DOSTLARI OLMALI İNSANIN
Saate bakmaksızın kapısını çalabileceği bir dostu olmalı insanın... ''NEREDEN ÇIKTIN BU VAKİTTE'' dememeli, bir gece yarısı telaşla yataktan fırladığında; '' GÖZÜNÜN DİLİNİ'' blmeli: dinlemeli; sormadan; söylemeden anlamalı...
Arka bahçede varlığını söndürmeden,mütamadiyen dikilen vefalı, birağaç gibi köklenmeli hayatında; Sen, her daim onun orada durduğunu hissetmelisin. İhtiyaç duyduğunda gidip müşfik gövdesine yaslanabilmeli, kovuklarına saklanabilmelisin.
Kucaklamalı seni güvenli kolları,dalları bitkin başına omuz,yaprakları kanayan ruhuna merhem olmalı.....
En mahrem sırlarını verebilmeli, en derin yaralarını açıp gösterebilmelisin; gölgesinde serinlemelisin sorgusuz sualsiz...
Onca dalkavuk arasında bir tek o sözünü eğip bükmeden söylemeli yanlış anlaşılmyacağını bilmeli.
Alkışlandığında değil sadece, asıl yuhlandığında yanında durup koluna girebilmeli. övmeli alem içinde, baş başayken sövmeli ve sen öyle güvenmelisinki ona, övdüğünde de sövdüğünde de bunun iyilikten olduğunu bilmelisin '' HAK ETTİM'' diyebilmelisin.
Teklifsiz kefili olmalı hatalarının; günahlarının yegane şahidi, seni senden iyi bilen, sana senden çok güvenen bir sırdaş...
Gözbebekleri bulutlandığında yaklaşan fırtınayı sezebilmelisin, ve sen ağladığında, onun''GÖZLERİNDEN GELMELİ YAŞ''.....
Güzel dostlarım benim.
bana destek için yazdığınız güzel satırları okudum.Ayrıca telefonlada arama inceliğini göstermeniz bana çok hoş duygular yaşattı en azından bir kez daha yanlız olmadığımı anladım.Ne mutluki bana tıpkı üstte yazıldığı gibi mutsuz ve çok üzgün olduğum şu günlerde müşfik gövdelerine yaslanabildiğim, güvenli kolları bitkin başıma dal olan bir çok dostlarım var. Bende size yukarıdaki yazıyla karşılık vermek istedim umarım beyenirsiniz. iyiki varsınız iyiki hayatıma dahil oldunuz. SİZLERİ SEVİYORUM.