- 19 Mayıs 2020
- 46.901
- 210.268
- 548
Gel dese gideceksin yine, çok şaapma yani.Adam o resmı attıktan sonra gorusmedım.
En modern benim yarışına girmiş bir kaç üye var.Bende laf anlatabileceğimi düşünmüyorum ama görünce de yazmadan geçemiyorum işte :)Laf anlatmakla uğraşmayacağım. Aynen.
Ocak ayında görüştükten birkaç gün sonra sözlenmiş, asker dönüşü nişanlanacakmış dediniz.Benımle gorustukden sonra resım attı dedıgım o zamandı işte .Daha sonra kızı bulup yazdım.Bu nasıl bır dedektıflık?Yalancı konumuna dusuyorum.
Tavsiye ederim yazmadan geçebilirsiniz ben öyle yapıyorum çok keyifliEn modern benim yarışına girmiş bir kaç üye var.Bende laf anlatabileceğimi düşünmüyorum ama görünce de yazmadan geçemiyorum işte :)
Bahçivan uşağa Uşak aşçıya dkfmffkfkkfOcak ayında görüştükten birkaç gün sonra sözlenmiş, asker dönüşü nişanlanacakmış dediniz.
Bu konuyu açtınız, benimle görüştü 3 gün sonra nişanlandı dediniz.
Sonra ay sonu düğünü var diyorsunuz.
Yani en iyi ihtimalle ocak ayında size evleneceğini söyleyen adam için tam 7 ay sonra mı bu olayları yapıyorsunuz, eğer şu an söylediğiniz gibi arada görüşmediyseniz?
Bacım resme gerek yok. Adam aylar öncesinden haber vermiş bilgilendirmiş bile bile niye gidiyorsun? Hadi adam barzo sen olmasan başkasıyla yapacak ama bari bu kirli işlerin bir parçası olup sonra mağdur ayağına yatmayın
Neye ınanmak ıstersenız ınanın.Burada kımse gercek degıl.Yasadıgımız her seyı anlatıyoruz .Yalana ne mecburıyetım var.Madem yalan soleyecegım adam benı çok sevıyordu da dıyebılırdım.Madur rolunede sokardım.Ben benım yaptıklarım dogru demıyorum.En buyuk hata onu ınsan yerıne koymam zaten.Ama olanı anlattıgımdada yalancı dıosunuz.Ne konuma sokuyorsunuz.Ne yapalım bır farklı dıyorsunuz bır farklı beyın error mecbur bakıyoruz kı çoğuna ben değil arkadaşlar bilip söyledi ben sonra baktım doğruymuş
Cinsellik olaymış o şans olurmuş.konu sahibi hamile kalcaktın sen yanlış yapmışsın ya da hamileyim dicektin hiç mi türk dizisi izlemiyosun ayoool
Yok ya önceden sözlenmiş sonra nişanlamış söz mevzusunda haber vermişAylar öncesinden bilgilendirmemiş olay o zaman olmuş adam o zaman nişanlanmış konu sahibi kızı yeni bulmuş
ne var canım onda içircek içircek sonra soyuncak ikisi de aa sabah bir baksın ne halde sonra da bunu der. Türk dizilerinde her şeye bir çare var her şeye ölüme bile : )Cinsellik olaymış o şans olurmuş.
Anlamıyolar boşver .Zaten kımse kımseyı tanımıyor.Buraya gelıp yalanımı anlatayım.Kendımı çok da guzel madur yerıbe sokardım.Dedektıflık oynuyosunuz.Nasıl bır hayal dunyanız var?Aylar öncesinden bilgilendirmemiş olay o zaman olmuş adam o zaman nişanlanmış konu sahibi kızı yeni bulmuş
konu sahibi hamile kalcaktın sen yanlış yapmışsın ya da hamileyim dicektin hiç mi türk dizisi izlemiyosun ayoool
Cinsellik olaymış o şans olurmuş.
Yok ya önceden sözlenmiş sonra nişanlamış söz mevzusunda haber vermiş
Benımle gorustu sonra bana resım attı 3 gun sonra benımle gorustukten 3 saat sonra attı .Yalana ne borcum var ???Yok ya önceden sözlenmiş sonra nişanlamış söz mevzusunda haber vermiş
Konu sahibi kurtulduğuna niye seviniyor zaten konu sahibi başkasıyla olanla görüşüyor. Oiyy beynimhımm doğru o zaman sözlüyken konu sahibiyle görüşmüş adam şerefsiz pislik net umarım kız kurtarır kendini bu adamdan. Konu sahibide kurtulduğuna sevinmeli de şu an anlamıyor tabi
Konu sahibi kurtulduğuna niye seviniyor zaten konu sahibi başkasıyla olanla görüşüyor. Oiyy beynim
Ama anlamıyor işte ama ben ya ben diyohımm doğru o zaman sözlüyken konu sahibiyle görüşmüş adam şerefsiz pislik net umarım kız kurtarır kendini bu adamdan. Konu sahibide kurtulduğuna sevinmeli de şu an anlamıyor tabi
Kişi kendinden bilir işi:)Gel dese gideceksin yine, çok şaapma yani.
Ama anlamıyor işte ama ben ya ben diyobeni beni Bihter'ini diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?