozaman drunla konuşup gün alıyorsun ve ücrette anlaşıyorsun.yani ozaman druyla kişinin arasında kalmş bişey.

evet canm ynn oyle ama benm dr um gunum gectı bekleyelım dedı beklemıcem dıyınce sezeryanmı ıstıyosun demıştı ıstersen sezeryanda yapıuyolar ama hastanın dr ları yapıyo yanı dışardan kendı dr unu getrmezsen yıne bedava.ama kendı dr unu getrrsen nereye goturrsen gotr para verrsn dr alıyo cnku

kızlar vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür edrim kafam karışık biraz sizde yardımcı olurmusunuz. önümdeki secenekler
1 buca
2 9 eylül
3 egepol
4 karataş off karar vermek heleki uzuaktan karar vermek daha zor giidp görmeden zor oluyo böle ancak nisana gelebilirm nasıl yapıcam bilmiyorum çalıştığım yerden izin alamam o yüzden tam bilemiyorum

kızlar vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür edrim kafam karışık biraz sizde yardımcı olurmusunuz. önümdeki secenekler
1 buca
2 9 eylül
3 egepol
4 karataş off karar vermek heleki uzuaktan karar vermek daha zor giidp görmeden zor oluyo böle ancak nisana gelebilirm nasıl yapıcam bilmiyorum çalıştığım yerden izin alamam o yüzden tam bilemiyorum
bn buca derim canım çnkü diğerlerin hakkında bi fikrim yok

1 buca
2 9 eylül
3 egepol

cnm dediğim gibi ben bucada yapmadım ama hamileyken 3 gün yatmıştım orda güzel yanii.
eltim geçen yıl karataş ta yaptı o çok memnun kalmıştı hastane ve doktorundan..

kızlar günaydın herkese ne kadar güzel haftanın son günü geldi yine :64: :64: :64: :64: :62: :62: :62: :62: :66: :66: :66: :66: :46::46::46::46::32::32::32::32:

nasılsınız bakalım bebişler nasıll ....
öpüyorum hepinizi....

hayırlı cumalar kızlaar
iyiyiz bilgicim bebişlerde iidir herh:61:
szler nasılsınız ewet ya ne çabuk geçiyo şu gnler gene cuma oldu bilee:24:

1 buca
2 9 eylül
3 egepol

bence Buca Kadın Doğum cnm,karar tercih senin yine de.
ben e Bilgi gibi yatmıştım ama doğum için 1 gece,1 gündüzdü.ilgi alakadan çok memnun kaldm,ayrıca hijyen süperdi.herşey heryer tertemiz mis gibi kokuyor,içine sinerek yatıyorsun yatağında,wclerini çok rahat kullanıyorsun.ilgi de güzeldi,sürekli yanıma ebeler hemşireler gelip gidip durdu.
ayrıca doğumhaneside çok güzeldi,minik minik şirin şirin odalardı:))
öyle ürkütücü korkutucu koca salonlardan değildi.
yine de dediğimiz gibi canım tercih senin.
bu arada senin normal mi sezeryan mı olacak canım?

kızlar gunaydınnn hayrlı cumalarrr
sızsız yapamıyorum ben yaaaa...
bu arada tuncaylin eğer buca dışında bıyer duşunursen ben egepolde yaptım yıne yapsam orda yaparm heralde..cok memnun kaldım dr um çok ıyıydı çok ıncelıyo herseyi ultrasnda falan ve amelıyathanedeki ebeler cok sakınleştrdıler yanmdan ayrılmadılar hıç resımlerımı cektıler doğum sırasnda cd yapıp verıyolar.odalar tek kışılık plazması bıle var saat bası temzlemye geldıler.
bebeğinn cınsıyetne gore kapı susu bıle takıyolar.688 lıraya yaptm doğumu orda ama gercekten cok mmnundum
ben hem bucaya gdyodum hem egepole anıden sancm gelseydı bucaya gdıcektm sezeryan olduğu ıcın orayı terch ettm.cunku gunm gecmıştı ve buca bekle dedı bnde tehlıkeye atmamak ıçın beklemedım.
bıraz uzun oldu ama bılgın olsun ıstedım cnm bu arada kaç haftalıksn bılmıyorum cnm ama egepol 27.haftadan snra almıyor bılgın olsun sanırım çoğu ozel böyle.

