bilmemmi hayatım bilemmi Rabbim sana sabır güç ve derman versin inşallah.
yaz bi gelse rahatlarsınız kuzucugunla.
bzde hala köpek dişerimizin kalan üçünü çıkaramadık bi türlü.
ben aynı evden işe işten eve.
yalnız hafta sonu süper gezdik sabah 11 de bi çıktık evden akşam saat dokuz buçuga kadar gezdik bebemle..
yoncacım hayırlı haberlerini bekliyoruz canımmm.
ceylaaaannn sen nerelerdesin yaww
merhaba bayanlar size danışmak istediğim bir konu var .ben il dışında da oturuyorum doğumuma az kaldı ve olduğum yerde yapmak istemedim tahir beyin methini çok duydum bugün buca kadın doğum hastanesine gittim ama bana tahir beyin polikliniği yok yalnızca özeline giderseniz doğumunu burda yaptırır dediler . şimdi ben özeline gitmedikçe tahir beyle görüşemezmiyim acaba ben yanlış mı anladım dedim ama yanımda arkadaşımda vardı oda öyle anlamış. özeline gidemeyeceğim için şinasi beye muayene oldum .acaba şinasi bey hakkında bana biraz bilgi verirmisiniz. sezeryan olacağım şinasi bey her hafta çağırdı ama nasıl bilmiyorum ama ilk defa gittiğim ve doğumun son haftalarında gittiğim için rahat rahat kafamdakileri soramadım sadece doğumuma sizmi girersiniz dedim tabi ki dedi . ya lütfeeeen sizce nasıl bir doktor ?
Şinasi Bey de çok ilgili,çok iyi bir drdur Ranacım.
ama özellerine gitmedikçe senin istediğin dr.girmiyor Buca da,sonuçta devlet hastanesi.
ama doğumunu orada yapacak olursan memnun kalacağını tahmin ediyorum.oradaki bir çok dr.uzman ve işinin ehlidir.
Allah hayırlı doğumlar versin,sağlıcakla inş.
sağol canım evet doğumu orda yapmak istiyorum cevabın için teşekkürederim
rica ederim tatım ne demek,ALlah hayırlı güzel doğumlar nasip etsin inş.
bebişini sağ salim kucaklarsın umarım.
ilk bebeğin mi? senin de erkek bebiş olck hadi hayırlısı bakalım.
sağol canım , ikinci olacak inşallah evet oğluşum olacak, kızım şu anda 8 yaşında o antalyada olmuştu biz çeşmeye 2 sene oldu geleli o yüzden pek bir yer bilmiyorum .
Kızlar herkese günaydınlaarr.
Umarım hep iyi haberler aldıgımız bi hafta olurrr.
günaydın Bilgicim hayırlı güzel haftalar inş.
bana bugün eşimin babannesi ile halası geliyolar Bursa dan,sanırım 1 hafta falan kalacaklar.
saat 7 de başladım güne,koşuşturuyorum kızlar,maraton başladı:))
arada girmeye çalışırım müsait kalırsam,bebiş,misafir,yemek aş iş güç derken yoğun bir hafta olcak benim için.
görüşürz öpüyorum hepinizi.
Bilgcim kolay gelsin sana da,öpüyorum kocaman....
kızlarr ıyı geceler nabersnız yahuuu..
benyoktum bı suredır ama dondum sukur netımı kesmışlerdıdıe(
nasılsnz bız ıyıyı sukur..
gunaydın bılgıcım geldım çok sukurözlemıtm sizi
iyiyiz oğlumda grıp oldu ama gecıyo gıbı
daha 4 dişimiz var ama alt yandakıde cıkacak sanırım salyalar basladı kabarmış dışı
sız hızlısınız dış konusunda baksana maşallah 14 dişş
ya bılgı canım cok sıkkın talha daha emeklemıyo yaa
sadece donuyo fıldr fıldr yuvarlanıyo ama neden emeklemıyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?