Izmir///35

evet firstlady bende ille herzaman once buraya gelirim izmiri yukarilara tasimak icin ne yapayim altlarda gormeye dayanamiyorum:eek:lmaz:

baharım merhaba canım. bir arkadaşa burada rastlamayalı çok olmuştu. çok seviniyorum uğramana. bende hergün illere uğramadan edemiyorum. buralarda da çok güzel arkadaşlıklar oluyor. bizim eskiden öyleydi. inşallah ilerde uğrayanlar artar. opuyorumnanaktan

Mrb bende istanbulluyum ama evlendim izmire yerleştim 4 ay oldu. Henüz şehrin güzelliğini pek farkedemedim kimsem olmadığı için çok sıkıcı geliyor bana umarım bende güzellikleri farkederim kısa sürede.

nese35 canım senide buluşmalarımıza bekleriz güzelim. böylece arkadaş çevren genişler. izmirimizi tanımış olursun. izmir buluşmalarımız çok sıcak oluyor. buluşma haberleri var.oraya bakarsan anlarsın.opuyorumnanaktan

elfeda canım yazın bazı arkadaşlarımız oraya geliyor. belki bu şekilde tanışırsınız umarım. alt kısımda mizah ve görsel paylaşım bölümü var. orada geyik sohbeti kısmına tıkla. izmirle ilgili sohbet topiklerimiz var. belki bir foçalı arkadaşa rastlarsın.

bosnakguzeli hoşgeldin canım.
nursevde hangi fotolar seni ağlattı, kıyamam.
kendinize iyi bakın. opuyorumnanaktan

bosnakguzeli hoşgeldin canım.
nursevde hangi fotolar seni ağlattı, kıyamam.
kendinize iyi bakın. opuyorumnanaktan

en baştaki izmir fotoları... özledim heralde memleketimi, çok dokundu..
hep istanbula kıyasla izmir küçük geliyor, hem de dehşet sıcak ama memleket işte..
bühüüüüüüüüüü :gitme:

bende ağladım vallaha resimlere bakınca çoookkk özledimm izmiriii çok,5 sene daha kalıcazz istanbulda vee hiç alışamadım bu şehre:KK43:(

izmir özlenmez mi. ben bir başka şehire gidince burayı çok özlüyorum.
olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

X