• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmir///35

Iyi geceler herkeze ,tatli rüyalar,geceniz rahat ve huzurlu olsun mutlu kalin .Öptüm bayyyykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kusum sanada iyi geceler ,mutlulugun ömür boyu olsun,kalbin hep neseyle dolsun .Öptüm hepinizi canimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

herkese selam ...mürgizinannesi yerim seni ben beklersinizi demi ,firstlady ablacım,bitoşum bilmiyorum dün akşam bakmaya gittik tam olarak bir iki gün içinde netlik kazancak ama büyük ihtimalle oluyo ben bayıldım eve ...bakalım artık ..özlemacar nasılsın.canım ...fatmahale ben duymadım ama allah büyüğünden korusun...ally de uğramamış buraya ..aylas zaten unuttun bizi ...güneş55 şiir çok güzel ellerinize sağlık ..

k.yakada mı buldun evi. merak ettim. ayrıca kaça. bornovada evler çok pahalıda ondan sordum. biz bayağı pahalı oturuyoruz. taşınmak gözümde büyüyor. yoksa bir dakika oturmam. aslında buralarda güzel ama k.yakayı seviyorum ben.:delphin:

herkese selam ...mürgizinannesi yerim seni ben beklersinizi demi ,firstlady ablacım,bitoşum bilmiyorum dün akşam bakmaya gittik tam olarak bir iki gün içinde netlik kazancak ama büyük ihtimalle oluyo ben bayıldım eve ...bakalım artık ..özlemacar nasılsın.canım ...fatmahale ben duymadım ama allah büyüğünden korusun...ally de uğramamış buraya ..aylas zaten unuttun bizi ...güneş55 şiir çok güzel ellerinize sağlık ..[/QU

Herkese günaydınn nasılsınız???umarım herkes iyidir kuşummm unuturmuyum cnm ya sizleri aşk olsun dün akşamda telde konuştuğumuz gibi saçlarımı kestirdiğim için kafayı yemiş durumdayım cnm saç bakımına takılıyom hatta ally'le paslaşıyoruz ordada ally canım sen nasılsın çok öptüm sizleri kendinize iyi bakın a.s.a.s.a.s.

kızlarr selammm gununuz guzel gecıyordur ınsallahhh...
kusum hayırlı olsun tasınma olayların varmısss kesınlestı mı bıze haber ver öptüümmm

özlemcim selam nasılsın ..bugün biraz sallandıkda sabahdan beri kızıda aldım parktı felan dışardaydım şimdi geldim ..evet kesinleşti ..yavaş yavaş kırılcakları özelleri felan topluyorum ...işte perdeleri felan yıkıycam ..birazdan ..

özlemcim selam nasılsın ..bugün biraz sallandıkda sabahdan beri kızıda aldım parktı felan dışardaydım şimdi geldim ..evet kesinleşti ..yavaş yavaş kırılcakları özelleri felan topluyorum ...işte perdeleri felan yıkıycam ..birazdan ..

sabah 7.30da burda da deprem oldu nası cok mu salladı canım orayıı

herkese selam ...mürgizinannesi yerim seni ben beklersinizi demi ,firstlady ablacım,bitoşum bilmiyorum dün akşam bakmaya gittik tam olarak bir iki gün içinde netlik kazancak ama büyük ihtimalle oluyo ben bayıldım eve ...bakalım artık ..özlemacar nasılsın.canım ...fatmahale ben duymadım ama allah büyüğünden korusun...ally de uğramamış buraya ..aylas zaten unuttun bizi ...güneş55 şiir çok güzel ellerinize sağlık ..[/QU

Herkese günaydınn nasılsınız???umarım herkes iyidir kuşummm unuturmuyum cnm ya sizleri aşk olsun dün akşamda telde konuştuğumuz gibi saçlarımı kestirdiğim için kafayı yemiş durumdayım cnm saç bakımına takılıyom hatta ally'le paslaşıyoruz ordada ally canım sen nasılsın çok öptüm sizleri kendinize iyi bakın a.s.a.s.a.s.

unutma zaten yırtarım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3şaka kankim kestirirsen böyle düşünürsün kara kara yaaa :oklava:güzelim saçların altından girdin üstünden çıktın ...neyse burayada uğra sıksık ally çok tatlı bir arkadaşımız biliyorum oda söyledi ...saç bakımında görüştüğünüzü ..a.s

iyiyim canım sağol sen nasılsın :1hug: bende geçenlerde saçımı ilk kestirdiğimde yadırgamıştım baya uzamıştı ama sonradan alıştım boydan çok kısaltmamıştım zaten sen kısa kestirdin galiba

unutma zaten yırtarım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3şaka kankim kestirirsen böyle düşünürsün kara kara yaaa :oklava:güzelim saçların altından girdin üstünden çıktın ...neyse burayada uğra sıksık ally çok tatlı bir arkadaşımız biliyorum oda söyledi ...saç bakımında görüştüğünüzü ..a.s

sağol hemşom o senin tatlılığın Şeniz bende fazla giremedim kaç gündür yoğundum sen napıyosun hemşom taşınıyomuşsun kolay gelsin yine karşıyakada mı oturcaksın

Back