Izmir///35

merhaba bayanlar ben izmirli değilim istanbulda doğdum büyüdüm evlendim 2 senedir izmirde yaşıyorum ama gerçekten istanbula ailemi görmeye gittiğimde izmiri özlüyorum gerçekten sakin ve güzel bir şehir

slm bende izmir kirazlıyım.niye muhabbet ilerlememiş ya yok mu izmirli hanımlar muhabbet edelim.güzel izmirimin güzel bayanları nerdesiniz

ben de bir ay önce evlenip izmire yerleştim.kimseyi tanımıyorum burda ,çok can sıkıcı...

canım yaa gez dolaş bi sürü yer var gezerken bile arkadaş edinebilirsin insanları çok sıcaktır. bende izmir'den ankara'ya geldim burda kimsem yok:) çok sıkıcı anlıyorum seni

Son düzenleme:
hiç bir yeri bilmiyorum,hoş canım bir şey de yapmak istemiyor.pazartesi okul açılıyor,tek umudum o.belki iyi arkadaşlar vardır.

hiç bir yeri bilmiyorum,hoş canım bir şey de yapmak istemiyor.pazartesi okul açılıyor,tek umudum o.belki iyi arkadaşlar vardır.

inşallah canım iyi arkadaşların mutlaka olacaktır sıkılmaz canın okul başlayınca... nerde oturuyosun bilmiyorum ama izmir'i gezmek basittir ankara'dan sonra bana küçük bile gelmeye başladı çok sevimli bi şehirdir kordona gitsen hiç sıkıntın kalmaz mesela:)

Son düzenleme:
ben de bir ay önce evlenip izmire yerleştim.kimseyi tanımıyorum burda ,çok can sıkıcı...

Bende İzmirden Bursaya taşındığımda kimseyi tanımıyordum ,evimiz çarşıya çok yakın o yüzden sürekli çarşıya gidiyordum.Rüyalarımda devamlı olarak tası ,tarağı toplayıp İzmire geri döndüğümüzü görürdüm.Komşularım çok iyiydi ama ben yinede birden samimi olamıyordum,seneler geçti çok şükür çocuklarla vaktim geçiyordu ...sonra bir baktım ki herkes doğduğu değil doyduğu yerde .ne yapalım kader.,derkenn birde kızım üniversiteyi kazanıp İzmire gitmesin mi??şimdi onun özlemini çekiyoruz

merhabalaaaar....
izmirliler sıcak kanlıdır hani nerdeler, hele siz bizim maraş topiğimizi görün de heveslenin, hem buluşuyoruz hem koyu sohbet ohhh...
ben muğlalıyım ama tayinle izmiri düşünüyoruz önümüzdeki yaza, şimdiden arkadaş edineyim, tanıyayım dedim izmiri. ama kimsecikler yok (( umarım birileri uğrar da tanışırım....

tabi gel canım izmir e.. harika bi şehir huzur dolu emin ol maraş tan sıcak kanlıdır insanı

tabi gel canım izmir e.. harika bi şehir huzur dolu emin ol maraş tan sıcak kanlıdır insanı

çok sevindim bu kadar çabuk aktif olmasına topiğin :)
sıcak kanlı oldukalrı konusunda şüphem yok tabi... sonuçta ben de egeliyim, egenin sıcaklığı, anlayışı, yemek tarzı dahil hiç bi yere değişilmez.. burda sürekli et yiyen insanlarla olmaktan sıkıldım zaten :) en azından medeniyeti daha yerinde yaşamak istiyorum. güzel ilçeleri veya semtleri hakkında da bilgi alıcam ilerleyen zamanlarda, kendime güzel de bi okul bulursam süper olur, uzun süre yaşarız orda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…