Izmir///35

slm kıslar..kusum tebrik ederim canım seni..

bu arada bu foruma da yazayım..izmirde kadın doğum dr u olarak önereceğiniz dr var mı ve hastane?

teşekkür ederim ..öpyorum herkesi

heyyytt ben geldim yine. her gelişimde buranın gerilerde kalışını görmek beni çok üzüyor. opuyorumnanaktan

kızlar arada burayada uğrayın ya. en azından bir selam verip gidin. bunada razıyım.opuyorumnanaktan

Yaşasın bu topiği yeni keşfettim.Doğma büyüme ızmirliyim..
Çok şanslıyım dünyanın en mükemmel şehrinde yaşıyoruz arkadaşlar.
Herşeyine kurban olayım bu şehrin..hihoyyyt

ay buraya ne zamandır uğramamıştım. istanbulizmir, sea.1013 hoşgeldiniz canlarım. arkadaşlar genelde geyikteki izmirde oluyorlar. buraya not bırakmak için geliyorlar. sizleride oraya bekleriz.opuyorumnanaktan

meraba kızlar bende izmirliyimm... izmiri cok seviyorumm yerimseniben ama bir ay sonra eşimin tayini var inşaalhh izmirde kalırız.. gidersek cok üzülürümm çok özlerim izmiriimiii

meraba kızlar bende izmirliyimm... izmiri cok seviyorumm yerimseniben ama bir ay sonra eşimin tayini var inşaalhh izmirde kalırız.. gidersek cok üzülürümm çok özlerim izmiriimiii

ay izmir özlenmez mi canım. ben ankaraya anneme gidince izmiri sayıklayıp hemen dönüyorum.opuyorumnanaktan

4 senedir esimin isi nedeniyle izmitteyim 4 senem zaten cok sancılı gecti.Dogru duzgun akadas ve cevre edinemedim Anca bir iki tanıdık edinmeye baslamısken simdide izmire gitme olayı gündeme geldi.Esim bir suredir iş arıyordu.Nihayet bekledigi sey oldu is iyice ciddilesti ve ikinci gorusmeye cagrıldı.Eger olursa izmire tasınıcaz.Ve ben cok korkmaya basladım acıkcası.Burda suan samimi olarak gorustgum tek bir arkadasım var.Oraya gidince herseye yeniden baslamam gerekecek.Üstelik ordada hickimseyi tanımıyor olucam.Offf vallah icim simiden daralmaya basladı. Konustugum birkac kisiizmir guzeldir alısırsın insanları sıcaktır hem komsulukta var burdaki gibi degil uyum saglarsın seversin dediler. Ama ben o kadar kolay olacagını sanmıyoum ozellikle izmirde oturan yada baska sehirlerden izmire tasınanlar ne diyor bu konuda cok merak ediyorum kızlar

ebruli1979 canım bende izmire başka şehirden geldim. çok kısa sürede çevrem oldu. en başta tedirgindim senin gibi. fakat memuriyet hayatından bu tür tayinlere alışıktım.
emekli olup izmire yerleşeceğimi hiç düşünemiyordum. tedirgin bir şekilde geldim. ilk sene koşturmalar yüzünden kimselerle tanışamadım. sonra yakın komşularım oldu. ama 2 senedir kk sayesinde çok arkadaşım oldu.
buluşmalarda onlarla tanıştım. bazı arkadaşlarımla daha sık görüşür olduk. hatta ilk buluşmaya çok tedirgin gitmiştim. bir anda kırk yıllık arkadaşlarımmış gibi olduk. 6 senedir burada yaşıyorum ve izmirden ayrılmayı hiç düşünmüyorum.

merhaba izmirliler,egenin incisi izmir nasil bakalim,off gene burnumda tutmeye basladi izmirim, :a015: palmiyelerle suslu kentim benim,,

iyi geceler izmir seni cokkkk seviyorum ve ozluyorum
izmirde yasayan bayanlar izmirin kiymetini bilin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…