• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmir///35

Selamlar. Bebek bakımı beslenmesinden bi kafamı çıkarıp hemşerilerime bakayım dedim. Nasılsınız kızlar?? Hepinize sevgiler

özlem cim yazın çok güzel ellerine sağlık sağol fatmahalecim inş yeni ev iyi gelicek ...bitoşum öpüyorum seni ya toparlanma telaşı anca giremiyorum ...akşam recep ivediğe gittik çok güzeldi koptum resmen ...2 sahnesi iğrençti ama genel olraka sevdim filmi ben ..yada çok gergindim daha doğrusu üzgündüm iyi geldi gülmeye ihtiyacım vardı gerçekten ...hepinizi öpüyorum şimdilik kimseler yok ..inş akşam konunruz fatma hale nerde olduğunu merak ettim sen izimirin bir ilçesindemisin...yazmak zorunda değilsin tabi ...

özlem cim yazın çok güzel ellerine sağlık sağol fatmahalecim inş yeni ev iyi gelicek ...bitoşum öpüyorum seni ya toparlanma telaşı anca giremiyorum ...akşam recep ivediğe gittik çok güzeldi koptum resmen ...2 sahnesi iğrençti ama genel olraka sevdim filmi ben ..yada çok gergindim daha doğrusu üzgündüm iyi geldi gülmeye ihtiyacım vardı gerçekten ...hepinizi öpüyorum şimdilik kimseler yok ..inş akşam konunruz fatma hale nerde olduğunu merak ettim sen izimirin bir ilçesindemisin...yazmak zorunda değilsin tabi ...

kusum sızlerle paylasmak ıstedım ıste
sen nasılsın ne zaman tasınıyonuzzzz

iyiyim arkadasim hosbulduk ,isten geldim bir kahve ictim kendime geldim ,simdi yemek yapmaya girisicem hep ayni seyler istekaydirigubbakcemile3

özlemcim önümüzdeki cumya kadar taşnıcaz ..dediğim gibi şimdi tadilat var ..badana boya felan tavan süslemeleri olyo alçıdan onlar felan yapılcak mış vs işte ...

yavrum sız de ıkı dklıgına gırıyonuz galıba hemen cıkıyonuz tum gun sayfa yenılıyom gelen gıden var mı dıye yemek yemege cıkıyoruz gelıyonuz ama:(((((((

kızlar nerelerdesiniz genemi kimse yok:uhm::uhm:
ben de yeni arkadaşalr buldum diye seviniyordum:çok üzgünüm: hani nerde kimseler kalmamışsenağlamasenağlama

:
gunaydın arkadaslar ızmır topıgımız malesef boyle pek ugrayanı olmuyorrr:((((

Ya aslında kimse uğramıyor diyorsun da gelincede kimse seni dikkate almıyor. Çok çekirdek bir kadro var ve o kadro sürdürüyor sohpeti:1no2:

Selam Kızlaarrrr
İzmirden yeni üyeniz patasi ben hepinizi sevgiyle kuçaklar
kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

Back