Izmir///35

ablaların gülüüüüüüü Şeniz Emekliliğin hayırlı olsun. Kaldırcaktım bu sabah yataktan saat 7de ama kıyamadım sana :asigim: Allah dilediğince güzel emeklilik günleri nasip etsin.:1hug: Allah tez zamanda bana da nasip etsin amin tatlicadiarzu

Dip not: Var ya bensiz haftaiçi bir yere gidin istifa eder üstünüze kalırım. beni ve ailemi bakmak zorunda kalırsınız hiç anlamam ona göre senağlama

canimsin tesekkur ederim tatlim benim....bak sen kiyamadin ama isyerindekiler yeminle 8 de beni telle aradilar :))) kahkalar atiyorlardi...en kisa zamanda onlari tek ayak ustune durduracagim..canimmmm
hafta icin sey kem kum..felan sey..ay ne desek ki...:) hahah
bak vallahi azicik ama azicik gezeriz :)
seni seviyorum

mina ablacımmm emekliliğin hayırlı uğurlu olsun inşallah tadını çıkar doya doya gez ablacım ama yalnız gezme bizi ara:))

ayşenurcum seni kaybeden yansın canım sen yanma herşeyin hayırlısı canımcım en güzel şeyler senin olsun:))

sessizcem ehhh artık senin düğününe gelir oynarız ya eğleniriz azcık fenamı :))))

Emekliliğin hayırlı olsun mina ablacım:)

Artık bol bol dinlenmek ve gezmek zamanıdır..Emekliliğin keyfini çıkar doya doya..Sitede daha çok görürüz artık seni,yani öyle umut ediyorum..
Yeniden tebrikler..

DOSTLARI OLMALI İNSANIN

Saate bakmaksızın kapısını çalabileceği bir dostu olmalı insanın... ''NEREDEN ÇIKTIN BU VAKİTTE'' dememeli, bir gece yarısı telaşla yataktan fırladığında; '' GÖZÜNÜN DİLİNİ'' blmeli: dinlemeli; sormadan; söylemeden anlamalı...
Arka bahçede varlığını söndürmeden,mütamadiyen dikilen vefalı, birağaç gibi köklenmeli hayatında; Sen, her daim onun orada durduğunu hissetmelisin. İhtiyaç duyduğunda gidip müşfik gövdesine yaslanabilmeli, kovuklarına saklanabilmelisin.
Kucaklamalı seni güvenli kolları,dalları bitkin başına omuz,yaprakları kanayan ruhuna merhem olmalı.....

En mahrem sırlarını verebilmeli, en derin yaralarını açıp gösterebilmelisin; gölgesinde serinlemelisin sorgusuz sualsiz...

Onca dalkavuk arasında bir tek o sözünü eğip bükmeden söylemeli yanlış anlaşılmyacağını bilmeli.

Alkışlandığında değil sadece, asıl yuhlandığında yanında durup koluna girebilmeli. övmeli alem içinde, baş başayken sövmeli ve sen öyle güvenmelisinki ona, övdüğünde de sövdüğünde de bunun iyilikten olduğunu bilmelisin '' HAK ETTİM'' diyebilmelisin.

Teklifsiz kefili olmalı hatalarının; günahlarının yegane şahidi, seni senden iyi bilen, sana senden çok güvenen bir sırdaş...

Gözbebekleri bulutlandığında yaklaşan fırtınayı sezebilmelisin, ve sen ağladığında, onun''GÖZLERİNDEN GELMELİ YAŞ''.....

Güzel dostlarım benim.
bana destek için yazdığınız güzel satırları okudum.Ayrıca telefonlada arama inceliğini göstermeniz bana çok hoş duygular yaşattı en azından bir kez daha yanlız olmadığımı anladım.Ne mutluki bana tıpkı üstte yazıldığı gibi mutsuz ve çok üzgün olduğum şu günlerde müşfik gövdelerine yaslanabildiğim, güvenli kolları bitkin başıma dal olan bir çok dostlarım var. Bende size yukarıdaki yazıyla karşılık vermek istedim umarım beyenirsiniz. iyiki varsınız iyiki hayatıma dahil oldunuz. SİZLERİ SEVİYORUM.

forum bornovada ama saat kaç bende bilmiyorum yoksa verdilerde ben mi kaçırdım???

:eek::eek:Şey ık mık kem küm saat vermedik:1no2:Şyle bir durum söz konusu c.tesi günü ege üniversitesi sabahtan Doğa ve Cansuyu sınava götürüyoruz büyük ihtimalle 2 saat sürer sınav 10da giriyoruz bizler orada olacağız istediğiniz saate uyarız Buz pistinin yerini ben bilmiyorum hoş zaten açılalı çok olmadı Sanırım öğlen 1 hepimiz için uygun olacaktır ne dersiniz??????

ben biliyordum zati saat verilmediğini :KK66: saat 1 uygundur hatta 2 de olabilir kanımca :))

Canlarım ya ben yazdığımı sanmıştım , meğer msn de söylemişim.

19 Ocak Cumartesi saat 13.00 de İkea nın restaurantında buluşuyoruz...Geleneksel yemeğimizi yiyiyoruz... (çay-kahve-pasta da olabilir...)
Sonrasında hepbirlikte buz pateni pistine gidiyoruz jeyyar

güzellerim, cumartesi bi güzel eğlenip bol bol enerji toplayın bidahaki cumarteside o enerjiyi bana ilgi olarak gösterecek olduğunuzdan bayağı yorulacaksınız. ayyyyy ne şımarığım ya :))) size iyi eğlenceler aman dikkat edin bi yerlerinize bişeycikler olmasın zira sizler bana lazımsınız ona göre canlar.öpüldünüzzz

güzellerim, cumartesi bi güzel eğlenip bol bol enerji toplayın bidahaki cumarteside o enerjiyi bana ilgi olarak gösterecek olduğunuzdan bayağı yorulacaksınız. ayyyyy ne şımarığım ya :))) size iyi eğlenceler aman dikkat edin bi yerlerinize bişeycikler olmasın zira sizler bana lazımsınız ona göre canlar.öpüldünüzzz

Nasıl yaaa sen gelmiyormusun.Hanımlar bazılarımızı çok oyun bozan görüyorum.İzmir böyle yapmazdı neler oluyor bakalım....:eek:klava::eek:klava:

Yarın yani 19 ocak cumartesi saat 13.00 de İkea restauranında buluşup yemek yedikten sonra buz patenine katılacak olan güzellerin listesi:

Minasera
Myway
Nazlı ve Doğa
Emez ve Cansu
Strawberry
Göözde
Peri
Banu
Mihrace
Suveda
Suevea
Bahar çiçek
Chatlak

Aysenurrrrrrrr..bak simdi olmadi bu...biz seni de yarin aramizda gormek istiyoruz..tamam miiiii

ben chatlak aslılardaım nazlım benim kardeşimde tudemin sınavına giriyor ege ünide fen fak.sizde orda olucaksınız hehalde sabahtan görüşürüz cnm ararım ben seni hepücünüzü öptüm

ben chatlak aslılardaım nazlım benim kardeşimde tudemin sınavına giriyor ege ünide fen fak.sizde orda olucaksınız hehalde sabahtan görüşürüz cnm ararım ben seni hepücünüzü öptüm

Tamam canım telefonunu bekliyorum Emelle sabah nöbet tutucaz sınav kapılarının önünde naniknanik Şaka bir yana kızlarda en az Doğa kadar heyecanlıyım ben valla sanki öss sınavına girecek çocuk ama ilk büyük sınavı sanırım ondandır:eek:

güzel izmirin güzel hatunları sanırım bende gelemiyecem.senağlama tam belli değil ama sanırsam gelemiyecem .benim içinde bol bol kayıp eylenin.:sm_cool:hepinizi öpüyorummmmŞeniz özledim sizleri...

X