Son düzenleme:
kızlar gunaydınnn hayrlı cumalarrr
sızsız yapamıyorum ben yaaaa...
bu arada tuncaylin eğer buca dışında bıyer duşunursen ben egepolde yaptım yıne yapsam orda yaparm heralde..cok memnun kaldım dr um çok ıyıydı çok ıncelıyo herseyi ultrasnda falan ve amelıyathanedeki ebeler cok sakınleştrdıler yanmdan ayrılmadılar hıç resımlerımı cektıler doğum sırasnda cd yapıp verıyolar.odalar tek kışılık plazması bıle var saat bası temzlemye geldıler.
bebeğinn cınsıyetne gore kapı susu bıle takıyolar.688 lıraya yaptm doğumu orda ama gercekten cok mmnundum
ben hem bucaya gdyodum hem egepole anıden sancm gelseydı bucaya gdıcektm sezeryan olduğu ıcın orayı terch ettm.cunku gunm gecmıştı ve buca bekle dedı bnde tehlıkeye atmamak ıçın beklemedım.
bıraz uzun oldu ama bılgın olsun ıstedım cnm bu arada kaç haftalıksn bılmıyorum cnm ama egepol 27.haftadan snra almıyor bılgın olsun sanırım çoğu ozel böyle.

önvcelikle hayırlı cumalar cnm telefonla konutuğumuzda engec 28. haftada kontrole alınmalısınız dedi benim suan 22 haftalık bebeğim kısmetse bir kızım olacak.sen nezman doğum yaptın cnm birde egepoldeki doktorun kimdi isim verebilirmisin

bence Buca Kadın Doğum cnm,karar tercih senin yine de.
ben e Bilgi gibi yatmıştım ama doğum için 1 gece,1 gündüzdü.ilgi alakadan çok memnun kaldm,ayrıca hijyen süperdi.herşey heryer tertemiz mis gibi kokuyor,içine sinerek yatıyorsun yatağında,wclerini çok rahat kullanıyorsun.ilgi de güzeldi,sürekli yanıma ebeler hemşireler gelip gidip durdu.
ayrıca doğumhaneside çok güzeldi,minik minik şirin şirin odalardı:))
öyle ürkütücü korkutucu koca salonlardan değildi.
yine de dediğimiz gibi canım tercih senin.
bu arada senin normal mi sezeryan mı olacak canım?

naz çiceklara ve sunuak teşekkür edrim yorumlarınız için baurada hayırlı cumalar.
sunuak benim kısmetse şimdilik normal ama bi aksilik olmazsa normal istiyorum. ancak epidural istediğim için bucada yok galiba oyüzden egepolüde araştırmaya başladım. bucadaki bütün doktorlardan herkes çok mennun ordaki bütün doktorların ii olduğunuda söylüyorlar ama ben gidersem heralde tahir beye gidicem tek sıkıntı işte denk geleceekmi doğumda hayırlıs diyorum ve herkes için dua ediyorum herkes hayırlısıyla bebeklerini kucagına alsın diye.:)

canım egepolde dılekalıhanoğlu na gttım ben cok ıyı bayan.7.5 ay oldu doğum yapalı ama ucretler halaaynı dıye bılıyorum doğumdan berıde cocuk doktoruna goturuyorum oğlumu ondanda cok memnunum.
doktorun kımse doğumuna ogırıyor canım.sanırım normal doğum 400 ama epidural ıstrsen oda 688 e gelıyo.zaten artık sormadan normal doğmda bıle takıyolar epiduralı ozellerde.umarm hakkında hayrlısı olur.egepol muayene ucretı 25 lıra tahlıl ıcın falan ayrı ucret almıyolar hıç.sormk ıstedığın bışey olursa sorbılırsn canm:16:

kızlaaarr günaydın,hepinize iyi haftasonları...

