İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

evet dün Emre nin doğum günüydü ama,Yelda girmiyor artık malesef,ondan bişey yazmadım ben e kutlucaktm değilse.yine de kutlayalım dimi yakışıklının doğum gününü.NİCE MUTLU YILLARA EMRE BEBEK;İLK YAŞIN KUTLU OLSUN...
dün bi arkadaşımın da doğum günüydü ne güzel,kadınlar gününde doğdu canımm.

Yelda bana demişti bi kere Emre büyüyünce arkadaşları dalga geçmese bari kadınlar gününde doğmuş diye,ben de dedim o da ne güzel kadınlar gününde en güzel hediye ben olmuşum anneme der dedim.doğru değilmi yani,ne güzel.

gunaydn canlarımmm...nasılsnzz
emre paşanın doğumgunu kutlu olsunn nıce nıce yaşları olsun inşallah...
bılgıcım sağol ıyıyız tatlım buyuyoruz ıste..gece uykularmz bozuldu saat bası uyanıyo talhasebebınıçözemedım henuz..gecen gun mutfaktan seslendım talhaa dıye annee dediii
hecelemelerde basladı de de ada ada falan saçmalıyo işte
yoncacım bebışlrn nasıl sen tetanoz asını falan yaptrdınmı merak ettm..
seldam yahu nerelerdesınnn senn

annesini yesinler emi onun:))
Tuna da artık dedesi,annanesi,annesi,babası kim sorduğumuzda o kişiye dönüyo bakıyo çok güzel oluyo yaa:)) yakında eliyle göstercek diyorum:)
hecelemeler desen hak getire:) hele bazen keyfi olunca oyuna dalıyo kendince bişeyler mırıldanıyo yavaş yavaş konuşuyo gibi bayılıyorum,hiç ses etgmeden dinliyorum hayranlıkla:)
çok tatlı oldular Ceylan ya,Allahım nazarlardan korusun onları.

aa talha gostermıyo kımseyı gercı bız hepevdeyız ondandr
ama resımlerı oğretmeye calışıyomoğrenmıyo daha bakalım ne zaman oğrencek
evet cok tatlı oluyolar gerckten bıde talha gulerken bazen cikin oluyomuş gıbı burnunu buruşturuyo yıyesım gelıyo yaaa...

CEYLAN - SELDA

kızlaaaarrdaha durun bakalım hele yaşlarını geçsin o tosuncuklarda o zaman görün sizz.

ecrin apaçi dansı yapıyo :))) böle işaret parmaklarınla bi görsenizz.
benim telefonu bi görsün ka ka,, ka ka başımın etini yiyo. tarkanı aç diyo yani :)))

her ayın ayrı güzelliği var yaa. kyamam ben onlara.

ceydacım dr 20. haftadan snr demişti salı gnü kontrol war ozmn sorucam aşıyıda
ztn sağlık ocağı yapıcakmışş

günaydın bigicim ewet cnm yarıladk wallaa
yeldacım iyiki doğmuş bebişin nice sağlıklı yıllara:)
sen nasılsın bilgi kızında iidir işlhh

arkadaşlar güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çocuk oldu artık kuzum topiğe giremiyorum ama aklım hep sizde insan kendi evinde olmayınca fazla giremiyor nete birde burda geln giden çok oluyor biz iyiyiz sizler nasılsınız oğlum yavaş yavaş yürümye başldı bir görseniz tam birküçük adam sizn bebişler nasıl umarım iyidir hepsi hepiniziçok öpüyorum

yerim ben onu annesi.
bez iyiyiz canım çok şükür umarım sizdede herşey yolundadır.
topic aartık çok sessiz yaaa.
öpüyorum seni ve küçük adamını

herkese günaydınlarr

hayırlı cumalar... nihayet cumayı yakaladık yinee

kimsecikler yazmasada ben ısrarla yazmaya devam ediyorum

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız.
lütfen giren sadece okuyup çıkmasın.
en azından iki satır yazıp ii oldugunuzu bildirin..
iyi kötü aylardır burdayız hepinizi kardeşim olarak görüyorum ve merak ediyorum.

kimse yok mu?
çok zor günler geçiriyorum...ablam henüz 30 yaşında ve 22 gündür ege üni yoğun bakımında yatıyor..yapay kalp takıldı..hala durumu çok kritik..evde 10 aylık bebeğim iki arada bir derede canım çıktı.bugün mecburen işe de başladım....çok üzgünüm..giremiyorum bu aralar..ne olur dua edin kızlarr..ablam iyileşşsin bir an önce...rabbim kimseye vermesin böyle dert..

canım inan ne diyeceğimi bilemedim. Rabbim tez zamanda şifa versin..
hastamıydı ablan aniden mi oldu. sizde dualarını eksik etmeyi canım. özellikle perşembe akşamları yani cuma gecesi bol bol kur'an-ı kerim okluyup dua edin.
benimde dualarım ablanla olacak canım üzülmee.

kızlar slm
moonlight çok üzüldüm arkadaşım allah şifasını wersin işlhh ablanın tez zamanda sağlığına kawuşsun işlhh

bzde dün dra gittik brz moralimiz bozuldu ikizlerimin suyu fazlalaşmış dr önemli dedi 10 gn snr tekrar gidicm dua edin banada

szler nasılsınız bilgicim kızın nasıl?
seldaa sende gzükmüyosun ne zmndır?ceyda gülsen kmse yok artıık

canımmm Rabbim yardımcın olsun inşallah.
su fazlalığı nasıl oluyomuş ki ne gibi zararı varmış ilk defa duydum.
korkma canım içini ferah tut.

biz iyiyiz Rabbim'e çok şükür. herşey yolunda şükürler olsun.

evet kızları bende çok merak ediyorum arayamıyorumda (

Mehtapcım çok geçmiş olsun cnm,Allah acil şifalar versin inş.
dularımız ablanla canım,iyi haberlerini bekliyoruz.

Yoncacım sana da üzüldüm,umarım bidahaki kontrolün iyi geçer,su fazlalığını ben de ilk defa duyuyorum cnm,Allah bebişlerine sağlık versin,sağ salim doldur inş.günlerini kucakla cimcimeleri,içini ferah tut ama,Allah korucak onları.

Bilgicim sen nasılsın? evden çıkacaktım tam msjını gördüm.yazayım da öyle gideyim dedim,biz şükür iyi gibiyiz.Tuna biraz rahatsız yine.burnu aklıyo hırıltısı var,öksürüyo bide dişler de üzüyo yine yavrumu,baya huzursuz,huysuz,uykusuz.ne kendime ne evime ne de sizlere zaman ayıramadım epeydir kusura bakmayın.hep aklımdasınız ama inan bazen içimden gelmiyo,kafam vücudum çok yorgun.Allah sağlık versin kuzularımıza ama böyle olunca daha bi zor oluyo,kendinden geçiyo insan az çok anlarsın halimi arayamadm ben de ha,kkım az kaldı ondan.
sen ve Ecrin Naz iyisinizdir inş.

ben de anneme gitcem birazdan napiim en azından annemlerden destek bekliyorum ben de.
annem gelemiyor fazla çok yaşlı annanem var ona bakıyo,ondan genelde ben gidiyorum.

öpüyorum kızlar hepinizi.inş.bidahaki girdiğimde güzel haberlerinizi görürüm.

Ceylan da girmemiş epey,inş.o da iyidir bebişinle.

görüşürüz kızlar öpüyorum hepinizi

bilmemmi hayatım bilemmi Rabbim sana sabır güç ve derman versin inşallah.

yaz bi gelse rahatlarsınız kuzucugunla.

bzde hala köpek dişerimizin kalan üçünü çıkaramadık bi türlü.

ben aynı evden işe işten eve.
yalnız hafta sonu süper gezdik sabah 11 de bi çıktık evden akşam saat dokuz buçuga kadar gezdik bebemle..

yoncacım hayırlı haberlerini bekliyoruz canımmm.

ceylaaaannn sen nerelerdesin yaww

merhaba bayanlar size danışmak istediğim bir konu var .ben il dışında da oturuyorum doğumuma az kaldı ve olduğum yerde yapmak istemedim tahir beyin methini çok duydum bugün buca kadın doğum hastanesine gittim ama bana tahir beyin polikliniği yok yalnızca özeline giderseniz doğumunu burda yaptırır dediler . şimdi ben özeline gitmedikçe tahir beyle görüşemezmiyim acaba ben yanlış mı anladım dedim ama yanımda arkadaşımda vardı oda öyle anlamış. özeline gidemeyeceğim için şinasi beye muayene oldum .acaba şinasi bey hakkında bana biraz bilgi verirmisiniz. sezeryan olacağım şinasi bey her hafta çağırdı ama nasıl bilmiyorum ama ilk defa gittiğim ve doğumun son haftalarında gittiğim için rahat rahat kafamdakileri soramadım sadece doğumuma sizmi girersiniz dedim tabi ki dedi . ya lütfeeeen sizce nasıl bir doktor ?

Son düzenleme:

amin canım,Allah hepimize yardım etsin,çocuk büyütmek hakikaten çok zor bir işmiş,ALlah kolaylık versin.
kıyamam ben ona,inş.çıkar bir an evvel,en zoru da şu dişlermiş sanırım Bilgicim mahvoldu kuzucuklarımız ya

iyi etmişsiniz hafta sonu olayını,stres atmışsınız ne güzel.zaten hafta sonları da olmasa vay halimize:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…