Izmir///35

amin canim insallah sizde görürsünüz, nasil büyüyorlar anlamiyorsun inanki bir bakmissin senin minikler büyümüsbirer birey olmuslar,zamanda gecmis tabii, allah sagliklarini eksik etmesin hicbirisinin öptüm onlari.kaydirigubbakcemile3

aminnn canım.iyi gecelera.s.

Herkese günaydın... Hepinize iyi dileklerinizden dolayı teşekkür ederim

günaydın arkadaşlar nasıldınız kaç gündür yazamadım moralim bozuk ablamın kızı troid ameliyatı olmuştu patolojik sonucu kötü çıktı çok üzgünüm daha 28 yaşında 2 küçük çocuğu var dr kötünün iyisi demiş ama adı kötü inş tedaviye sonuç verir çok üzgünüm ablam perişan ne yapalım allahtan gelmiş allah şifasını verir inş hepinizi öptüm

kıslar ben geldim kimse--cikler yok mu senağlama
bu arada ben de kendimi tanıtayım ben yeni evliyim ve şu an izmirde yaşıyorum ..buca şirinyer de ,ama 3 ay içinde çiğli taraflarına taşınacağız sanırsamm buraların kiraları çokkkk adamlar acımıoo kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun inşalah düzelir Allahtan asla ümid kesilmez biliyorsun..derdi de şifayı veren de yine O:Saruboceq:

cok gecmis olsun canim cok üzüldüm,allah sifasini verir insallah,allah yardimcisi olsun .:çok üzgünüm:

hepinize merhaba kızlar..
Herkese günaydın... Hepinize iyi dileklerinizden dolayı teşekkür ederim
allah sağlık versin canım umarım kısa sürede iyilerşir sağlığına evine düzenine kavuşursun
ya aa..çok üzüldüm geçmiş olsun allah çocuklarına bağışlasın tabi tüm sevdiklerine..herşey bir intihan umarım buda gelir geçer allah acil şifalar versin..
geçmiş olsun inşalah düzelir Allahtan asla ümid kesilmez biliyorsun..derdi de şifayı veren de yine O:Saruboceq:
katılıyorum arkadaşım..
cok gecmis olsun canim cok üzüldüm,allah sifasini verir insallah,allah yardimcisi olsun .:çok üzgünüm:
amin inşallah..
huzurlu sağlıklı ve keyifli bir gün diliyorum

Merhabalar arkadasim güzel bir gün diliyorum herkeze .kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

amiiiiiiiiiiin inşallahhhh..izmir havasuna güven yoqq ama gene kapattı burada yaa...bunalıyorum böyle havalarda ...ama yine de izmirde olmak çok güzellllllll...

Merhabalar arkadasim güzel bir gün diliyorum herkeze .kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sağol canım bendende aynı..herşeye rağmen gülümseyebilmeli insan.. acılarla büyüdük onlar hep var hayatımızda günümüz hep güzel olsunkaydirigubbakcemile5
amiiiiiiiiiiin inşallahhhh..izmir havasuna güven yoqq ama gene kapattı burada yaa...bunalıyorum böyle havalarda ...ama yine de izmirde olmak çok güzellllllll...

ben izmirde yaşamıyorum ama okadar sık geliyorumki izmirde gibiyim herşeyden haberdarım havadan sudan yerimseniben
bütün yakınlarım neredeyse orda zaten.karşıyaka 2 . adresim.
gerçektende izmirde olmak bir yana yakınlarında bile olmak çok güzel..yerimseniben
katılıyorum sanada

evvett fatma halee.......
:lepi:kaydirigubbakcemile5
kizlar kuusuumun cok selami var hepinize,
a.selam canıma.s.
cennetim izmirim süperr

:lepi::dance:

selam kızlar bağlıntıda sorun oldu tam sohbet güzel gidiyor deken uzun süre kopuk kaldım:çok üzgünüm: sıkıldım arkadaşıma gittim havada nasıl soğukmuş dondum resmen:1shok:evden dışarı çıkılcak gibi değil:1no2:çocuklarla deli gibi sokağa çıktm:1shok:

kizlar nerelerdesiniz ya ,beklerim bu saatte kimse gelmez,tam yatacam herkez burda.senağlama

selm arkadasim hava orada o kadar sogukmu,?:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…