Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eylül - Ekim gibi olacağım. Allah o günleri göstersin. Şımarık olacaktır torununuz. Bende çok şımarığım ama Çınar aştı beni sıpa. Eeee boynuz kulağı geçer derlerdi doğruymuş :)))
hoşbulduk güzelim..sen de çok pahalıya oturuyormuşsun yaa.ne bilim yaa biz karşıyaka taraflarında hep daha uyguna oturmuştuk şimdi annemler çiğli evka 5 teler ..eşim de tutturdu şirinyer diye adı var güzeli bee evler çok pahalı bu taraflarda malum öğrenci yeri olduğundan bizim yerimiz ( senin de ) ondan ev sahipleri uçuyor..off yaa inşallah herkesin bi evi olur hehehehehehe ,, benim çok evim olcak desene eşim asker ve biz tayinciyiz 3 senemiz var bizim sonra doğuyaaa ,ordan da yazarım ucuza bulursak ev gelirsniz dermişiiiiiiiimizmiri bırakmak zor olsa da gidioss :çok üzgünüm:senağlama
arkadaslar sohbet koyulasmis bakiyorum güzel valla hep böyle olsun degilmi ama :sm_cool:
bitosum iyi dileklerin için teşekkürler sen nasılsın cnm
hcr35 valla cnm keyifler iyi ama havalarda düzelse tam süper olucak
canım çoğu gitmiş galiba.![]()
herkese selam millet teker teker öpüyorum ...umarım herkes iyidir ...
kızlarr neberrr birileri varmı :)
merhaba canım ben burdayımsengözlerimebaksanab
nasılsın?
ben de azönce bakabildim ama kimseler kalmamışmı ne anlamadım yazılar bayagı geride..:uhm:
iyiyim sağol sen nasılsın ben izmirden yeniyim biraz sositososito
ben 2007 den beri pasif üyeydim.ama yeni yeni sohbetlere katılmaya başladım..
ben de yeni sayılırım canım merak etme..ben de izmire yakın biryerlerden biraz kuzeyinde bir ilçede oturuyorumyerimseniben
ya ne güzel ben bergamada okumuştum hangi ilçe :dance: