Izmir///35

Temel ava çıkmış, eli boş dönmemek için kasaptan bir tavşan almış. Fadime,
- Ha pu netur, soyulmuş tavşanı nasıl avlaysun?
- Sevişirken yakaladum, giyinmeye firsatu olmadu vurdimm onuuu.....

Sarisin bomba partinin en önemli kisisi oluverdi birden.
Hemen tüm erkekler etrafina toplaniverdiler. Kösede bir kadin kocasinin kulagina fisildadi:
"Anlamiyorum, erkekler onda ne buluyorlar?"
"Ben de..." dedi adam. "Gidip bir yakindan bakayim."

Temel ava çıkmış, eli boş dönmemek için kasaptan bir tavşan almış. Fadime,
- Ha pu netur, soyulmuş tavşanı nasıl avlaysun?
- Sevişirken yakaladum, giyinmeye firsatu olmadu vurdimm onuuu.....

beni güldürdün allahta seni güldürsün canim:roflol::roflol:

ben gelebildim nihayet kızlar. facebookta kk bayağı çoğalmışız. yalnız nickler olmayınca kim kimdir zorlanıyorum. eh yaş ileri beni normal karşılarsınız. izmirden çok azız. hadi kızlar sizde üye olun. buluşma haberlerinde bulacaksınız. bu arada cumanızda mubarek olsun. beni ekleyin facebookta.

herkese iyi akşamlar ve iyi hafta sonları..

Doğma büyüme izmirliyim ve Yaklaşık 6 senedir izmirimden ayrıyım gerçi uzak değilim ama yine de ıZMıR gibisi yok. sık sık gidiyorum ve eşime en sık söylediğim şey ' izmir bana farklı bir enerji veriyor. insanlar mağazalar caddeler ışıklar , ben kesinlikle burda yaşamalıyım.' umarım ki en kısa zamanda bi daha hiç ayrılmamak üzere gidebilirim ızmirime.

merhabalar canim öncelikle hos geldina.s.izmir bir baska bende izmirliyim almanyada yasiyorum, insallah gidersin canim izmir gibisi yok :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…