Izmir///35

bitoşum sanada hayırlı pazarlar. bugün kimseler uğramaz sanırım. hava çok güzeldi. ben bile eve zor girdim. bugün ayrıca oy kullanma görevini yapmaya gittik. şimdi eve döndüm. az sonrada parka gitmeyi planlıyorum. sonra tv başına geçip sonuçları bekleyeceğim.

canim zaten kimse ugramiyor ,güzel izmirim benim,hayirlisi olsun milletimiz icin görüsürüz canim iyi geceler

ıZMıR’ı SEVMEK ıZMıR GıBı

Sevmek ızmir’i ızmir gibi

ızmirli olmak ayrıcalıktır
Sevdalanmak bu kente
ızmirli olmak(lık)tır.

Dört mevsimi yeşil güneşli
Yer ve gök buluşur gecelerinde
Konak sessizliğe bürünür de

Körfez renklerle konuşur

ımbat serinliğidir okşayan alnını
Meltem öpücüğü değince yanaklarına

Tebessüm çiçeklenir gözlerinde...

Sevmek ızmir’i ızmir gibi
ızmirli olmak ayrıcalıktır

Sevdalanmak bu güzel kente
ızmirli olma(lık)tır...

Sen yoksun*

sensızlıĞın sabahındayım Şımdı
her yer sensız
her yer karanlık
sankı hıÇ gÜn doĞmamıŞ Üzerıme
hıÇ doĞmamıŞ gÜneŞ

yÜreĞım suskun
yÜreĞım Çaresız aĞlıyor bendekı sensızlıĞe
senden gerıye hasretler kalıyor
sonu kalmayan hÜlyalar
bır tÜrlÜ bıtmeyen gece
bır tÜrlÜ bıtmeyen yol
hep gÜn batımları
hep karanlıklar
bır boŞluk var yÜreĞımde sen yoksun dıye...

Son düzenleme:
güneşçim hayırdır güzelim. canın mı sıkkın.
şiirlerin güzel. en son yazdığın acık hüzünlü.

gece sabahladım resmen. dünde tv ye yapışıp kaldım. bugün evde iş çok ve ben burdayım.

ben dün kardeşimle sahilde yürüdük piere gittik kemeraltını gezdik eve geldim yemek yaptım yedik bir yattım o yatış,saat 9 da o kadar yorulmuşumki her ağrımış , sabah 8 buçukta kalktım kahvaltım ve burdayım 9 beri,işler duruyor buğün enerjik hissediyom kendimi acaba şöle bi şirinyere uzansammı, diye düşünüyorum bakalım.....

[Bbebek yarışmasına katıldım torunlarımın resmini yolladım yardım melekleri kk linki,oylarınızı bekliyorum , duyurulur :ecrin_bebek::CüvCüv:kaydirigubbakcemile3[/B]

selam kıslar ben geldim ,bi uğrayım dedim...ev temizliğiyle uğraşıyorum ;( taşınıyorum...öpüyorum herkesi

[Bbebek yarışmasına katıldım torunlarımın resmini yolladım yardım melekleri kk linki,oylarınızı bekliyorum , duyurulur :ecrin_bebek::CüvCüv:kaydirigubbakcemile3[/B]

oh iyi yapmissin canim valla,torunlarin icinde oylama yaptim hayirli olsun tatlislarakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…