İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

kızlar sizi çok özledim ama bu ayın 20 sinde gelecekmiş sanırım internet
gelse de laflasak artık de mi
hadi bir buluşma ayarlayın da görüşelim bu haftadan itibaren hava bahara dönecekmiş
artık soğuklar gidiyor yani
biz çok iyiyiz Lara 3 haftadır dönüyor
galiba diş çıkarıcaz alt damağımızı elliyoruz sürekli
keyfimiz yerinde anlayacağınız ablalarımızı görmüyoruz ya hasta da olmuyoruz o yüzden çok şükür
neyse uzatmıyım öptüm hepinizi kocaman

hosgeldın gulsencım netın gelmesıne daha varmış yaa.
demek donuyo lara maşallah emekledığınıde gorurusun en kısa zamndaınşallah..
ayarlayalım haftaya havalar gusel sanırım buluşalım hep beraber..

kızzlar herkese selamm
nasılsınız bakalım bebişler nasıl ben yoktum 2 gündür hastaydım
bugün iş başı yaptım.
sizde keyifler nasıl.
umarım herkesler iyisdir. herşey yolundadır.
bugüne mesaim bitmek üzere öpüyorum hepinizi
kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun....

hayırlı cumalar Bilgicim son iş günündesin ne güzel.
geçmiş olsun cnm,nasılsın şimdi daha iyisindir umarım.az kaldı kış bitiyo yarın mart 5.geçecek sabır edelim.

ben de yoktum 2 gün annemde kaldım bugün geldm eve.
bizde de durumlar pek hoş değil.Tunam hasta üst solunum yolu enf.olmş kuzum,antibiyotiğe başladk hırıltısı var çok hiç keyfi yok.
ayrıca 2 diş daha geliyo yolda mahvoldu yavrum yaa,hepsi bi arada Allah beterinden korusun,ne uyku var ne bişi,iştah yok kaka çok malum dişten dolayı 5 kez yaptı bugün.ayrıca kusuyo ara ara,anlıcağın biz pek iyi değiliz cnm.geçer inş.bir an önce canım çok sıkkın.

canııııım çok ama çok geçmiş olsun hayatım. Rabbim şifa versin bi an önce inşallah.
ecrinde ilk sekiz ay hiç hasta olmamıştı maşallah. ama sekizinci ayın içinde dişler patlamaya başlayınca oda salya sümük öksürük ateş ishal hepsini geçirdi.
bizde hala köpek dişlerini çıkarmaya çalışıyoruz daha bi tanesi çıktı.
seldacım en zoru köpek dişleri Rabbim seninkininde benimkininde cümlemizin yavrularına şifa versin inşallah.
kolaycacık çıkarsın kuzucuklar dişilerini.

nezahat, ceylan, pelin, yonca, gülsen kızlar sizlerde ne var ne yokk.

kızlar nasılsnz bız ıyıyz sukur ama moralman sıfırım yanı
koltuk takımımn ıcındekı tahta kırılmış dışardan bellı ne bıçım duruyo
yatak odamda dokuluyo zaten cekmecelerı falan hep kırıldı ne bıçım yerden almışım bıde 3000 bın lıra odedımyatak odasına offf ffff

amin tatlım sağolsın.
aynen dediğin gibi bu zamanımıza kadar aman aman bi hastalığı olmamıştı çok şükür hiç şurup kullanmamıştk calpol dışında.napalım olck,geçecek inş.şimdi biraz daha iyi şükür.
bu arada 2.dişimiz de çıktı:)
Ecrin de köpek dişlerini çıkarıyo demek,kıyamam kuzuya ben,ASllah yardımcısı olsun ya,dediğin gibi hepsinin de.çok zordur eminim.ön dişler bile bitirdi bizi.

üzülme tatlım ya,Allah daha iyilerini versn inş.hepimize
ama cidden iyi paraya almışsın.hak etmemişler demekki,haram olsun bence aldıkları para,haram da zaten.

günaydın gzl anneler kadınlar günümüz kutlu olsunn
nasılsınız bakalım bz çok şükür iyiyiz büyüyyoruz hergeçen gün zler nasılsıız bebeişlerinizde ii işllh artık topik boş gerçekten

günaydın kızlar
biz iyiyiz şükür oğluşumla,sizler nasılsınız? Bilgicim dün sen bana sordun ben cvp.verdim hal hatrını sordum ama görmedin

bu arada dünyanın en güzel kadınları ve anneleri olarak DÜNYA KADINLAR GÜNÜ müz kutlu olsun canlar:)) bütün günler bizim ne güzel,yaşasın kötülüükkk

evetttttt butun gunler bızım yasasınnn ama neye yarıyosa artık
kadınlar gunumuzzz kutlu olsunn...

canım yaa kusura bakma yazamadım.
malum iş yerindeyim bi giriyorum aniden çıkmam gerekiyo.
sabahta uyku sersemi zaten yazıp çıktım hemen.
tekrar kusuruma bakma canımcım.
iyileşmişsiniz bu arada çok sevindim canım..
Allah tekrarından korusun.

evet kızlar .KADINLAR GÜNÜMÜZ. kutlu olsun hepimizin.

kız yonca maşşallah 20. haftaya girmişsin yolu yarıladın sayılır. Rabbim sağ salim kucağınıza aldıgınız günleride göstersin inşalaah.

kız ceylan sizde ne var ne yok.

kızlar ya dün yeldanın tatlişkosunun doğum günüydüü.
emre paşaamm doğum günün kutlu olsun sağlık huzurlu mutlu yıllar sizin olsun inşallah.
yeldacım yeni yaşınız hayırlı ugurlu olsun...

günaydın bigicim ewet cnm yarıladk wallaa
yeldacım iyiki doğmuş bebişin nice sağlıklı yıllara:)
sen nasılsın bilgi kızında iidir işlhh

ANLADIM CNM,OLUYO BAZEN İNSANLIK HALİ,BAZEN BEN DE GİRİP OKUYORUM YAZAMADAN ÇIKMAK ZORUNDA KALIYORUM,durmayınca bas bas bağırınca velet.
evet iyiyiz şükür cnm,epey atlattık sayılır az bi öksürüğü var,o da geçecek inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…