hayırlı cumalar Bilgicim son iş günündesin ne güzel.
geçmiş olsun cnm,nasılsın şimdi daha iyisindir umarım.az kaldı kış bitiyo yarın mart 5.geçecek sabır edelim.
ben de yoktum 2 gün annemde kaldım bugün geldm eve.
bizde de durumlar pek hoş değil.Tunam hasta üst solunum yolu enf.olmş kuzum,antibiyotiğe başladk hırıltısı var çokhiç keyfi yok.
ayrıca 2 diş daha geliyo yolda mahvoldu yavrum yaa,hepsi bi arada Allah beterinden korusun,ne uyku var ne bişi,iştah yokkaka çok malum dişten dolayı 5 kez yaptı bugün.ayrıca kusuyo ara ara,anlıcağın biz pek iyi değiliz cnm.geçer inş.bir an önce canım çok sıkkın.
canııııım çok ama çok geçmiş olsun hayatım. Rabbim şifa versin bi an önce inşallah.
ecrinde ilk sekiz ay hiç hasta olmamıştı maşallah. ama sekizinci ayın içinde dişler patlamaya başlayınca oda salya sümük öksürük ateş ishal hepsini geçirdi.
bizde hala köpek dişlerini çıkarmaya çalışıyoruz daha bi tanesi çıktı.
seldacım en zoru köpek dişleri Rabbim seninkininde benimkininde cümlemizin yavrularına şifa versin inşallah.
kolaycacık çıkarsın kuzucuklar dişilerini.
nezahat, ceylan, pelin, yonca, gülsen kızlar sizlerde ne var ne yokk.
Seldaaaaaaaa
Nasılsın canım tuna nasıl oldu
kızlar nasılsnz bız ıyıyz sukur ama moralman sıfırım yanı
koltuk takımımn ıcındekı tahta kırılmış dışardan bellı ne bıçım duruyo
yatak odamda dokuluyo zaten cekmecelerı falan hep kırıldı ne bıçım yerden almışım bıde 3000 bın lıra odedımyatak odasına offf ffff
günaydın kızlar
biz iyiyiz şükür oğluşumla,sizler nasılsınız? Bilgicim dün sen bana sordun ben cvp.verdim hal hatrını sordum ama görmedin
bu arada dünyanın en güzel kadınları ve anneleri olarak DÜNYA KADINLAR GÜNÜ müz kutlu olsun canlar:))bütün günler bizim ne güzel,yaşasın kötülüükkk
günaydın bigicim ewet cnm yarıladk wallaakızlar ya dün yeldanın tatlişkosunun doğum günüydüü.
emre paşaamm doğum günün kutlu olsun sağlık huzurlu mutlu yıllar sizin olsun inşallah.
yeldacım yeni yaşınız hayırlı ugurlu olsun...
canım yaa kusura bakma yazamadım.
malum iş yerindeyim bi giriyorum aniden çıkmam gerekiyo.
sabahta uyku sersemi zaten yazıp çıktım hemen.
tekrar kusuruma bakma canımcım.
iyileşmişsiniz bu arada çok sevindim canım..
Allah tekrarından korusun.
evet kızlar .KADINLAR GÜNÜMÜZ. kutlu olsun hepimizin.
kız yonca maşşallah 20. haftaya girmişsin yolu yarıladın sayılır. Rabbim sağ salim kucağınıza aldıgınız günleride göstersin inşalaah.
kız ceylan sizde ne var ne yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?