Izmir///35

buluşmaya az kaldı kızlar. bu cuma artık kavuşacağız umarım. ben buluşmayı iple çekiyorum. azıcık stres atacam.

ben bakıyorumda topiğimizi iyi boşlamışız. gerilere gitmiş yine. güzel izmirin güzel hanımları nerelerdesiniz.

iyi geceler ..öptüm herkesi ...bu arada ben yemekteyiz programından nefret ediyorum ama izmirde olduğu için izledim dün burda karşıyakadaydı ..izledinizmi ..

iyi geceler ..öptüm herkesi ...bu arada ben yemekteyiz programından nefret ediyorum ama izmirde olduğu için izledim dün burda karşıyakadaydı ..izledinizmi ..

canım bende izlemiyorum yemekteyizide ,izmir diye biraz izledim ,karşıyakamıydı orası ben gümüldür diye biliyom

iiiiiiiyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiii ggggggggggeeeeeeeeeeeeeeccccccccccccccceeeeeeeeeeeellllleeeeeeerrrrrrrrr

sanada ablacım iyi geceler ..first lady iyigeceler ablam sanada hep bakıyorum ama hep selam deyip çıkmakta artık tuhaf geliyo ...ondan bakıp çıkıyorum sadece ..

bugün çok güzeldi. şimdi yorgunluktan bitmiş vaziyetteyim. artık uykuyu hak ettim. hepinizi seviyorum. iyi geceler herkese.:teytey:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…