• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmir///35

ay ben girmeyeli 10 sayfa ilerlemişsiniz. ancak akşam fırsat bulabildim. iş güç, yemek derken şimdi zamanım olup oturabildim. baktım sayfalar uçup gitmiş.
bu arada rahatsız olanlara geçmiş olsun diyorum. eeee kızlar izmirde olupta neden buluşmuyoruz. hadi bir düşünün bakalım. havalarda fena değil. zaten hava pek engel sayılmaz. kapalı bir yerde buluşulacağımız için. mart ayında bir ayarlama yapalım mı.

ya ablacım bana uyarda ben evi taşıyabilirim ...nasıl haberdar olucam ...büyük ihtimalle tlfonum netim olmuycak ama ...

Kizlar hepinize iyi geceler ,güzel rüyalar,hayirli sabahlar diliyorum.Yarin görüsürüz insallah ,mutlu kalin saglikla kalin. kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile3

izmir üzerine

İlk kurşun anıtın inan şahane
Güzelliğine kimse bulamaz bahane
Bayraklı, Eşrefpaşa, Basmahane
Egenin incisi sensin ey İzmir

Taş surlu kadife kalen ayakta
Şehit kanı vardır bu bayrakta
Efemin naşıda bu toprakta

Atam ki yunanı denize sende döktü
Söyle Türkün bileğini kim büktü
Söyle dağlarına duman mı çöktü

Meryem ana koynunda yatıyor
Efes ki güzelliğine güzellik katıyor
Sende akşam güneşi farklı batıyor

Denizin ki pırıl pırıl parlıyor
Kaptanların konağına gemileri bağlıyor
Sularında balıkların çağlıyor

Fuarın ki dünyada yok bir eşi
Bu şehrin bir başkadır güneşi
Burada gör insanı, dostu, kardeşi

İzmir ki turistlere duraktır
Kışları ılıman, yazları ne de kuraktır
Verimlidir toprakları, ne de çoraktır

Seni görmeyen bu vatanı gezmemiştir
İzmirlim senden başkası şu yunanı ezmemiştir
Hangi ressam seni çizmemiştir

İzmirim ki şehitlerin yurdudur
Karşıyaka, kordonboyu aşıkların yoludur
Bu serdar da Allahın bir kuludur

günaydınlar iyi haftalar kuuşum allah kolaylık versin ne zaman taşınıyorsun firstlady iyi olur kararlaştırıp buluşabiliriz bana uyar güneşim şiirler çok güzel tşk sabah uyanmamıza yardımcı oldu

aaa cıkmıssın hemenn amaaa tamam bakkk ve bana haber ver kısss tamam mı =)

ben ıdare edıyom ıste nolsun

herkese selam ...mürgizinannesi yerim seni ben beklersinizi demi ,firstlady ablacım,bitoşum bilmiyorum dün akşam bakmaya gittik tam olarak bir iki gün içinde netlik kazancak ama büyük ihtimalle oluyo ben bayıldım eve ...bakalım artık ..özlemacar nasılsın.canım ...fatmahale ben duymadım ama allah büyüğünden korusun...ally de uğramamış buraya ..aylas zaten unuttun bizi ...güneş55 şiir çok güzel ellerinize sağlık ..

aaa celen35 unuturmuyum seni,deruş...senide öptüm....ya hatırlayamadığım arkadaşlarım kusuruma bakmayın oldumu herkesi öptüm ...

herkese selam ...mürgizinannesi yerim seni ben beklersinizi demi ,firstlady ablacım,bitoşum bilmiyorum dün akşam bakmaya gittik tam olarak bir iki gün içinde netlik kazancak ama büyük ihtimalle oluyo ben bayıldım eve ...bakalım artık ..özlemacar nasılsın.canım ...fatmahale ben duymadım ama allah büyüğünden korusun...ally de uğramamış buraya ..aylas zaten unuttun bizi ...güneş55 şiir çok güzel ellerinize sağlık ..

Kusum cok sevindim sonra tellesiriz okhihoyyythihoyyyt

Back