- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
Lyannanın yorumlarından sonra fikrim değişti o detayı bilmiyordumSiz adam aldatmamış dediniz kaç kere ona yazdım
Nişanlısı açısından adamı savunmuyorum ben zaten. Nişanlısını aldatmış orası öyle.
Adam konu sahibi açısından haklı diyorum sadece. Nişanlanacağını bildiği halde gelen konu sahibine bir şey borçlu değil adam.
Lyannanın yorumlarından sonra fikrim değişti o detayı bilmiyordum
Öpüşürken kocasını boşaltamayan da kendine kadınım demesin bir zahmetBenim kocam öpüşürken boşalmadı hiç niye iftira atıyorsun canım kocama?
Yaaa bak anlamadığınız şu tabı kı sayarız burda herkes aynı fıkırdeSizin nişanlınız nişandan 3 gün önce başka biriyle görüşse kendinizi aldatılmadım mı sayacaksınız?
Sekse zorlamak mı .Senın kalbın çok kotu .Gercekten. Kötüsün.Bakın az önce arkadaş yazdı. Konu sahibi Ocak ayından beri nişanlanacagını bilip yiyişmeye gidiyormuş. Kadının düşmanı kadın kesinlikle hak veriyorum su an size. Baskasıyla olan bir adamı sekse zorlamak.... neyse bayramlık agzımız acılmasın
Bacım adam aldattı okey. Konu sahibi ne yaptı peki? İkinci kadın olmayı göze aldı. Muhtemelen kafalarım dedi sözlü olan adamla oynaştı. Eeeee burda tek masum karşı taraftaki gariban kadınyani aldattığı ayan beyan 3 günde nişanlanmak biraz ütopik
Öpüşürken kocasını boşaltamayan da kendine kadınım demesin bir zahmet
Ben gözlerimi bir pörtletiyorum sadece bakışımla ortalık yerle yeksan.Artık nasıl ateş saçıyorsa kadın, adam dayanamıyor. Ay inşallah nişanlısı ateşli değildir.
Belkide böyle şeyler hiç yaşanmadı konu sahibinin canı sıkıldı hikaye yazdı.Bunu bilemeyiz,ben yazılanların gerçek olduğunu varsayarak konuşuyorum.Bir insanla 3 gün sonra nişanlanacağı belli olan kişi başka biriyle öpüşüyorsa bence bu aldatmadır.Sizce değilse bunu bilemem o sizin bakış açınız.Yok adam gayet kurtulamayan adam. Üstüne iftira atılıyor yattı diye yatma yok. Genç bekar erkek isterse 10 kadını sıraya dizer öper seks yapar (ki konu sahibi ile yatmamış). Belki gerçekten 3 gün içinde karar verildi. Belki konu sahibi 3 gün diye sallıyor? Benim kuzenim 2 günde nişanlandı ortada hiçbir şey yokken. Adam piç olsa nişanlı olup yine gelir yatar kalkar öperdi. Ama adam topukluyor topukluyor kurtulamıyor. Bekarken öpüştüğüm her erkek peşime takılırsa ohooo
Sekse zorlamak mı .Senın kalbın çok kotu .Gercekten. Kötüsün.
Bacım adam aldattı okey. Konu sahibi ne yaptı peki? İkinci kadın olmayı göze aldı. Muhtemelen kafalarım dedi sözlü olan adamla oynaştı. Eeeee burda tek masum karşı taraftaki gariban kadın
Benımle gorustukden sonra resım attı dedıgım o zamandı işte .Daha sonra kızı bulup yazdım.Bu nasıl bır dedektıflık?Yalancı konumuna dusuyorum.Yaaa bak anlamadığınız şu tabı kı sayarız burda herkes aynı fıkırdeAma bakın arkadaş alıntı yaptı bır yerde ne demiş 7 ay önceden bılıyormuş 3 gun falanda yok ortada Adam demış sevmıyorum demiş istemiyorum ilerde babamın arkadaşının kızıyla görücü usulü evlenicem demiş dimi. Boşanınca konu sahıbı dırek adama yazmış etmış koz daha ortada yok bakın adam yıne aynı şeylerı dıyor sız böyle bır adamla görüşür müsünüz? Hadi görüştü nişanlandı bıle bıle görüşür müsünüz? Masumum der mısınız? Acımıyorum bula bula onu mu bulmuş bende onu kullandım zevk aldım dıyıp zaten nişanlanıp evlenceği belli bır adam var ıken ortada neyın davasını görüyor onu çözemiyoruz. Sız cınsel ilişki yaşamadığınız bır ınsanla reddettığı halde hemde bır kadına benım koynumdan çıktı geldi diye çirkin cümleler kurar mısınız? Kadın zaten hırsı ıcın yapmış kendıde söylüyor üzülmüyorum o kıza dıyor başka ınsan normal bır mesaj atar böyle hareketlerde bulunmaz
Laf anlatmakla uğraşmayacağım. Aynen.Belkide böyle şeyler hiç yaşanmadı konu sahibinin canı sıkıldı hikaye yazdı.Bunu bilemeyiz,ben yazılanların gerçek olduğunu varsayarak konuşuyorum.Bir insanla 3 gün sonra nişanlanacağı belli olan kişi başka biriyle öpüşüyorsa bence bu aldatmadır.Sizce değilse bunu bilemem o sizin bakış açınız.
Ben detayları bilmiyordum. Adam aldatmış ok ama konu sahibi de kaba tabir kullanmak istemiyorum ama az anasının gözü değilkesinlikle tek masum o bazı yorumlar erkeği masum göstermiş ben ona tepki gösterdim yokksa konu sahibinin yaptığını savunmuyorum tabiki
Adam o resmı attıktan sonra gorusmedım.Bacım adam aldattı okey. Konu sahibi ne yaptı peki? İkinci kadın olmayı göze aldı. Muhtemelen kafalarım dedi sözlü olan adamla oynaştı. Eeeee burda tek masum karşı taraftaki gariban kadın
Ne yapalım bır farklı dıyorsunuz bır farklı beyın error mecbur bakıyoruz kı çoğuna ben değil arkadaşlar bilip söyledi ben sonra baktım doğruymuşBenımle gorustukden sonra resım attı dedıgım o zamandı işte .Daha sonra kızı bulup yazdım.Bu nasıl bır dedektıflık?Yalancı konumuna dusuyorum.
Bacım resme gerek yok. Adam aylar öncesinden haber vermiş bilgilendirmiş bile bile niye gidiyorsun? Hadi adam barzo sen olmasan başkasıyla yapacak ama bari bu kirli işlerin bir parçası olup sonra mağdur ayağına yatmayınAdam o resmı attıktan sonra gorusmedım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?