Izmir///35

slm hemşerilerim yeni keşfettim burayı aranıza yeni katılıyorum ilk sayfayı okudum çok duygulandım

canım buraya arada uğruyoruz bizler. genelde mizah + görsel paylaşımda; geyik sohbetlerinde, izmir topiğinde oluyoruz. arada buraya uğruyoruz. çoğunlukla oradayız.a.s.

canım buraya arada uğruyoruz bizler. genelde mizah + görsel paylaşımda; geyik sohbetlerinde, izmir topiğinde oluyoruz. arada buraya uğruyoruz. çoğunlukla oradayız.a.s.

tünaydınn benim güzel hemşerilerim
tamam firstladycim teşekkür ederim bende bazen oraya uğruyorum orada sohbet arkadaşlık süperr

günaydın izmirim. bugün güzel ve güneşli bir gün. hepinizede hayırlı cumalar. inşallah huzurlu bir gün geçiririz.

selam izmirimin güzelleri ..hepninizi çoookk öptüm bugün su gibi duru bi hava var ..yaşasın yaz geliyo galiba artık ..

aylas gülüm sanada merhaba. buluşmada pek yanyana oturup konuşamadık. nasılsın güzelim.

slmm iyi geceler first lady ablacım evet ya yan yana oturamadık konuşamadık biraz uzak kalsakda pozitif ve çok şeker biri olarak gördüm ben seni inş. bi dahaki görüşmeye katılabilirim ve dahayakın oluruz bu arada ben iyiyim aynı işe git gel sende iyisindir inş. çok öptümmm ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN öpt.ellerinden a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Tüm annelerin ve anne olacak adayların anneler günü kutlu olsuna.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

slmm iyi geceler first lady ablacım evet ya yan yana oturamadık konuşamadık biraz uzak kalsakda pozitif ve çok şeker biri olarak gördüm ben seni inş. bi dahaki görüşmeye katılabilirim ve dahayakın oluruz bu arada ben iyiyim aynı işe git gel sende iyisindir inş. çok öptümmm ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN öpt.ellerinden a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

inşallah bende buluşmaya yetişirim. zira ankarada olacağım uzun süre. kızımın tüp bebek olayı var. hayırlısıyla müjdeli haberlerle dönerim inşallah. eğer gelemezsemde tüm kalbim sizlerle. bunu bilin.
bende tüm annelerin ve geleceğin anne adaylarının anneler gününü kutlarım.:ecrin_bebek::1hug:a.s.

X