Izmir///35

çok sevindim bu kadar çabuk aktif olmasına topiğin :)
sıcak kanlı oldukalrı konusunda şüphem yok tabi... sonuçta ben de egeliyim, egenin sıcaklığı, anlayışı, yemek tarzı dahil hiç bi yere değişilmez.. burda sürekli et yiyen insanlarla olmaktan sıkıldım zaten :) en azından medeniyeti daha yerinde yaşamak istiyorum. güzel ilçeleri veya semtleri hakkında da bilgi alıcam ilerleyen zamanlarda, kendime güzel de bi okul bulursam süper olur, uzun süre yaşarız orda :)

meslektaş mıyız yoksa :) öğretmenseniz okullar ve ilçeler hakkında bilgi almak isterseniz yardımcı olurum :KK66:

meslektaş mıyız yoksa :) öğretmenseniz okullar ve ilçeler hakkında bilgi almak isterseniz yardımcı olurum :KK66:
ayy eveeet öğretmenim :) branşın nedir senin ? ben ingilizce, valla süper olur bilgi almak, ben burda merkez okuldayım şu an, kenar mahalle, öğrenci maddi ve manevi olarak iyi durumda değil.sınıflar kalabalık -30 ve 50 arası,genellikle 45-ama yine de öğretmene saygının olduğu bi yer. izmir nasıl bilemiyorum ama istediğim ilçe veya kasaba okulu olabilir, merkezdeki fazla okul işlerinden bıktım, ve fazla sınıflardan bıktım, şirin ve sakin, güzel bi okul isterim. :) erken henüz aslında,yaza tayin olucak, o da eşimin kararı değişmezse :))) şöyle kabataslak izmirle ilgili bilgi alabilirim zahmet olmazsa :KK6:

selam bayanlar bende izmirliyim tam35 :KK52:

merhaba :KK3:

ayy eveeet öğretmenim :) branşın nedir senin ? ben ingilizce, valla süper olur bilgi almak, ben burda merkez okuldayım şu an, kenar mahalle, öğrenci maddi ve manevi olarak iyi durumda değil.sınıflar kalabalık -30 ve 50 arası,genellikle 45-ama yine de öğretmene saygının olduğu bi yer. izmir nasıl bilemiyorum ama istediğim ilçe veya kasaba okulu olabilir, merkezdeki fazla okul işlerinden bıktım, ve fazla sınıflardan bıktım, şirin ve sakin, güzel bi okul isterim. :) erken henüz aslında,yaza tayin olucak, o da eşimin kararı değişmezse :))) şöyle kabataslak izmirle ilgili bilgi alabilirim zahmet olmazsa :KK6:

ben kimya öğretmeniyim canım. izmir merkezde bi eml de çalışıyorum. bizim de sınıf mevcutları 45 civarında. anadolu bölümünde daha az 35 ortalama. öğrenci profili oldukça düşük maalesef. ama saygıyla ilgili bi problemimiz yok. öğretmene değer elbette veriliyor. bazı veliler çok ilgili bazıları hiç değil. ilköğretimde misin ortaöğretimde mi bilmiyorum canım ama sanırım sizin branşta lise daha rahattır.. izmir e gelince çok güzel bi şehir, tartışmasız :) ben burda doğdum büyüdüm eş durumundan gidicem diye üzülüyorum :) alsancak, karşıyaka, bornova, bostanlı bunlar daha iyi semtleri. insanları yardımcıdır çabuk alışırsın arkadaş edinirsin merak etme. zaten okuldan bile bi sürü arkadaşın olur. bunun dışında öğrenmek istediğin bişey olursa yaz bana yardımcı olurum :KK66:

ben kimya öğretmeniyim canım. izmir merkezde bi eml de çalışıyorum. bizim de sınıf mevcutları 45 civarında. anadolu bölümünde daha az 35 ortalama. öğrenci profili oldukça düşük maalesef. ama saygıyla ilgili bi problemimiz yok. öğretmene değer elbette veriliyor. bazı veliler çok ilgili bazıları hiç değil. ilköğretimde misin ortaöğretimde mi bilmiyorum canım ama sanırım sizin branşta lise daha rahattır.. izmir e gelince çok güzel bi şehir, tartışmasız :) ben burda doğdum büyüdüm eş durumundan gidicem diye üzülüyorum :) alsancak, karşıyaka, bornova, bostanlı bunlar daha iyi semtleri. insanları yardımcıdır çabuk alışırsın arkadaş edinirsin merak etme. zaten okuldan bile bi sürü arkadaşın olur. bunun dışında öğrenmek istediğin bişey olursa yaz bana yardımcı olurum :KK66:

