• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmir///35

hihoyyytgünaydın kızlarhihoyyytbol keyifli, sağlıklı, mutlu, huzurlu,eylenceli ve hoşsohbetli birgündiliyorum herkezeeeekaydirigubbakcemile4:dance:a.s.:nazar:

ay bende geldim ama nasılsınız kızlar .fatmahale cim öptüm seni ,özlemacar nasılsın bu sabah dünkü rahatsızlığın tekrar ettimi ....bende size kocicşlerinile veya sevdiklerinizle geçirebileceğiniz güzel bir hafta sonu diliyorum ...

ay bende geldim ama nasılsınız kızlar .fatmahale cim öptüm seni ,özlemacar nasılsın bu sabah dünkü rahatsızlığın tekrar ettimi ....bende size kocicşlerinile veya sevdiklerinizle geçirebileceğiniz güzel bir hafta sonu diliyorum ...

nihayet canım hoşgeldin günaydınhihoyyytiyiz çok şükür seni sormalı:teytey:bende güzel bir gün geçirmenizi diliyorum,öpüyorum herkezi:1hug::1hug:

izmir86 sağol canım ben iyiyim hava bi açıyo bi kapıyo yağmazsa kızımı biraz dışarı çıkarayım dedim annem foçaya gidicek ..hem onu otobüse bindirelim hemde biraz takılırız öyle dedik ama ...yağcak gibi ..

yok canım allaha sukur ıyıyım baktım kımse yok ben de kahvaltımı edeyım rotalıgın ısını gucunu bıtıreyım barı dedım bır saatlıgıne cıktım o sırada sen gelmıssınnn vallaaa
selam güzel anneler nasılsınız neler yapıyorsunuz bugunhihoyyyt

selam izmir86aramıza hosgeldınnna.s.

kızlar yaaa bı saat sonra gelıyom dedım gercekten de tam actım bılgısayarı kapı caldı bızım ustu katta bı amcamız vefat ettı bır hafta once onun yedısını yapıyolarmıs cagırdılar yukarı cıktım ancak bıttı kuran okudular helva verdıler beni özlediniz mi anacıımmmkaydirigubbakcemile3

lemmm bittoşş yafrum nerdesııın bana fal bakıcaktınnn aglarım amaaaasenağlama

Güzelim bakacaktim fakat bu gün cok isim vardi,mutfak tezglarini yeni yaptik ,giremedim .Simdide misafirim var canim valla bos kalamadim söz bakacam,unutmadim görüsürüz .kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back