• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmir///35

evet muhasebe okudum yeni geldim daha 2 ay oldu bu yaz mezun oldum çalışıyodum sonra sen napiyosun peki ayy pek sevindim yaa :)sırnaşık şey:teytey:

ben de svindim vallakaydirigubbakcemile3:dance::dance:
ben evliyim 2 tanede bebişim var gündüz pek fırsatım olmuyo gece pc yi alıp oturuyorum artık burda çok güzel dostlar edindim harika bir site:dance:

ben evliyim 2 tanede bebişim var gündüz pek fırsatım olmuyo gece pc yi alıp oturuyorum artık burda çok güzel dostlar edindim harika bir site:dance:

ya allah bağışlasın yaşları ne evet site çok güzel ben fırsat bulamıyodum ama gircem artık . gerçi iş bulmam gerek ama hala yok 2 yadır işsizim bergamda mezun olduktan sonra çalıştım işte sonra bi patron asıldı çıktım toparlandım geldim izmire iş arıyom işte şiimdi ama bergamaya arada gitmeye çalışyom arkdaşlarım var bergamalı kötu anılarımda oldu güzellerde :))kaydirigubbakcemile4

merhaba kızlar hepinizin neşesi bol olsun hepinize hayırlı cumalar

ya allah bağışlasın yaşları ne evet site çok güzel ben fırsat bulamıyodum ama gircem artık . gerçi iş bulmam gerek ama hala yok 2 yadır işsizim bergamda mezun olduktan sonra çalıştım işte sonra bi patron asıldı çıktım toparlandım geldim izmire iş arıyom işte şiimdi ama bergamaya arada gitmeye çalışyom arkdaşlarım var bergamalı kötu anılarımda oldu güzellerde :))kaydirigubbakcemile4
canım kusura bakma akşam bağlantı sorunu yaşadım hava rüzgarlı olduğu için heralde hatlarda bir sorun oldu.cvp yazamadım sana aniden koptum.sabah bile düzelmemişti daha.
iyigeceler bile diyemeden çıktım:çok üzgünüm:
arada buraya takılıyorum. bazende başka taraflarda geziniyorum. ama burayada uğramadan edemiyorum.
çok şükür iyiyim. a.s.
aynen ablacım ben de öyle.keyifli sohbetler diliyorum sizedea.s.
günaydın hepinize hayırlı cumalar
sizede hayırlı cumalar ablacıma.s.
selamlar arkadaslar ,herkaze hayirli cumalar.:delphin:
bitoşum sende kususra bakma pat diye çıkıverdim sohbet ediyorduk ama bağlantı sorunum oldu birdaha girmedim:bbo:
iyigeceler mesajını sana ilk çıkıyorum kızlar....yazdığında göndermiştim ama daha sonra uzun süre sohbet etmiştik
msj isabet olmuş sanırım yerimseniben
hayırlı cumalar fıstıklarım Şeniz

canım sanda merhaba,hayırlı cumalar..
topikdeki herkeze keyifli sohbetlerkaydirigubbakcemile5

allah bebislerine uzun saglikli ömürler versin,tabiki firsatin olmaz canim,olsun bende böyle arkadaslar edindigim icin cok mutlu oldum sag olun var olun,öptüm görüsürüz.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

hayırlı cumalar kıslar ..birazdan arkadaşım gelcek bana kısır yaptım ooooooooh :)) gelin birlikte yiyelim kıslarrrrrr

1215011012kisir.jpg

w500.png

allah bebislerine uzun saglikli ömürler versin,tabiki firsatin olmaz canim,olsun bende böyle arkadaslar edindigim icin cok mutlu oldum sag olun var olun,öptüm görüsürüz.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
amin canım cümlemizinkine inşallah..:Saruboceq:
hayırlı cumalar kıslar ..birazdan arkadaşım gelcek bana kısır yaptım ooooooooh :)) gelin birlikte yiyelim kıslarrrrrr

offf...bacım o nasıl bir görüntüdür öyle ağzımın suları aktı ellerine sağlıkcokacimcoook
sanada hayırlı cumalar canım..
ben de kaşama börek açıcam ıspanaklı:utangac:
fotoğraf koymayı becerebilirsem koyarım inşallah buraya:dilcikar:

Back