ilköğretimdeyim, 6 ve 8lere giriyorum burda. ilköğretimden vazgeçeceğimi sanmıyorum çünkü çok genç görünüyorum, yeni tanışanlar liseye gittiğimi falan sanıyorlar, 84 doğumluyum aslında. çpl de çalışmışlığım var, muğlada kendi ilçemizde, ama muğla ufak bi yer, sınıflarımız 8-16 arası değişiyordu çoook rahattı tabi. özel sınıf gibiydi :)
eşin ne iş yapıyor peki? nereye gitmeyi düşünüyorsunuz? izmirli biri için çok zor olur herhalde, ben bile muğladan sonra maraşın ilçesinin köyüne düştüm, burası türkiye mi dedim, 30 puan alıyordum o köyde :)
burdaki okulumda genelde gençler var, arkadaş ortamı harika, batıda sanki yaş ortalaması fazladır gibi geliyor. ama sıcakkanlıyımdır ben, karşımdakiler sıcak olduktan sonra :)çok sağol canım, zahmet oldu, ev fiyatlarına da baktık da şöyle bi netten, bornova zirve yapmış durumda :) ev almayı düşünüyorduk ama çok zor olucak gibi, çok pahalı :KK43:(( güzelyalı diye bi yeri de var sanırım, orası da pahalıydı ama güzel evler vardı...

Son düzenleme:

merhaba :KK3:

Merhaba :KK9:

Ben adalet meslek lisesine gidiyorum bornovada :KK17:

Merhaba :KK9:

Ben adalet meslek lisesine gidiyorum bornovada :KK17:

hmm güzel, benim sevdiğim bi öğrencim de adalet lisesine gitti bu yıl, bi bilgim yok bu liselerle ilgili ama gözde liseler arasında oldukları söyleniyor, geleceğin için iyi olur inşallah canım :)))

Son düzenleme:
hmm güzel, benim sevdiğim bi öğrencim de adalet lisesine gitti bu yıl, bi bilgim yok bu liselerle ilgili ama gözde liseler arasında oldukları söyleniyor, geleceğin için iyi olur inşallah canım :)))

izmirdeki adalet meslek lisesi mi?

zaten türkiyede o kadar fazla yok 15 tane falan var

amin ablacım inşallah hayırlı olur son senem :KK31:

izmirdeki adalet meslek lisesi mi?

zaten türkiyede o kadar fazla yok 15 tane falan var

amin ablacım inşallah hayırlı olur son senem :KK31:

izmir değil,antep sanırım. bize antep yakın. inşallah diyelim :) izmirin neresinde oturuyorsunuz,nasıl oturduğunuz yer ?

ben izmirin şirinyer işçievlerinde oturuyorum

oturduğum yer güzel

genelde müstakil evler var

tabi şimdi o evler yıkılıp yerine apartman yapılıyor orası ayrı :KK1:

hıı :KK1: müstakil ev güzel olur,bahçesi falan oh mis gibi, ekersin dikersin bahçesini,çiçekler ağaçlar :) çok severim...

Merhaba tüm dostlara... Bizide aranıza alırsanız çok mutlu oluruz, mutlu olduğumuz yere mutluluk saçarız. Sevgilerle...

Eklentiler

• $banner.JPG
    $banner.JPG
    102,8 KB · Görüntüleme: 82
Merhaba tüm dostlara... Bizide aranıza alırsanız çok mutlu oluruz, mutlu olduğumuz yere mutluluk saçarız. Sevgilerle...

merhaba:KK3: sizi anladım da diğer kişi kim:44: bebiş mi var yoksa :KK52:
ben izmirli değilim bu arada, tayinle gideriz belki diye şimdiden arkadaş edinmek istedim :)

selam kızlar yarın izmire gelicem de bavulumu hazırlıcam bu akşam hava durumuna baktım ama yinede hava ne giymeye müsait merak ediyorum mont ,deri ceket arasında kararsız kaldım üşür müyüm naparım bilemedim:KK12::KK53:

memleketimi çok özledim 11 yılldır yaban ellerede İzmir'e hasret sevdiklerime hasret yaşayıp gidiyorum

X