- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın kızlar ..nerelerdesınız yahuu kımseyokk
gunaydın bılgıcım yok beyaaa nerdeee keşke ev alsak tek dıleğımo ama malesef bızımıçın ımkansz heralde
ben bekarken bornovada oturuyodum sımdı bucaya geldım ama orayı cok ozluyorum annemde orda
anneme yakın olmak ıstıyorum calısınca o bakar hem
hem bornova daha gusel bıde 3+1 e geccez sımdı kı evım cok kuçuk yanı bırsuru sebebı var.
esım karsıyakada calışıyo bucadan zor oluyo ama bornovadan heryere rahatlıkla gdebılır
gulsen nıye tasınmıstı
sızınkendı evınızmı bılgıcım
valla allah herkesı ev sahıbı yapsın
allah sabır versin benim tüylerim diken diken oldukızlaaaaaar bnm meleklerim artk cennetten
18 mart gecesi normal doğum yatım we bebeklerimi kaybettik suyum birden fazlalaştı we patlattı
ne büyük acıymış rabbim kmselere yaşatmasın
kızlaaaaaar bnm meleklerim artk cennetten
18 mart gecesi normal doğum yatım we bebeklerimi kaybettik suyum birden fazlalaştı we patlattı
ne büyük acıymış rabbim kmselere yaşatmasın
hepinize selam kızlar
özledim valla ya
neyseki kış bitti hayat yeniden başlıyo
nasılsınız yazdıklarınızı pek okuyamadım
zaten o kadar çok ki hepsini okumam imkansız
gülsen hariç hepiniz buradamısınız?
oda dağa taşındı medeniyetten uzak garibim.... onunla hemen hemen hergün konuşuyoruz haftada bi görüşüyoruzda sizinle koptuk
bi türlü buluşup tanışamadık ki niye görüşemedik anlamadım bi türlü valla.... normal zamanda hiç evden çıkmıyormusunuz ki yada dışarı çıkmak bu kadar mı zor neyse bi gün mutlaka görüşelim artık......
ben burda çok güzel arkadaşlar edindim hepinizden çok şey öğrendim mutlaka tanışmak isterim hepiniz yavrularınızı koklayın benim için
ahh canm yaaa sok oldum resmen kıyamam kımbılır nasılsındr
allah sabır versın canm cok zor ama rabbim sana sağlıklı evlatlar versın
offf allah kımseye evlat acısı yasatmasn..
saolun kızlar dayanması çok zor allahım kmselere banada bidaha yaşatmasıninamıyorum inan şu an bu satırları göz yaşları içinde yazıyorummm.
Rabbim sana sabır versin üzülme desemde kahroluyosun biliyorum.
ahh be yoncacım ahh be canımmm.
yazacak bişey bulamıyorum canım. sözün bittiği yer. Allah sabır ve dayanma gücü versinn.
saolun kızlar dayanması çok zor allahım kmselere banada bidaha yaşatmasın