oooo...maşallah
allah bağışlasın sizinkileride.siz kaygıyı atmışsınız a.s
darısı başıma diyeceğimde:bbo:.....
şimdi bişey değil dizimin dibindeler tabiri caizse.ama büyüyünce dahada zorlanıcam bu kesin:1no2:
allah sağlık versinde..büyüdüklerinde görelim tabi
amin canim insallah sizde görürsünüz, nasil büyüyorlar anlamiyorsun inanki bir bakmissin senin minikler büyümüsbirer birey olmuslar,zamanda gecmis tabii, allah sagliklarini eksik etmesin hicbirisinin öptüm onlari.kaydirigubbakcemile3
günaydın arkadaşlar nasıldınız kaç gündür yazamadım moralim bozuk ablamın kızı troid ameliyatı olmuştu patolojik sonucu kötü çıktı çok üzgünüm daha 28 yaşında 2 küçük çocuğu var dr kötünün iyisi demiş ama adı kötü inş tedaviye sonuç verir çok üzgünüm ablam perişan ne yapalım allahtan gelmiş allah şifasını verir inş hepinizi öptüm
günaydın arkadaşlar nasıldınız kaç gündür yazamadım moralim bozuk ablamın kızı troid ameliyatı olmuştu patolojik sonucu kötü çıktı çok üzgünüm daha 28 yaşında 2 küçük çocuğu var dr kötünün iyisi demiş ama adı kötü inş tedaviye sonuç verir çok üzgünüm ablam perişan ne yapalım allahtan gelmiş allah şifasını verir inş hepinizi öptüm
allah sağlık versin canım umarım kısa sürede iyilerşir sağlığına evine düzenine kavuşursunHerkese günaydın... Hepinize iyi dileklerinizden dolayı teşekkür ederim
ya aa..çok üzüldüm geçmiş olsun allah çocuklarına bağışlasın tabi tüm sevdiklerine..herşey bir intihan umarım buda gelir geçer allah acil şifalar versin..günaydın arkadaşlar nasıldınız kaç gündür yazamadım moralim bozuk ablamın kızı troid ameliyatı olmuştu patolojik sonucu kötü çıktı çok üzgünüm daha 28 yaşında 2 küçük çocuğu var dr kötünün iyisi demiş ama adı kötü inş tedaviye sonuç verir çok üzgünüm ablam perişan ne yapalım allahtan gelmiş allah şifasını verir inş hepinizi öptüm
katılıyorum arkadaşım..geçmiş olsun inşalah düzelir Allahtan asla ümid kesilmez biliyorsun..derdi de şifayı veren de yine O:Saruboceq:
amin inşallah..cok gecmis olsun canim cok üzüldüm,allah sifasini verir insallah,allah yardimcisi olsun .:çok üzgünüm:
sağol canım bendende aynı..herşeye rağmen gülümseyebilmeli insan.. acılarla büyüdük onlar hep var hayatımızda günümüz hep güzel olsunkaydirigubbakcemile5Merhabalar arkadasim güzel bir gün diliyorum herkeze .kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
amiiiiiiiiiiin inşallahhhh..izmir havasuna güven yoqq ama gene kapattı burada yaa...bunalıyorum böyle havalarda ...ama yine de izmirde olmak çok güzellllllll...
:lepi:kaydirigubbakcemile5evvett fatma halee.......
a.selam canıma.s.kizlar kuusuumun cok selami var hepinize,
cennetim izmirim süperr
iyidir arkadasim sagol ,seninde yerindedir insallah.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5nasılsınız hanımlar keyifler yerindedir inş
:lepi:kaydirigubbakcemile5
a.selam canıma.s.
:lepi::dance:
selam kızlar bağlıntıda sorun oldu tam sohbet güzel gidiyor deken uzun süre kopuk kaldım:çok üzgünüm: sıkıldım arkadaşıma gittim havada nasıl soğukmuş dondum resmen:1shok:evden dışarı çıkılcak gibi değil:1no2:çocuklarla deli gibi sokağa çıktm:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?