Izmir///35

Kolay gelsin. Ahhh bende evimde olsamda işe boğulsam şimdi. Annemlerde kalıyorum ne zamandır. Karşıyakama böylee karşıdan bakıyorum.

canım benim. daha evine gidemedin mi. olsun ya. yinede eviniz belli. bebeğin biraz daha ele avuca gelir. senin sağlık durumun nasıl oldu. inşallah iyiye gidiyordur.:1hug:a.s.

hayırdır canım ne oldu da kaldınız. benimde pc odam çok soğuk oluyor. fazla bu odada duramıyorum. elektrikli burayı fazla ısıtmıyor. klimalı odada oturmak zorunda kalıyorum.:çok üzgünüm:

canım benim. daha evine gidemedin mi. olsun ya. yinede eviniz belli. bebeğin biraz daha ele avuca gelir. senin sağlık durumun nasıl oldu. inşallah iyiye gidiyordur.:1hug:a.s.

Nerdeeeeeee geçen ay 10 gün yine hastanede yattım (( Çınar askere gidince evime gideceğim sanırım (((

xeno geçmiş olsun canım ya ...önemli bişey değildir inş ...

hayırdır canım ne oldu da kaldınız. benimde pc odam çok soğuk oluyor. fazla bu odada duramıyorum. elektrikli burayı fazla ısıtmıyor. klimalı odada oturmak zorunda kalıyorum.:çok üzgünüm:

önemli bişey değil abalcım bence çokda iyi oldu :teytey::teytey:..pek sevindim ..:dance:burası çarşı sayılır...orası çok sapa kalıyodu ....çok mutlu oldum ..ben olmamasına sanırım uzun bisüre daha oturucaz burda a.s

xeno geçmiş olsun canım ya ...önemli bişey değildir inş ...

Safram alıacakta ameliyattan sonra evime gideceğim. Sahil boyunca yürümeyi, çarşımızın kalabalıklığı gözümde tütüyor walla. İnsan Kipaya vs gitmeyi özlermi yemin ederim özledim. Karşıyaka'nın ve evimin kokusunu özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…