Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin cnm nasılsın
bitosum nasılsın cnm
yine fazla degiliz ,neredeyiz kizlar ya uyuyormusunuz yoksa ? :1no2:
merhaba canım ben geldimhihoyyyt
soğuk hava net i vurdu.gerçekdende kimseler takılmıyor artık eskisi kadar:uhm:
bizde kızımla pc yi paylaşamıyoruz:çok üzgünüm:bu saatlerde bana anca fırsat geliyo.bazen ben girene kadar kimseler kalmıyo bile:a015:
şuan mutluluktan kitelendim sayılır bugün aşkımla 4 yıl oldu mutluluktan uçuyorum aşkımı çok seviyorum
merhaba evet kimse yok valla,anladim ben rahat girebiliyorum laptop lari varda ben rahatim oh yahihoyyyt
şuan mutluluktan kitelendim sayılır bugün aşkımla 4 yıl oldu mutluluktan uçuyorum aşkımı çok seviyorum
arkadaslar ben kaciyorum,hepinizi cok öpüyorum,iyi geceler diliyorum, mutlu olun mutlu kalin,en güzel günler sizin olsunkaydirigubbakcemile3![]()
benim kızım daha 4 yaşında paint de resim yapmayı öğrendi şimdi kurtulamıyorum. zaralarında dolayı uzaklaştrsamda pc yi alınca bukezde bana izin vermiyo.uyuyana kadar fazla rahat yok bana.gündüzleri çok yoğunum çocuklarım henüz küçük işlerden pek fırsat kalmıyo pc alıpda oturmaya.msn bütün gün açık ama kk ne gece bu saatlerde anca girebiliyorum..burdaki sohbetlerde bağımlılık yapıyo insanda vallaa.s
birkere alıştımı insan bakmadan edemiyorkaydirigubbakcemile3
aynen canim allah yavrularini sana bagislasin canim ya cocuklar kücük olunca öyle oluyor biliyorum allah eksikliklerini göstermesin,benimkiler büyük oyüzden ben cok rahatim bütün gün rahat geciyor,kizim 22 yasinda oglum 19 rahat olmayimda ne olsun degilmi?:dance: