• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmir///35

herkeze iyi geceler,güzel rüyalar,mutlu olun mutlu kalin,sevgiler.kaydirigubbakcemile3

yeni gün mutluluklara acik olsun,hersey gönlünüzce olsun arkadaslar,yarin görüsmek üzere öptüm.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selm arkadasim hava orada o kadar sogukmu,?:1shok:

herkeze iyi geceler,güzel rüyalar,mutlu olun mutlu kalin,sevgiler.kaydirigubbakcemile3

merhaba canım sorma hava nasıl sogukbenneyaptımki
üstelik fırtınada var kar atıştıryo bizim bu taraflarda...
2 güne düzelir deniyor ama hiç sanmam..evden dışarı çıkmadığım için anlamamıştım bukadar soğuk oldugunu valla dondum bugün karşı apartmana zor gittim.:1shok:
ben yeni geldim ama artık sen gidiyorsun sanırım ..
sanada iyi geceler canım yarın görüşmek üzerea.s.

K.doğum doktorum laparoskop yöntemi ile ameliyata hala izin vermiyor açık ameliyat olman lazım diyor. Genel cerrahta sezeryan ile doğum yaptığım için daha açık ameliyat olmaz diyor delirmek üzereyim. Ağrılarım oluyor ona mu yanayım evimi, düzenimi çooooookkkk özledim ona mı yanayım, Çınar annemlerin elinde çok şımarık oldu ona mı yanayım bilemiyorum

allah yardımcın olsun canım. süre ne zaman dolacak. onu demişlerdir sanırım.
çınar haklı. benimde torunum olsa seninki gibi şımartırım galiba. ay ne kötüyüm.
ben kendimden biliyorum. kedimi bile şımarık yaptım. kızım bana kızıyor.
anne şuna bu kadar yüz verme diye. yaşlanınca insanlar çocuklarına gösteremedikleri
ilgiyi galiba torunlarına yöneltiyorlar. biz gençken çalışıyorduk. yeterince çocuklarımla
olamadım. şimdi sabırsızlıkla torun bekliyorum. artık şımarık mı olur bilmem.naniknanik

günaydın arkadaşlar nasıldınız kaç gündür yazamadım moralim bozuk ablamın kızı troid ameliyatı olmuştu patolojik sonucu kötü çıktı çok üzgünüm daha 28 yaşında 2 küçük çocuğu var dr kötünün iyisi demiş ama adı kötü inş tedaviye sonuç verir çok üzgünüm ablam perişan ne yapalım allahtan gelmiş allah şifasını verir inş hepinizi öptüm

canım 40+40 patolojiye gitti diyordun. şimdi kötü çıktı diyorsun. üzüldüm vallahi. yaşı henüz genç. allah çocuklarının yüzüne baksın. mücadeleyi umarım kazanır. ben daha önce ablamı yazmıştım. o iyileştikten sonra, inşallah yeğeninde iyileşir. teyzede ana yarısıdır. seninde çok üzgün olduğunu hissediyorum. canım inşallah yeğenin sağlığına kavuşur.

kıslar ben geldim kimse--cikler yok mu senağlama
bu arada ben de kendimi tanıtayım ben yeni evliyim ve şu an izmirde yaşıyorum ..buca şirinyer de ,ama 3 ay içinde çiğli taraflarına taşınacağız sanırsamm buraların kiraları çokkkk adamlar acımıoo kaydirigubbakcemile3

canım hoşgeldin. evet evsahipleri hiç acımıyor. bende bornovada 500 lirya oturuyorum. hemde 5 senedir aynı evdeyim. temmuzda yine zam verecek evsahibi. :kızgın: ne yapalım kiracıların çok evi var. ev sahiplerinin bir evleri bulunuyor.:dilcikar:

allah yardımcın olsun canım. süre ne zaman dolacak. onu demişlerdir sanırım.
çınar haklı. benimde torunum olsa seninki gibi şımartırım galiba. ay ne kötüyüm.
ben kendimden biliyorum. kedimi bile şımarık yaptım. kızım bana kızıyor.
anne şuna bu kadar yüz verme diye. yaşlanınca insanlar çocuklarına gösteremedikleri
ilgiyi galiba torunlarına yöneltiyorlar. biz gençken çalışıyorduk. yeterince çocuklarımla
olamadım. şimdi sabırsızlıkla torun bekliyorum. artık şımarık mı olur bilmem.naniknanik

Eylül - Ekim gibi olacağım. Allah o günleri göstersin. Şımarık olacaktır torununuz. Bende çok şımarığım ama Çınar aştı beni sıpa. Eeee boynuz kulağı geçer derlerdi doğruymuş :)))

günaydın arkadaşlar nasıldınız kaç gündür yazamadım moralim bozuk ablamın kızı troid ameliyatı olmuştu patolojik sonucu kötü çıktı çok üzgünüm daha 28 yaşında 2 küçük çocuğu var dr kötünün iyisi demiş ama adı kötü inş tedaviye sonuç verir çok üzgünüm ablam perişan ne yapalım allahtan gelmiş allah şifasını verir inş hepinizi öptüm

Çok geçmiş olsun. Sıkıntınızı paylaşıyorum. Benim bir arkadaşımda benzer bir sıkıntı yaşadı. Çok korktuk ama şuan 3. bebeğini doğurdu. İnşallah yeğeninizde atlatacak.

canım hoşgeldin. evet evsahipleri hiç acımıyor. bende bornovada 500 lirya oturuyorum. hemde 5 senedir aynı evdeyim. temmuzda yine zam verecek evsahibi. :kızgın: ne yapalım kiracıların çok evi var. ev sahiplerinin bir evleri bulunuyor.:dilcikar:

hoşbulduk güzelim..sen de çok pahalıya oturuyormuşsun yaa.ne bilim yaa biz karşıyaka taraflarında hep daha uyguna oturmuştuk şimdi annemler çiğli evka 5 teler ..eşim de tutturdu şirinyer diye adı var güzeli bee evler çok pahalı bu taraflarda malum öğrenci yeri olduğundan bizim yerimiz ( senin de ) ondan ev sahipleri uçuyor..off yaa inşallah herkesin bi evi olur hehehehehehe ,, benim çok evim olcak desene eşim asker ve biz tayinciyiz 3 senemiz var bizim sonra doğuyaaa ,ordan da yazarım ucuza bulursak ev gelirsniz dermişiiiiiiiim :D izmiri bırakmak zor olsa da gidioss :çok üzgünüm:senağlama

merhaba kızlar nasılsınız bugünyerimseniben
umarım keyifler yerindedirkaydirigubbakcemile2
hava acayip soğudu evden dışarı çıkılcak gibi değil ama otur otur hafta sonuna kadar vakit nasıl geçer evde bilmem:1no2::1no2:

arkadaşlar hepinize ilginiz için çok teşekkür ederim dualarınızı ekdık etmeyin

herkese selam millet teker teker öpüyorum ...umarım herkes iyidir ...

bitosum iyi dileklerin için teşekkürler sen nasılsın cnm
hcr35 valla cnm keyifler iyi ama havalarda düzelse tam süper olucak

Back