Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Safram alıacakta ameliyattan sonra evime gideceğim. Sahil boyunca yürümeyi, çarşımızın kalabalıklığı gözümde tütüyor walla. İnsan Kipaya vs gitmeyi özlermi yemin ederim özledim. Karşıyaka'nın ve evimin kokusunu özledim
cok gecmis olsun arkadasim ,insallah en yakin zamanda evine dönersin hayirlisi ile,karsiyaka hic özlenmezmi insanin burnunda tütüyor.kaydirigubbakcemile3
selam kızlar neler yapıyorsunuz:uhm::uhm:
xeno arkadaşım geçmiş olsun sizede allah şifalar versin
merhaba kıslar :) ben de izmir den.. :teselli:.kaşıyaka da doğdum şu an evliyim ve şirinyer buca dayım :))) annemler de çiğli de :=)))
merhabalar hosgeldin,bizde izmir karsiyakadan fakat ben almanyada oturuyorum.kaydirigubbakcemile3
merhaba kıslar :) ben de izmir den.. :teselli:.kaşıyaka da doğdum şu an evliyim ve şirinyer buca dayım :))) annemler de çiğli de :=)))
ayy canım beniiiiim, gurbettesin yanii..ben de asker eşiiyim 2 sene sonra ben de senin gibi olcamm bu güzelim memleketimden gidicem(
hemşehrim beniiiim:1hug:
Nerdeeeeeeegeçen ay 10 gün yine hastanede yattım
(( Çınar askere gidince evime gideceğim sanırım
(((
önemli bişey değil abalcım bence çokda iyi oldu :teytey::teytey:..pek sevindim ..:dance:burası çarşı sayılır...orası çok sapa kalıyodu ....çok mutlu oldum ..ben olmamasına sanırım uzun bisüre daha oturucaz burda a.s
canım ya geçmiş olsun. bak üzüldüm şimdi. peki bu safra ameliyatı işi ne oldu. sorun var diyordun.
evinin hasreti iyice içine işledi anlaşılan.benneyaptımki