• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmir///35

kuşuuuum tekrardan hayırlı olsun canım. bu arada sallanmışız. vallahi ben uyuyordum. hiç hissetmedim. demekki hafif sallanmışız. oda bana salıncakta yatıyormuşum gibi hissettirmiş olmalı. uykum pek ağır değildir ama duymadım.

özlemcim selam nasılsın ..bugün biraz sallandıkda sabahdan beri kızıda aldım parktı felan dışardaydım şimdi geldim ..evet kesinleşti ..yavaş yavaş kırılcakları özelleri felan topluyorum ...işte perdeleri felan yıkıycam ..birazdan ..

Hadi hayirlisi kusum,allah kolaylik versin ,görüsürüz.:sm_cool:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sağol bitoşum ben bugün pek giremedim girsemde kimse yoktu çıktım
...öptüm ablacım ..özlemacar,deruş,mürgizinannesi,aylas,ally celen35,güneş55 ,fatmahale,unuttuklarımda kusura bakmayın ama sizide çok seviyorum kızlar iyi geceler .

iyiyim canım sağol sen nasılsın :1hug: bende geçenlerde saçımı ilk kestirdiğimde yadırgamıştım baya uzamıştı ama sonradan alıştım boydan çok kısaltmamıştım zaten sen kısa kestirdin galiba

günaydın cnm nasılsın?? ya evet bana göre kısaldı omuzlarımda bakalım işte yaza kadar bari biraz uzasa işte görüş. cnm

günaydın izmirin güzelleri kuuşum hayırlısı olsun gittğin ev sana uğur getirsin içinde sağlıkla mutlulukla huzurla oturursun inş tabiki eşin ve kızınla

selam kızlar nasılsınız:uhm:
hepinize mutlu günler diliyorum
neşeniz bol olsunhihoyyytkaydirigubbakcemile2

Back