müjdeeeeeeeeeeeeeee...ilk dişimiz batladı:64::66::66::62::62: dün gördüm ilk.şükür aylardır beklenen an geldi çattı.bugünleri de gördük çok şükür Allahıma.
sanırım 2.ve 3.dişimiz de yolda çok sivri ve nerdyse onların da ucu görünüyor gibi bişey.:52:

tuncaylin Ceyda nın da dediği gibi devlet hastanesini düşünmüyorsan egepol derim kesinlikle,hem fiyat çok iyi hem çok yeni ve temiz bir hastane.üstelik epidural normal ya da epidural sezeryan istediğin şekilde yapabiliyorsun.anlaşmalı olarak fiyatı da gayet iyi bence.
Egepolü de düşün derim.bence ya Buca kadın Doğum,yada epidural normal dersen yada anlaşmalı dersen kesinlikle Egepol.

tuncaylin Ceyda nın da dediği gibi devlet hastanesini düşünmüyorsan egepol derim kesinlikle,hem fiyat çok iyi hem çok yeni ve temiz bir hastane.üstelik epidural normal ya da epidural sezeryan istediğin şekilde yapabiliyorsun.anlaşmalı olarak fiyatı da gayet iyi bence.
Egepolü de düşün derim.bence ya Buca kadın Doğum,yada epidural normal dersen yada anlaşmalı dersen kesinlikle Egepol.

sunuak çok teşekr edrim düşüncelerin ve tavsiyelerin için. buarada bebeğinin dişi hayırlı olsun inş bizde kucagımıza aldığımızda güzel habrlerini sizlerle paylaşabiliriz:81:

sunuak çok teşekr edrim düşüncelerin ve tavsiyelerin için. buarada bebeğinin dişi hayırlı olsun inş bizde kucagımıza aldığımızda güzel habrlerini sizlerle paylaşabiliriz:81:

rica ederim canım,elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.
saol tatlım,çıktı çok şükür sonunda,çok çekti ama diş eziyeti yavrum,aylarca sürdü diyebilirim.inş.bundan sonrakiler böyle zor olmaz bakalım.
Allah göstersin size de inş.dediğin gibi paylaşırsınız burdan,biz sevinçlerimizi,üzüntülerimizi hep paylaşıyoruz burda.artık siz de eklendiniz:)

kızlaaarr günaydın,hepinize iyi haftasonları...

müjdeeeeeeeeeeeeeee...ilk dişimiz batladı:64::66::66::62::62: dün gördüm ilk.şükür aylardır beklenen an geldi çattı.bugünleri de gördük çok şükür Allahıma.
sanırım 2.ve 3.dişimiz de yolda çok sivri ve nerdyse onların da ucu görünüyor gibi bişey.:52:

canımmm ilk dişiniz hayırlı ugurlu olsun diğerleride hemencecik çıkar inşallah....

kızlar nasılsnz neelerdesnz yıne bılı uğramış nasıln bılgıcım..
gulsenden habrı olan varmıyaa gırmıyo daha..seldacm bu arada ben solemıştm ama yıne solıım ılk dışınz hayrlı olsunnn:64::64:

teşekkür ederim kızlar...
evet uğrayan eden yok artık
Ceylancım Gülsenle geçen hafta mı ne konuştuk geziyo habire hatun napsın.gezenti

bu arada hava çok güzel kızlar bikaç gün,bugün dışarı çıktk biz oğluşla az dolanıp geldik,ılıktı hava çok güzeldi,yarın öbür gün daha iyi olacakmş.gezmek isteyenlere duyrulur,mesela bana dimi:))

en kısa günde Ceylandayım,sonra bi arkime daha gitcm.sonra annem ora bura gezcm bu hafta nasipse:))

sizler nasılsınız kızlar? bebeler nasıl? herkes iyidir inş.

Back