• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmir///35

selam kızlar nasılsınız:uhm:ben geldim kaydirigubbakcemile4
2 gündür biraz yoğunum fazla takılamadım.
hepinize mutlu günler neşeniz bol olsunkaydirigubbakcemile3a.s.:teytey::1hug:

söz cnm ya biz ilk yüzükleri takarken bişey anlamadık yani sinirliydi yüzükleri aldı taktık
içimde bi ukteydi kurdeleli falan bana süpriz yaptı cnm aşkım

Süperrr tebrikler arkadasim ,allah tamamina erdirsin,size kocaman mutluluklar diliyorum,ömür bayu sürmesi dilegi ile sevgiler.hihoyyytkaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba hepinize. bu aralar pek giremiyorum. bugünde bazı arkadaşlarımla buluşmaya konak piere gittim. giderken hava iyi gibiydi. dönerken resmen buz kestim. titreye titreye eve kendimi zor attım. resmen çenem titriyordu. alel acele karnımı doyurup yatağa kendimi zor attım. hala içim titriyor. sizleri merak ettim. gelip bir merhaba diyeyim dedim.

merhaba canım kimseler kalmamış herkez yatmış herhalde:uhm:
iyi geceler diliyoruma.s.

xeno canım gerçekten görmediysem ancak selam vermem ben özür dilerim ..kendi adıma ..deruş hayılı olsun canım ...allah mutluluk versin .özlemcim senide öpüyorum avatar resminde harika görünüyosun ...bitooşum öpüyorum seni ..firslady senide ablacım evet bu ara çok soğuk gidiyo havalar ama bence son demleri zaten izmir durur durur şubat sonuyla marta coşar ...fatma hale halıksın tam arkadaşlıklar kuruyoruz aksilikler yüzünden görüşemiyoruz.hcr35 selam arkadaşım keyifler iyidir inş ...adını hatırlayamadığım bütün arkadaşlarıma sevgiler ..

bu arada hcr 35 depremmi oldu yine ..ofya çok kokuyorum zaten ..allah korusun ..

bu arada hcr 35 depremmi oldu yine ..ofya çok kokuyorum zaten ..allah korusun ..

kusum neredesin ,yine depremmi oldu gecmis olsun herkeze ,topikte bir cansiz valla bekliyorum cok kimse girmiyor.öptümkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back