• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

gunaydın kızlar nasılsnz
bılgıcım gunaydın nasılsn ecrın nasıl ıyısnzdr umarım sen doğumunu cınarlıdamı yaptın nasıldı doğumun bılgıcım merkettm smdı.normaldoğummu yaptnayy cok ıcıme oturdu normal yapamadım dıye yaa
bu arada tuncaylin ua35 hoşgeldınz aramıza bebışlerınıze sağlıklakavusun ınşallah..
bucada doğumyapanlar cok memnun gulsen olsakeşke anlatrdı:))

hosbulduk amin inşallah sizde saglıkla büyütün

kızlar günaydın nasılsınız bzm 4lü sonucumuz temiz çıktı çok şükür dün tahir bey aradı.))

buarada bilgicim çınarlıda doğum yapmışsın nasıldı memnun kalmışmıydın galiba bnde orda yapıcam bucada yapmıcam

herkese günaydın:))
ben cınarlıda tahir beyle doğum yapan arkadaşlara bişey sormak istiyorum.doktor ve hastane ayrı alıyo galiba ne kadar tutuyoortalama bi fiyat öğrenebilirmiyim?

günayn kızlar,nasılsınız görüşmeyeli?

Tuncaylin mrb.cnm.
arkadaşların da dediği gibi ben bucada yapmadam doğumumu ama orası olsun çok istiyordum içimde kaldı nasip olmadı diyelim. hastane ücret almıyo zaten,Tahir bey se bu yıl 600 civarı almış hep arkadaşlardan öyle biliyorum ben.
onlar da yazar zaten.
sağlıcakla tatlım.

kızlar günaydın nasılsınız bzm 4lü sonucumuz temiz çıktı çok şükür dün tahir bey aradı.))

buarada bilgicim çınarlıda doğum yapmışsın nasıldı memnun kalmışmıydın galiba bnde orda yapıcam bucada yapmıcam

iyi çıktı mı cnm sonuçlar?
neden Buca yı düşünmüyorsun nasılsa sezerya olmucakmı? hepsi de aynı bence.Buca da çok iyi bi hast.üstelik tam teşekküllü ve tek dal hastanesi.

merhaba bayanlar acaba bana buca kadın doğum hastanesindeki anestezi uzmanlarından bahsedermisiniz. ben epidural anesteziden çok korkuyorum . felç klama gibi risklerden bahsediyorlar genel anestezide istemiyorum ilk çocuğumu öyle dünyaya getirdim ama onda çok zorlandım yardım ederseniz sevinirim :16:

valla biçok yapan insan duydum orda doğumu,ama felç gibi yada ters bi durumla karşılaşanı hiç görmedim daha.
demekki iyi uzmanlar.zaten o birazda nasip,inş.kötü bişey olmaz.içini ferah tut sen.

iyi çıktı mı cnm sonuçlar?
neden Buca yı düşünmüyorsun nasılsa sezerya olmucakmı? hepsi de aynı bence.Buca da çok iyi bi hast.üstelik tam teşekküllü ve tek dal hastanesi.
ii çıktı cnm bi anormallik yok dedi dr:)

cnm bnm özel sigortam war oyzden özel hastane olsun istyrm çnkü erken doğum riski war biliyosun e yeni doğan ünitesi çok ii olması lazımmış blki bi kaç gün yatabilirim fln öle düşünüyorum aslında kentte çok gzlmi ama acaba tahir bey orda yapıyomu daha onunla doğumu hiç konuşmadık

hadi gözümüz aydın canım. çok sevindim.
hayatım çınarlı süper bi hastane. ama buca da yapma şansın varsa neden boşu boşuna o kadar para vereceksin ki.

aynı zamanda tahir bey çınarlının ortaklarından.
sağolsun bana fiyat konusunda çok yardımcı olmuştuu.

ama bana alsaydı ben bucayı tercih ederim. illa sezeryan olsun illa doğumama tahir bey girsin diye tutturdugum için özelde yapmak zorrunda kaldım.

seldacımm senden ne var neyok.
umarım herşey yolundadır

günayn kızlar,nasılsınız görüşmeyeli?

