İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

evet canım tasıncaz bızde havalar ısınsın bakcaz artık.
bornovaya gdıcez allahın ıznıyle
evhanmlığı guselde sosyallık kalmıyo be.
bu arada gülsene ne oldu haberı olan varmı bağlatmamşmı net

Son düzenleme:
günaydın canlarr.

valla ceylancım gülsen en son yazdığında ayın 20 sinde bağlanacak diyodu ama bağlanmadı sanırım daha.
hayırdır kız bornovadan evmi aldınız yoksam :26:

gunaydın kızlar ..nerelerdesınız yahuu kımseyokk
gunaydın bılgıcım yok beyaaa nerdeee keşke ev alsak tek dıleğımo ama malesef bızımıçın ımkansz heralde
ben bekarken bornovada oturuyodum sımdı bucaya geldım ama orayı cok ozluyorum annemde orda
anneme yakın olmak ıstıyorum calısınca o bakar hem
hem bornova daha gusel bıde 3+1 e geccez sımdı kı evım cok kuçuk yanı bırsuru sebebı var.
esım karsıyakada calışıyo bucadan zor oluyo ama bornovadan heryere rahatlıkla gdebılır
gulsen nıye tasınmıstı
sızınkendı evınızmı bılgıcım
valla allah herkesı ev sahıbı yapsın

tam emin değilim ama gülseninde ısınma sorunu vardı galiba o yüzden değiştirdi evi.
Allah'ıma çok şükür bizim kendi evimiz hayatım.
ben hamile kalınca apar topar annemin oturduğu evin üstüne ev yaptık şuan annemle altlı üstlü oturuyoruz canım ecrinede biliyosun annem bakıyo. akşamda eve gidince annemde yiyip içip yukarı çıkıyoruz hemen.
benim rahat çok şükür.
işte hala daha evin borçlarını ödüyoruz bizde ama çok şükür bitmek üzere.
bu sene sonuna kadar halledicez inşallah.

ee sizin maşallah tek maaş ile hem kira hem geçim ee birde Allah bağışlasın çocuk var iyi yetirebiliyosunuz herşeye.
eşin ne iş yapıyo canım.

o ıyımış sızın ne gusel annenle altlı ustlu yaa
evet zor oluyo hem kıra hemgecım ama napalım ıdare edıyoruz ıste borçlarhıç bıtmıyo tabı
esım dış teknısyenı canım.labboratuvarda calışıyo.
bu devırde evın olcak ıste yoksa cok zorr umarım bıgun olur

kızlaaaaaar bnm meleklerim artk cennetten
18 mart gecesi normal doğum yatım we bebeklerimi kaybettik suyum birden fazlalaştı we patlattı
ne büyük acıymış rabbim kmselere yaşatmasın

hepinize selam kızlar
özledim valla ya
neyseki kış bitti hayat yeniden başlıyo
nasılsınız yazdıklarınızı pek okuyamadım
zaten o kadar çok ki hepsini okumam imkansız
gülsen hariç hepiniz buradamısınız?
oda dağa taşındı medeniyetten uzak garibim.... onunla hemen hemen hergün konuşuyoruz haftada bi görüşüyoruzda sizinle koptuk
bi türlü buluşup tanışamadık ki niye görüşemedik anlamadım bi türlü valla.... normal zamanda hiç evden çıkmıyormusunuz ki yada dışarı çıkmak bu kadar mı zor neyse bi gün mutlaka görüşelim artık......
ben burda çok güzel arkadaşlar edindim hepinizden çok şey öğrendim mutlaka tanışmak isterim hepiniz yavrularınızı koklayın benim için

