Izmir///35

Diger sehir ve ilcelerde de katilmak icin izin almakla ilgili bir sey kopyaliyorum:

"izin için izlenecek yol;
1. etkinliğin yapılacagı alan , hangi ilçeye baglı ise oranın ilçe emniyet müdürlüğüne dilekce ile basvuru yapılacak - herhangi bir kişi.
2.ilçe emniyetten yazı kaymakamlıga gidiyor,
3.kaymakamlık uygun gördüğünde izni veriyor

yapılacak olan sadece bir ETKİNLİK ,herhangi bir siyasi parti yada STK ya ait degil.

grev-protesto-karşıt görüş içeren bir eylem olmadıgından ; izinde sorun yok,lütfen arkadaşlar,belirlenen şehirler için müracaat edecek gönüllü arkadaşlar arıyorum..."

kızlar bugün izmire gelicem.
burda havalar son derece sıcak olmakla birlikte şu anda ara ara yağmur atıyor.
aceba izmirde hava nasıl?
yağmur varmı
acil bilgi verirseniz sevinirim.

izmir izmir güzel izmir
Egenin incisi burnumda tütüyoooon çok özledim seni çok...boshayallersmile:gitme:

Selam Kızlar, aranıza yeni katıldım bende doğma büyüme İzmir'liyim. Bayanların yaşı söylenmez ama bizbize oldugumuza göre 34 yaşında bir işkadınıyım :) Herkese merhabalar.

İzmir'in kızları bir elinde de cımbızları
Dişidir, anadır, efedir gidinin tatlı huysuzları
Çıktılarmıydı ipek çoraplarla kordon boyuna
Savaşta da, aşkta da esaslıdır kadın duruşları

Hiçbir topuk tıkırtısı bu kadar
Davetkar çalamaz
Bir göz vuruşuyla yerle bir eder
Böyle bir şey olamaz

Körfezin yakamozu, yıldızı,
Keskin tuzu tadında
Parfümü meltem
Yasemenler açar balkonunda

İzmir’in kızları
Korku yok kitabında
Çal bre bir harman dalı,
Delikanlı makamında

İzmir’in kızları
Ayıptır söylemesi laf aramızda
Sevişe sevişe de ölür,
Dövüşe dövüşe de icabında
Baba sen de ne biçim takardın
Kısacık eteklerime benim
Merdiven altında
Dizimden belime kıvırıverirdim

Balkona çıkar makber okurdum
Köprü inlerdi
Öyle sert sert bakardın ki
Ay! zor yetişirdim

Baba sen anasına bakıp da
Kızını almayacaktın
Küfürlerine anneannemin
Öyle gülmeyecektin

Daha görür görmez
Cigarasını tellerdirdiğini
Şehriban Hanım’ın
Su yeşili gözlerine dalmayacaktın

İzmir’in kızları çırasını yakar adamın

diye anlatmıs Sezencıgım herseyı :)))))

esmass seni şimdiden tebrik ederim,aramıza hoşgeldin..
Bende İzmirliyim ve İzmirde yaşıyorum,bebişimi büyütüyorum:)

merhaba izmirli hanımlar. bende doğma büyüme izmirliyim, tayin nedeniyle bir süre il il gezdim ama sonunda memleketime dönebildim.

Merhaba arkadaşlar. Yarın İzmirde olacağım. İlk defa gideceğim bir işimi halletmek için. Daha sonra akşam tekrar İstanbul a döneceğim. Acaba nereleri gezsem? Tek olacağım için biraz bilgi istiyorum sizlerden. Havaalanına en yakın nereler var? Alışveriş için uygun yerler nereler? İzmirde kıyafetlerin uygun olduğunu da söylemişti bir arkadaş. Bana biraz bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

izmir izmir güzel izmir . En kalabalıklarında yanlızlığı , en neşesinde hüznü barındıran izmir . Seni seviyorum ekmek gibi su gibi derya hani öyle işte. kimi zaman yavanlığından şikayet etsemde her kaçış isteğimde daha aşık oluyorum sana.

aaaah ah resimleri görünce yine bir tuhaf oldum,bende ta dededen izmir alsancaklıyım arkadaşlar,adanaya gelin geldim 10 ay oldu,nasılda özlüyorum..

X