Tuncaylin mrb.cnm.
arkadaşların da dediği gibi ben bucada yapmadam doğumumu ama orası olsun çok istiyordum içimde kaldı nasip olmadı diyelim. hastane ücret almıyo zaten,Tahir bey se bu yıl 600 civarı almış hep arkadaşlardan öyle biliyorum ben.
onlar da yazar zaten.
sağlıcakla tatlım.

seldanın yukarıdaki mailinde söylediği fiyat buca devlet hastanesi için geçerli canım.
eğer sende çınarlıyı düşünüyorsan 3000-3500 lirayı gözden çıkarman lazım canımm

sunuak ve ciceklara çok teşekkür ederim sizler bucada doğum yapmış olan anneler olarak nasıl önerirmisiniz ben çok karasız kaldım kıbrısta oturuyorum ve doktorumdan çok menunum ama hem maddi olarak hemde manevi olarak izmirde doğum yapmak istiyorum çünkü ailem izmirde annemin yanımda olmasını istiyorum

ben buca kadın doğumda yapmadım ama,sürekli gittim hala da gidiyorum çok da memnunum
ayrıca doğumu orda yapa arkadaşlar da çok memnunlar.
ben şahsım adına tavsiye ederim.

hadi gözümüz aydın canım. çok sevindim.
hayatım çınarlı süper bi hastane. ama buca da yapma şansın varsa neden boşu boşuna o kadar para vereceksin ki.

aynı zamanda tahir bey çınarlının ortaklarından.
sağolsun bana fiyat konusunda çok yardımcı olmuştuu.

ama bana alsaydı ben bucayı tercih ederim. illa sezeryan olsun illa doğumama tahir bey girsin diye tutturdugum için özelde yapmak zorrunda kaldım.

seldacımm senden ne var neyok.
umarım herşey yolundadır

iyiyiz cnm biz çok şükür
siz nasılsınız Ecrin nasıl?

yaa kızlar dün benim benim diyetisyen günümdü gittim sabahtan geçen ay benim drum yoktu bu ay benimki verdi neyse tarttı etti 1 kilo gitmş bu ay :( ben üğzüldüm ama reglim aynı zamanda elim yü
züm şişti hele dün daha kötüydü.onun da etkisi vardır dedi.ve ilk sen 5 kilo vermişsin bu çok fazla dedi bu benim 2 aylık istediğim rakam dedi
ayda 2 yada 3 vermeni istiyorum dedi.yani sen öncesinde çok verdiğin için vücut dinlenmeye geçmiş dedi.ama 1 kilo da iyi dedi üstelik regl iken.
ne bilyim yine de mortalimö bozuldu:(( o da aynı tempo devam dedi bozman yok sakın dedi.
yok bozmam da canım sıkıldı işte napayım dedim,öyle işte kızlar.

yaa kızlar dün benim benim diyetisyen günümdü gittim sabahtan geçen ay benim drum yoktu bu ay benimki verdi neyse tarttı etti 1 kilo gitmş bu ay :( ben üğzüldüm ama reglim aynı zamanda elim yü
züm şişti hele dün daha kötüydü.onun da etkisi vardır dedi.ve ilk sen 5 kilo vermişsin bu çok fazla dedi bu benim 2 aylık istediğim rakam dedi
ayda 2 yada 3 vermeni istiyorum dedi.yani sen öncesinde çok verdiğin için vücut dinlenmeye geçmiş dedi.ama 1 kilo da iyi dedi üstelik regl iken.
ne bilyim yine de mortalimö bozuldu:(( o da aynı tempo devam dedi bozman yok sakın dedi.
walla cnm regli iken ödemden şişer daha çok insan sen gene 1 kilo wermişsin işte ne gzl bozma moralini cnmm

cnm biliyosun bi ara duraklama dönemi oluyo.
kısa bir süre sonra başlar yine kilolar gitmeye.
sıkma sen canını canım

seldanın yukarıdaki mailinde söylediği fiyat buca devlet hastanesi için geçerli canım.
eğer sende çınarlıyı düşünüyorsan 3000-3500 lirayı gözden çıkarman lazım canımm

bucadada dr para alıyomu bunu duymamıştın hiç yoksa tahir bey her ne durumda olursa olsun girersemi alıyo orasını tam anlayamadım ben bucayla görüştüğümde herhangi bi ücret ödemiyosunuz demişlerdi

bucadada dr para alıyomu bunu duymamıştın hiç yoksa tahir bey her ne durumda olursa olsun girersemi alıyo orasını tam anlayamadım ben bucayla görüştüğümde herhangi bi ücret ödemiyosunuz demişlerdi

normal doğum yaparsan ödemiyosun sanırım.
ama sezeryan istersen o zaman biraz ödeniyo diye biliyorum

kızlar gunaydın..
bu arada soylemeden edemıcem ama bucada ssk nz varsa kesınlıkle hıçbır ucret odemıyosunuz..
normalde olsa sezeryande olsa ucretsz sonucta devlet hastanesi.ama özel oda ıstersen 50 ve 75 tlye odalar var ben bakmıştım..

kızlar gunaydın..
bu arada soylemeden edemıcem ama bucada ssk nz varsa kesınlıkle hıçbır ucret odemıyosunuz..
normalde olsa sezeryande olsa ucretsz sonucta devlet hastanesi.ama özel oda ıstersen 50 ve 75 tlye odalar var ben bakmıştım..

canım biliyosun orda en son pln doğum yaptı ve 600 tl ödedim demiştii
bilgin olsun.

Back