• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmir///35

ayyyyy regl dönemleri en berbat dönem ben yataktan kalkamıorum geçmiş olsun cnm bak ben regl dönemlerimde 1litre suyu kaynatırım birazcık soğusun pet şişeye koy havluya sar ayağının altına koy ağrıyı alıo cnm

Eylül - Ekim gibi olacağım. Allah o günleri göstersin. Şımarık olacaktır torununuz. Bende çok şımarığım ama Çınar aştı beni sıpa. Eeee boynuz kulağı geçer derlerdi doğruymuş :)))

canım öyle karamsarlığı bırak. az zaman kaldı de. sabırla o günü beklemeye çalış. sonra oh be diyeceksin. bizde çiçeklerimizle gelip seni ziyaret edeceğiz. hayırlısıyla o günde gelecek inşallah. a.s.
çınara laf yok. :emir_bebek: yerim ben onu. şimdi ne tatlı olmuştur. allah uzun ve sağlıklı ömür versin. omuzlarından öp benim yerime. :1hug:

hoşbulduk güzelim..sen de çok pahalıya oturuyormuşsun yaa.ne bilim yaa biz karşıyaka taraflarında hep daha uyguna oturmuştuk şimdi annemler çiğli evka 5 teler ..eşim de tutturdu şirinyer diye adı var güzeli bee evler çok pahalı bu taraflarda malum öğrenci yeri olduğundan bizim yerimiz ( senin de ) ondan ev sahipleri uçuyor..off yaa inşallah herkesin bi evi olur hehehehehehe ,, benim çok evim olcak desene eşim asker ve biz tayinciyiz 3 senemiz var bizim sonra doğuyaaa ,ordan da yazarım ucuza bulursak ev gelirsniz dermişiiiiiiiim :D izmiri bırakmak zor olsa da gidioss :çok üzgünüm:senağlama

canım ben doğuda da görev yaptım. oralarda da kiralar pek farklı değildi. bizim gibi memur ailelerinin ev sahibi olması, ancak emekli olunca oluyor. biz emekli olduk ama hala evimiz yok. işte babadan kalan bir evim var. onuda kiraya verip buradaki kirayı karşılamaya çabalıyorum. :1no2: orada oturmam için memlekete gitmem lazım. buda imkansız. satmayıda asla düşünmüyorum. o benim garantim diye tutuyorum. belli mi olur, belki memlekete giderim.

bitosum iyi dileklerin için teşekkürler sen nasılsın cnm
hcr35 valla cnm keyifler iyi ama havalarda düzelse tam süper olucak

birsey degil canim,yakinda düzelir insallah,hepimiz rahatlariz valla ,bende yeni baktim biraz sonra yatacagim,iyiyim allaha sükür sag ol canim öptüm seni cokkaydirigubbakcemile3:sm_cool:

arkadaslar herkeze iyi geceler güzel rüyalar, geceniz ve sabahiniz mutlu olsun ,yarin görüsürüz insallah öptüm hepinizi.kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile3

iyiyim sağol sen nasılsın ben izmirden yeniyim biraz sositososito

ben 2007 den beri pasif üyeydim.ama yeni yeni sohbetlere katılmaya başladım..
ben de yeni sayılırım canım merak etme..ben de izmire yakın biryerlerden biraz kuzeyinde bir ilçede oturuyorumyerimseniben

Back