• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmir///35

ya tabi olurmu ..girmediğim zaman merak ediyorum ...ne yaptılar felan diye ..özlemacar hadi bakalım yeni eşyalara yeni eve yeni bir neşe daha katılıır inş .

amiin agzınızdan duysun Rabbım ınsallaaa ama benı fazla da umıtlendırmeyın ya hamıs degılsem sonuc negatıf cıakrsa cok uzulurum ama moda sokmayın benısenağlama

Sevgilisi olanin olmayanin Olup da YOK gibi olanin YOK da var gibi olanin Olmayip cOK istEYenin Oluyo da noluyo diyenin Oldugu icin cOK mutlu olanin Olmadigi icin cOK mutlu olanin Onsuz olamayanin Onunla hic olamayanin Herseye ragmen yureginde her daim aska yer olanin… Sevgililer Günü Kutlu Olsun

kız bitooş bunu sen yazmadınmı ....bu söze bayıldım aman ben senin her sözüne bayılıyom doğru valla kaydirigubbakcemile3ıyy yerim seni ben ...

ay bişey daha söylemessem çatlarım kocişim bana çook güzel bir çiçek getirmiş ..bayıldım ...onu çok seviyorum ...

Herkeze iyi mutlu saglikli geceler, Istekleriniz gercege dönüssün ,güzellikler sizinle olsun ,sabahlariniz hayirli olsun,mutlu kalin. Görüsürüz öptümkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hımmm gidiyon yani gidin bakalım hadi iyi geceler böyle sona kalan dona kalır hesabı oldu neyse yarın görüşürüz bitoşum kız öptüm seni kocaman ....

Back