18 mart gecesi normal doğum yatım we bebeklerimi kaybettik suyum birden fazlalaştı we patlattı
allah sabır versin benim tüylerim diken diken oldu
senin duygularını düşünmek dahi istemiyorum
zaman herşeyin ilacı üzme kendini desemde üzüleceksin biliyorum
bildiğim kadarıyla daha gençsin allah sana ve eşine sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin
anne baba olmak isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
tekrar allah sabırlar versin canım

oo pelincim hoşgeldınn naslsn
buluşma teklıfı gelmıyokı kımseden buluşalım ama havalar artk gusel ayarlayalımda buluşalım
duru nasıl canm neler yapıuyo bıcırık

ahh canm yaaa sok oldum resmen kıyamam kımbılır nasılsındr
allah sabır versın canm cok zor ama rabbim sana sağlıklı evlatlar versın
offf allah kımseye evlat acısı yasatmasn..

inamıyorum inan şu an bu satırları göz yaşları içinde yazıyorummm.
Rabbim sana sabır versin üzülme desemde kahroluyosun biliyorum.
ahh be yoncacım ahh be canımmm.
yazacak bişey bulamıyorum canım. sözün bittiği yer. Allah sabır ve dayanma gücü versinn.

oooooo gözlerime inanamıyorum kimler kimler gelmiş.pelincim nasılsın duru nasıl maşşalah 6 aylık olmuş nerdeyse kız.
zaman ne çabuk geçio..
canım görüsememekten sikayet etmişsin.
şahsen ben çalışan biri olarak gezmeye pek fırsat bulamıyorum hele de mevsimlerden kış ise hiç tercih etmiyorum. sıcacık evde oturmak daha cazip geliyo.
ama dediğin gibi havalar ısınıyo artık herhhalde çıkar gezeriz artık.
buluşma yerini ortak olarak belirleyebilirsek çokk ii olur biliyosunuz sizlere göre benim evim çok uzak.
bende hepinizi o kadar merak ediyorumm kii.
gülsen ne zaman geliyo topiğe gelse o ayarlar bi buluşma :)

ahh canm yaaa sok oldum resmen kıyamam kımbılır nasılsındr
allah sabır versın canm cok zor ama rabbim sana sağlıklı evlatlar versın
offf allah kımseye evlat acısı yasatmasn..

saolun kızlar dayanması çok zor allahım kmselere banada bidaha yaşatmasın

kızlarr hepinize günaydın,hayırlı ve güzel haftalar inş.
nasılsınız bakalım? Yoncacım dışında herkes iyi mi?

Yoncam başın sağolsun,inanamadım,çok üzüldüm cnm.
Allah bidaha yaşatmasın,en kısa zamanda tekrar sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin inş.
hakikaten çok üzüldüm,hala şoktayım.ne diyeceğini bilemiyor insan.Allah ın taktiri ne diyelim ki be canım( Allah sana ve eşine sağlık versin,hayırlı güzel evlatların olsun...

yine 3-4 gündür kimseler uğramamış,herkes iyidir umarım.
ben ve oğluşum iyiyiz Allah a şükür.
babanneyle halamız hala biz de,inanın hiç vaktim olmuyo girmeye,yemek aş bebek,misafir temizlik şu bu derken,hiç oturmadan akşam oluyo inanın.yatağa kendimi zor atıyorum.
sanırım bu haftada durup öyle gitcekler ama ben halimden memnunum ya,okadar tatlı bi babannemiz varki vakit çok güzel geçiyo,harika bi insan.süpe babanne diyorum ben ona.insan yanında hiç sıkılmıyor,çok dolu biri,her konuda bilgili canım benim ya.

bu arada Ceylan siz de bahara taşıncakmışsınız sanırım.
biz de düşünüyoruz yine,gönlümüe göre uygun bir ev bulursak taşıncaz biz de öyle konuşuyoruz eşimle.
bakalım hayırlısı.inş.olur.

gunaydın kızlar
seldacım gunaydın naslsn gorunmuyosun nezamandr mısafrler hala sende demek vaktın ıyı ecıyorsa problem yok
evetzaten bız bu yaztasncaktık ama bebek olcak masraf cok dıye tasınmadık şimdi artık mayıs gıbı aramaya baslarz umarım gonlume gore bıeve tasınırz bu eve ısteyerek grmemıştım emanet gıbıyım zaten duzen oturtamadım.kısmet ya
umarm sende ıstedığın gıbı bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…