• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmir///35

allah herkezi korusun,bir daha göstermesin insallah arkadaslar, naber neler yapiyorsunuz?sositososito

günaydın arkadaşlar iyi haftalar,herşey gönlümüzce olsun...Şeniz

Son düzenleme:
kızlar haklısınız valla bu ara çok cansız tpoikciğimiz ama ben geliyorum az kaldı benim ev işide yattoı pek sevindim ..meğerse evimi ne kadar seviyomuşum....o yüzden ..daha sık görüşcez ama ben eşyaları toparlamıştım biraz onları yerleştiriyorum ...öptüm hepiciğiniz...

merhabalar kızlar nasılsınız ?
bücürlerime öğle yemeği yedireceğim ama bakmadan geçemedim.hepinize keyifli sohbetler..mutlu olun mutlu kalın:teytey:a.s.

ah fatma halecim mutlu sohbetler dedinde kimse yokki
belki akşama olur ...burası çok soğuk akşamları girmeyi gözüm almıyo uçuk elektirik faturalarından sonra bu odanın klimasını çalıştıramıyorum çünkü oturduğumuz odada ufo çalışıyo ....o yüzden akşamları pek uğrayamaz oldum ....neyse bugün daha iyi gibi ...

kızlar haklısınız valla bu ara çok cansız tpoikciğimiz ama ben geliyorum az kaldı benim ev işide yattoı pek sevindim ..meğerse evimi ne kadar seviyomuşum....o yüzden ..daha sık görüşcez ama ben eşyaları toparlamıştım biraz onları yerleştiriyorum ...öptüm hepiciğiniz...

Kolay gelsin. Ahhh bende evimde olsamda işe boğulsam şimdi. Annemlerde kalıyorum ne zamandır. Karşıyakama böylee karşıdan bakıyorum.

tesekkürler iyiyim arkadasim sen nasilsin?cok sIkIcI bir gün ya hava yagmurlu soguk ,zaten buranin yagmuru hic bitmiyor ,bir kar bir yagmur valla .mirmirmirmir

Back