selm arkadasim hava orada o kadar sogukmu,?:1shok:
herkeze iyi geceler,güzel rüyalar,mutlu olun mutlu kalin,sevgiler.kaydirigubbakcemile3
K.doğum doktorum laparoskop yöntemi ile ameliyata hala izin vermiyor açık ameliyat olman lazım diyor. Genel cerrahta sezeryan ile doğum yaptığım için daha açık ameliyat olmaz diyor delirmek üzereyim. Ağrılarım oluyor ona mu yanayım evimi, düzenimi çooooookkkk özledim ona mı yanayım, Çınar annemlerin elinde çok şımarık oldu ona mı yanayım bilemiyorum
günaydın arkadaşlar nasıldınız kaç gündür yazamadım moralim bozuk ablamın kızı troid ameliyatı olmuştu patolojik sonucu kötü çıktı çok üzgünüm daha 28 yaşında 2 küçük çocuğu var dr kötünün iyisi demiş ama adı kötü inş tedaviye sonuç verir çok üzgünüm ablam perişan ne yapalım allahtan gelmiş allah şifasını verir inş hepinizi öptüm
kıslar ben geldim kimse--cikler yok mu senağlama
bu arada ben de kendimi tanıtayım ben yeni evliyim ve şu an izmirde yaşıyorum ..buca şirinyer de ,ama 3 ay içinde çiğli taraflarına taşınacağız sanırsamm buraların kiraları çokkkk adamlar acımıoo kaydirigubbakcemile3
allah yardımcın olsun canım. süre ne zaman dolacak. onu demişlerdir sanırım.
çınar haklı. benimde torunum olsa seninki gibi şımartırım galiba. ay ne kötüyüm.
ben kendimden biliyorum. kedimi bile şımarık yaptım. kızım bana kızıyor.
anne şuna bu kadar yüz verme diye. yaşlanınca insanlar çocuklarına gösteremedikleri
ilgiyi galiba torunlarına yöneltiyorlar. biz gençken çalışıyorduk. yeterince çocuklarımla
olamadım. şimdi sabırsızlıkla torun bekliyorum. artık şımarık mı olur bilmem.naniknanik
günaydın arkadaşlar nasıldınız kaç gündür yazamadım moralim bozuk ablamın kızı troid ameliyatı olmuştu patolojik sonucu kötü çıktı çok üzgünüm daha 28 yaşında 2 küçük çocuğu var dr kötünün iyisi demiş ama adı kötü inş tedaviye sonuç verir çok üzgünüm ablam perişan ne yapalım allahtan gelmiş allah şifasını verir inş hepinizi öptüm
mutlu olmana sevindim canim bütün günler senin icin mutlu gecsin insallah öptüm.hihoyyytkaydirigubbakcemile3:sm_cool:allahım ne güzelb bir gün herkese mutlugünler diliyorum
canım hoşgeldin. evet evsahipleri hiç acımıyor. bende bornovada 500 lirya oturuyorum. hemde 5 senedir aynı evdeyim. temmuzda yine zam verecek evsahibi.ne yapalım kiracıların çok evi var. ev sahiplerinin bir evleri bulunuyor.:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?