Izmir///35

iyi geceler bayanlar uyudunuz herhalde bense yeni isimden geldim,kosturmaktan bittim tukendim canimda bir gevrek istiyor mis gibi ohhh olsada yesek cokacimcoook

dun gece "bir bulut olsam"dizisini izledim bazi yerleri izmirde cekilmisti.nasil ozlemisim oralari icime ceke ceke izledim izmirimi,,:asigim:

baharcım ne zamandır izmirden uzaksın. izmir özlenmez mi.
izmirde biz hissetmedik canım. iyikide hissetmemişim.
bundan önce 5.9 luk depremi yaşamıştım. o an aklıma geldikçe uykularım kaçıyor.
allahım o neydi öyle. hala tavana bakıyorum.
avizeler ne kötü sallanmıştı. allahım o korkuyu unutamıyorum.
kimse böyle korku yaşamasın.

sevgili firstlady temmuz ortasindan agustosun ortasina kadar izmirdeydim,geleli cok olmadi ama oralari izmiri hep ozluyorum

biliyormusunuz 8 yil oncesine kadar ilk once istanbula inerdik (esimin annesi orada oturuyor) birkac gun onu gorur sonra izmire gecerdik,ucaktan inince normal biryer gibi gelirdi istanbul bana,sonra direk izmire gitmeye basladik,Allahim o ilk sefer direk izmire ucusu hic unutamiyorum ucagin kapisi acildi mis gibi bir izmir havasi sicak ve kuru....ucaktan piste iniyorsunuz,egilip pisti opmemek icin zor tuttum kendimi,yavas yavas sindire sindire yurumustum kimlik kontrolune,ne yapayim cok seviyorum izmiri:asigim:

canım bende ailemi ziyarete ankaraya gidince orada fazla kalamıyorum. izmirimizi sayıklayıp duruyorum. izmirimizin büyüleyici bir çekimi var. alsancakta veya karşıyakada denize karşı çayımızı yudumlamak gibi bir zevk düşünemiyorum.
canım arkadaşlar genelde mizah-görsel paylaşım bölümündeki geyik sohbetlerinde izmir bölümü var. genelde orada oluyorlar. ben arada buraya gelende var mı diye uğruyorum. hatta orada 3 tane izmirle ilgili topiklerimiz var. sende gel. senin gibi gurbetçi arkadaşlarımızda bulunuyor. orada bulursun bütün izmir aşıklarını.opuyorumnanaktan

buradayim firstlady birkac gundur nete giremedim isim dolayisiyla simdi kizlardan firsat bulup takilayim dedim,o bolumleri gezmistim ama burasi ilk goz agrim burayi birakamiyorum,dur bir bakayim oteki tarafa hadi gorusuruz canimopuyorumnanaktan

canım ben arada murgizinannesini görüyorum. o da bu ara galiba çok yoğun. nete giremiyor sanırım.
evet burası bizim göz ağrımız. fakat geyikte daha rahat sohbet edildiği için orayı tercih ediyorlar.
bende çoğu zaman topiğimizi çok gerilerden buraya taşıdım güzelim. yinede arada uğramakta fayda var.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…